Mi a teendő, ha nem élvezi a szexet, miközben a partnere élvezi?

Jelenleg egyre gyakoribb, hogy az egyik partner elveszti a libidót, és nem akar szexet. A nők hajlamosabbak erre a problémára. A szextől való idegenkedés lassan tönkreteheti kapcsolatát. Ezért fontos, hogy ezt a problémát a lehető leggyorsabban megoldják. Először is meg kell találnia az okot, ami csökkentette partnere szexuális vágyát.

Elégedetlenség a partnerével

Sok embernek nem tetszik valami a partnerében. Ezek olyan problémák lehetnek, mint például a partner abbahagyta a borotválkozást, vagy ha nem gyakorolja az intim területek megfelelő higiéniáját. Ez a probléma azonban nem csak az intimitással függhet össze. Társa olyan szavakkal áraszthatja el Önt, amelyek nem érzik jól magukat, és amelyeket nem akar hallani. Ezt a problémát csak úgy tudod megoldani, ha mindent megbeszélsz, és kitalálod, mi zavar a partneredben.

Hormonok változása

Ez az ok elsősorban a nőket érinti. A hölgyek hajlamosabbak a hormonális változásokra. Főleg, ha elkezdtek hormonokra ható gyógyszereket szedni. A libidó elvesztésének másik gyakori oka a szülés. Egyes nők szülés után teljesen elvesztik szexuális vágyukat. Ugyanilyen jelentős hormonális változás az átmenet. Ebben a pillanatban a hormonok maximálisan működnek, és nem lehet meglepődni azon, hogy a nő elveszti a nemi vágyát. Ezt a problémát legalább részben megoldhatja, ha felkeres egy szakorvost.

Betegség

Egyes betegségek súlyosan elronthatják a szexuális vágyat. Ez nem csak a klasszikus hideget jelenti. Ha a libidója gyorsan csökken, menjen orvoshoz. Például az ilyen chlamydia vagy pajzsmirigy-rendellenesség gyakran nem mutat tüneteket az embereknél, és továbbra is nagymértékben befolyásolja a szexuális aktivitást. Ha az orvos betegséget fedez fel, gyógyszert fog szedni, és egy idő után újra teljes mértékben élvezheti a szexet.

Hosszú távú kapcsolat

Párkapcsolatban Több év elteltével általában mindenki elveszíti a szex iránti vágyat. Lehetséges, hogy a pár továbbra is kedvelni fogja egymást, de a köztük lévő izgalom fokozatosan elenyészik. A közösülés rutinná válik számukra. Ebben az esetben nem kizárt, hogy olyan párpszichológust vagy szexológust keress fel, aki nagy tapasztalattal rendelkezik ezekben az esetekben. Tanácsai segíthetnek megoldani házassági/párkapcsolati problémáit, és visszaállítani a normális szexuális életet.


Hasonló cikkek

Szex házasság után?

Arra gondolsz, hogy megkéred őt? Egyéb dolgokon kívül egy teljesen praktikus dolog miatt aggódsz? Miről? A szexről! Mi van, ha nem olyan, mint korábban? Mi van, ha a házasság után teljesen abbahagyod önmagad szeretését? Nem unod? Érdekel, hogy mi vár rád a házas szexben, és mi az, amit még nem tudsz róla?

A hűtlenség nem csak a szexről szól

A szex a partner hűtlenségének legrosszabb megnyilvánulása. Tényleg így van? A vonzalom más megnyilvánulásai is, mint a testiek, szintén partner megcsalásának számítanak. Nézze meg, milyenek.

Olyan dolgok, amiket soha nem szabad megtenned az ágyban

Szeretné megfelelően élvezni a szexet, és ugyanakkor jó szerető lenni? Akkor bizonyos dolgokat ne csinálj az ágyban. Megmondjuk, mik ezek.

Szexting

Erotikus szöveges üzenetek, forró flört mobiltelefonon, számítógépen vagy közösségi hálózatokon. Pontosan ez a szexting. Szinte mindenki üzemelteti – randevúzni kezdõ párok, szerelmesek, de hosszú távú házastársak is. Miért szeretik az emberek a szextinget? Milyen előnyei és kockázatai vannak?

Mit várnak el a férfiak a szextől?

Várjátok az első közös éjszakátokat? Aggódsz amiatt, hogy elég tapasztalt leszel-e neki, vagy tetszeni fog neki az első együttlétetek? Ne legyen! Ügyeljen azonban arra, hogy a férfiak általában mit várnak el a szextől.

A leggyakoribb problémák a házas hálószobában

Az új házaspároknak valószínűleg még nincs problémájuk a hálószobában. Azok, akik már régóta együtt élnek, már tudják, mi történik. Fokozatosan eltűnik a hangulat a hálószobából, a szerelmeskedés kezd kötelezettségekkel teli kapcsolattá válni, rosszabb esetben már nem is emlékszel, mikor feküdtek utoljára együtt. Tekintse meg a házas hálószobában felmerülő leggyakoribb problémákat és azok megoldási módjait.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!