Mi a teendő, ha nem élvezi a szexet, miközben a partnere élvezi?

Jelenleg egyre gyakoribb, hogy az egyik partner elveszti a libidót, és nem akar szexet. A nők hajlamosabbak erre a problémára. A szextől való idegenkedés lassan tönkreteheti kapcsolatát. Ezért fontos, hogy ezt a problémát a lehető leggyorsabban megoldják. Először is meg kell találnia az okot, ami csökkentette partnere szexuális vágyát.

Elégedetlenség a partnerével

Sok embernek nem tetszik valami a partnerében. Ezek olyan problémák lehetnek, mint például a partner abbahagyta a borotválkozást, vagy ha nem gyakorolja az intim területek megfelelő higiéniáját. Ez a probléma azonban nem csak az intimitással függhet össze. Társa olyan szavakkal áraszthatja el Önt, amelyek nem érzik jól magukat, és amelyeket nem akar hallani. Ezt a problémát csak úgy tudod megoldani, ha mindent megbeszélsz, és kitalálod, mi zavar a partneredben.

Hormonok változása

Ez az ok elsősorban a nőket érinti. A hölgyek hajlamosabbak a hormonális változásokra. Főleg, ha elkezdtek hormonokra ható gyógyszereket szedni. A libidó elvesztésének másik gyakori oka a szülés. Egyes nők szülés után teljesen elvesztik szexuális vágyukat. Ugyanilyen jelentős hormonális változás az átmenet. Ebben a pillanatban a hormonok maximálisan működnek, és nem lehet meglepődni azon, hogy a nő elveszti a nemi vágyát. Ezt a problémát legalább részben megoldhatja, ha felkeres egy szakorvost.

Betegség

Egyes betegségek súlyosan elronthatják a szexuális vágyat. Ez nem csak a klasszikus hideget jelenti. Ha a libidója gyorsan csökken, menjen orvoshoz. Például az ilyen chlamydia vagy pajzsmirigy-rendellenesség gyakran nem mutat tüneteket az embereknél, és továbbra is nagymértékben befolyásolja a szexuális aktivitást. Ha az orvos betegséget fedez fel, gyógyszert fog szedni, és egy idő után újra teljes mértékben élvezheti a szexet.

Hosszú távú kapcsolat

Párkapcsolatban Több év elteltével általában mindenki elveszíti a szex iránti vágyat. Lehetséges, hogy a pár továbbra is kedvelni fogja egymást, de a köztük lévő izgalom fokozatosan elenyészik. A közösülés rutinná válik számukra. Ebben az esetben nem kizárt, hogy olyan párpszichológust vagy szexológust keress fel, aki nagy tapasztalattal rendelkezik ezekben az esetekben. Tanácsai segíthetnek megoldani házassági/párkapcsolati problémáit, és visszaállítani a normális szexuális életet.


Hasonló cikkek

A nők leggyakoribb kifogásai, amikor nem akarnak szexet

A nők néha megtagadják a szexet. Néha komoly okuk van erre, máskor kifogásokat keresnek a férfiak felbosszantására. Melyek a leggyakoribbak?

Miért nincs kedve néhány nőnek szülés után szexelni?

Nem érted, hogy a partnereid miért nem akarnak szeretkezni veled szülés után? Nem könnyű megérteni egy férfi szemszögéből. A nők gyakran több okból is elutasítják a szexet a gyermek születése után. Megmondjuk, mi ennek az oka.

Mi a teendő, ha gyermeke látta, hogy szexelsz?

Élvezte a szenvedélyes szexet éppen abban a pillanatban, amikor gyermeke berontott mögötte a hálószobába? Nem tudja, hogyan viselkedjen utána gyermekével? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk.

5 jel, hogy tudd, hogy egy férfi akar téged!

A férfiak közvetlenebbül cselekszenek, mint a nők. De néha még ők sem egészen biztosak abban, hogy mit gondolnak valójában. És főleg az a dögös fickó a bárban, akitől csak úgy remegett a térded. Csak össze akartad pakolni, de nem volt benne biztos, hogy megéri-e? Attól féltél, hogy szégyellni fogod magad előtte? Ismerünk 5 garantált jelet, amelyek alapján mindig tudni fogod, hogy egy férfi akar téged.

Honnan tudod, hogy szexfüggő vagy?

Szex, szex és még egyszer csak szex. Vannak, akik annyira imádják a szexet, hogy függővé válnak. Bár ez a függőség ártalmatlannak tűnhet számodra, ez nem igaz. Ez negatívan befolyásolhatja a magánéletet és a szakmai életet. Hogy állsz a szexfüggőségeddel?

Örök szerető – szerencsétlenség vagy cél?

Rögzített szeretőink a családok pusztítói. Férj és feleség közé lép, és elválasztja őket. Alternatív megoldásként olyan nőknek tekintjük őket, akik állandóan a férfijukra várnak, de soha nem tartják be a válás ígéretét. Van-e olyan nő, aki szívesen szeret?

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!