Vegye ki a szexuális életét a sztereotípiákból

Még a legtökéletesebb kapcsolat is megtapasztalhatja az unalmat az ágyban. Hogyan kerüld el, vagy hogyan űzd el, ha már bekúszott közéd?

Gyakorlatilag bárhol olvashatsz párkapcsolatod javítására vonatkozó tanácsokat. A probléma az, amikor a kapcsolatod valóban elégedett. De egy kicsit csikorog abban az ágyban. Unatkozol, túl keveset szereted egymást, és félsz attól, hogy kapcsolatod szexuális oldala tönkreteszi a többieket? Nézze meg, hogyan teheti változatosabbá intimitását.

Az erotikus fehérnemű kötelező

Biztos gondoltál már ezen. És igen, ez igaz. Az erotikus fehérnemű csodákra képes. Főleg, ha jól csinálod, de kezdesz kicsit unatkozni. Hajrá mindketten. Uraim, még a leglelkesebb nőt is elriaszthatja a mosott alsónadrág, amelyen mindenhol lyukas. Tehát vegyél egy újat, és nyugodtan kísérletezz egy kicsit. Próbáljon ki különböző anyagokat, különböző színeket, cserélje le a rövidnadrágot boxerre vagy fordítva. Hölgyeim, könnyebb dolguk van. A csipke, a szatén, a merész piros vagy a fekete sok mindenre képes.

A szerelmi előjátékot már a nap folyamán elkezdheti

A szerelmi előjáték semmi máshoz nem hasonlítható. Nyújtsa ki a térdét vacsoránál egy étteremben, és lazán tegye a kezét az ágyékához egy zsúfolt színházban. Suttogj csiklandozó javaslatokat a füledbe. Vezetés közben vagy tömegközlekedéssel emlékezzen a közösen megtekintett erotikus filmre. Vegye ki az előjátékot a hálószobából. Imádod mindkét gyorshajtót? Fuss egy sötét sarokba, látogasd meg egymást a munkahelyeden, és ugorj ebédelni egy olyan extrával, amiről a kollégáidnak nem kell tudnia, és egyszerűen nincs időd rá gondolni. A mindennapi kötelezettségek hajlamosak arra, hogy megfeledkezzünk minden másról. Tehát legyen a küldetése, hogy felébressze magát egy kicsit. Lapozd át a Kamasutrát (vagy vedd meg), olvass erotikus novellákat és novellákat, nézz pornót, nézd meg a választékot a helyi erotikaboltban... Rengeteg lehetőség van. Busszal utazik munkába és vissza? Szerezz magadnak egy erotikus regényt. Manapság már könnyedén betöltheted olvasóba, tabletbe vagy akár mobiltelefonba is, és senki sem fogja tudni, mit olvasol. Mire hazaér, olyan izgatott lesz, mint egy tinédzser.

Csatlakoztassa be a játékokat.

Minden sikerült, és még mindig a jó öreg, de unalmas szexhez köt? Szolgáld ki magad. Vidd ágyba a szexjátékaidat, kísérletezz a feltétekkel és tejszínhabbal, küldd ki a gyerekeket, zárd be magad és szeretkezz a nappaliban. A szexuális játékok különösen nagyszerűek. Például adj egy kihívást magadnak, hogy egy hónapig mindig használni fogod őket szex közben, és végül hiányozni fog a gyönyörűen egyszerű klasszikus! Röviden: a szerelem nem lehet unalmas. Használd a fantáziádat, és egy kis erőfeszítéssel nagyon gazdag jutalmat kapsz.


Hasonló cikkek

Élvezze az estét egy erotikus masszázzsal

Szeretne egy kellemes estét eltölteni a párjával, de nincs kedve elmenni a városba vacsorázni vagy egy bárba egy italra? Tegyen egy kellemes estét otthona kényelmében. Mit szólna egy kellemes erotikus masszázshoz és szeretkezéshez a szerelmével? Szeretné?

Hogyan őrizzük meg a szikrát egy kapcsolatban?

A szexuális feszültség úgy tartja fenn a kapcsolatot, mint egy élő szervezet. Várjátok egymást, és ha a gyerekek véletlenül kikerülnek a házból, biztosan nem unatkoztok. Keresed a módját, hogy egy pillanatra kettesben lehess és csak jól érezd magad? De mi van akkor, ha lassan elhalványul a szikra köztetek? Inkább testvérnek érzed magad, mint párnak? Fogadd el a következő 5 módszert, és vidd vissza a szikrát a kapcsolatodba!

Boldog kapcsolatot szeretnél? Küldjetek egymásnak erotikus szöveges üzeneteket!

Kutatások szerint a boldog párok egy konkrét dolgot küldenek egymásnak. Erotikus szöveges üzenetek. Már mindenkinek van kamerája a mobiltelefonján, és a telefonos adatvédelem ma már minden eszközön megtalálható. Pontosan miben segítenek a csiklandozó üzenetek?

6 ok, amiért jobb a férfiak számára a szex egy idősebb nővel

Néhány fiatal férfi jobban szereti a szexet egy idősebb nővel. Ez jobban megfelel nekik, mint a fiatal partnerekkel való szex. Kíváncsi vagy, hogy mi lehet az oka?

Mit nem szeretnek a férfiak a szexben?

A szex minden partnerkapcsolat szerves része. Nagyon várod, élvezed. És miről beszélünk, főleg a férfiak egyszerűen imádják őt. De még itt is akadhat gond. Párod egyre ritkábban akar szeretkezni? Lehet, hogy Ön követ el néhány gyakori hibát, amely eltántorítja a férfiakat a szerelmeskedéstől! Melyek azok?

Szabadulj meg a rutintól a szerelmi életedben

Stereotip és unalmas a szexuális élete? Éleszd újra. Próbáljon ki valami szokatlant és újat. Tanácsot adunk, hogy mi legyen.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!