Légy olyan, mint a szerelmesek

A hűtlenség a párok majdnem felét zavarja. És nem csak férfi, hanem női oldalról is. Miért van ez így? Egyszerűen azért, mert a szeretők és szeretők a legtöbb esetben egyszerűen jobbak, mint a hivatalos partnerek! A szerelmesek szem előtt tartanak néhány aranyszabályt. Melyikek? A cikkből megtudhatja.

A szerelmesek szeretik a szexet

Így van. Valahányszor a partnered meglátogatja titkos szeretőjét/titkos szeretőjét, mindig a szexhez van kedve. Persze ezen nincs mit csodálkozni. A szerelmeseket nem húzzák le a számlákkal, háztartással vagy gyerekekkel kapcsolatos mindennapi gondok. A légkör megteremtése egyáltalán nem nehéz! Öltözz szexi fehérneműbe, nyissa ki kedvencét, hogy ápolt, illatos és izgatott legyen. És akár hiszi, akár nem, ezek azok a pillanatok, amelyek gyakran hiányoznak a normális kapcsolatokból! Ügyeljen partnerére, és nézze meg, mennyire lesz elégedett.

A szerelmesek figyeljenek „a társukra”

Bármilyen jó a multitasking, ne használja kapcsolat. Amikor együtt utaztok valahova, végre újra egyedül van egy lakásotok, vagy egyszerűen csak lefekvéshez készülök, csak egymásra koncentráljatok. Nincs panasz a munkára, nincs kérdés, hogy mi lesz holnap ebédre, vagy hogy anya hogy van. Csak ti ketten vagytok és semmi más a világon. Próbáld ki, és kedvesed minden veled töltött percet várni fog.

A szerelmesek látják egymás tulajdonságait

Minél tovább vagytok együtt, annál nehezebb meglátni az összes apróságot kezdetben nagyon szerettek. Vagy melyiket imádod még most is! Miért hagytátok abba, hogy egymást dicsérjétek vagy megköszönjétek a kellemes dolgokat? Váltson vissza a „Szeretlek, mert…” modulra, és hagyja el az „ez feldühít.” Hallgassa meg és dicsérje meg sikereit. Látni fogja, hogy újra élvezni fogja az együtt töltött pillanatokat.

A szerelmesek eladhatják magukat

Nem, nem az eladhatóságra, mint olyanra gondolunk. De a szerelmesek egyszerűen tudják, hogy jók. Ezért választotta őket a legény vagy férjes hölgy, nem? Oktassa el ezt az érzést hivatalos kollégájában. Vergesd meg magad képletesen, ha sikerül. Mutasd meg, hogy életed és boldogságod nem csak a másikon múlik, mert tudsz vigyázni magadra. Nagyszerű vagy, úgyhogy higgy magadban!


Hasonló cikkek

Olyan dolgok, amiket soha nem szabad megtenned az ágyban

Szeretné megfelelően élvezni a szexet, és ugyanakkor jó szerető lenni? Akkor bizonyos dolgokat ne csinálj az ágyban. Megmondjuk, mik ezek.

Telefonszex, randevúzások, SMS-ek... Ez hűtlenség?

Ma már nem a telefon az egyetlen módja az úgynevezett virtuális szexnek. Nemcsak a filmek, könyvek, de a reklámok is tele vannak szexszel, és ezt senki sem találja furcsának. De az más, ha a kedvesed, vagy ha úgymond egyedül élvezed a virtuális játékokat. A másik nélkül. Ez csak egy ártatlan mulatság, vagy hűtlenség? Gyere és nézd meg velünk.

Miről álmodnak a férfiak?

A férfi szexuális fantáziája hihetetlenül változatos lehet. A férfiaknak különböző tématikus ötleteik vannak, amelyek gondolataikban újra és újra lejátszódnak. Melyik az öt leggyakoribb?

Hibák az ágyban csillagjegy szerint – 2. rész

Akár hiszel a horoszkópokban, akár nem, el kell ismerned, hogy van bennük valami. Nem mindenki felel meg tökéletesen a csillagjegyének jellemzőinek. De ami a jellemzőket illeti, vagy hogy milyen viselkedési minták felé vonzódsz, ez az egész "felemelkedés" gyakorlatilag nem baj! Szeretnéd megtudni, milyen hibákat követnek el az ágyban ugyanazon jegy képviselői? Nézze meg.

Afrodiziákum a jobb szexért

Szeretne javítani a szexén? Próbáld ki a természetes afrodiziákumokat. Tanácsot adunk, hogy melyikük a leghatékonyabb!

Mit tartanak a nők "nagyszerű szexnek"?

Szeretnél legalább annyira behatolni a nők világába, hogy megtudd, melyik szex a legjobb számukra? Mert csak ezzel a tudással élheti meg veled a legjobb szerelmet. Merítsen ihletet az alábbi tippekből, és váljon élete szeretőjévé.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!