Hogyan éld át az igazi örömöt?

Szeretne átélni egy orgazmust, amely elveszi minden érzékszervét? Akkor itt vagy. Merítsen ihletet tippjeinkből.

Afrodiziákum

Kezdje az afrodiziákumokkal, amelyek megfelelően bekapcsolnak. Méz, forró csokoládé, eper vagy banán. Meg lehet enni őket, vagy játszani velük. Kenhetjük egymásra a mézet és a csokit, majd lassan lenyalhatjuk. Vághatod a szamócát és a banánt, és a párodra rendezheted, majd "megeheted" tőle. A fantáziádnak nincsenek határai.

Kényelem

Sok embert megmozgat a szex szokatlan helyeken. Az ilyen típusú szexet kísérő izgalom egyesek számára kellemes lehet. Mások a békét, a kényelmet és a magánéletet részesítik előnyben. Ha tehát nem szeretne akrobatikus mutatványokat végrehajtani olyan helyeken, ahol kényelmetlen az Ön számára, válassza otthona kényelmét a szeretkezéshez. Sokkal kényelmesebb lesz a melegben és a puha ágyon.

Szexuális pozíció

Ha egy nagyszerű csúcspontot szeretne megtapasztalni, a legjobb, ha biztonságosan eljátssza. Ez a kedvenc pozíciód, amellyel mindig és mindenhol átélheted az orgazmust. Természetesen új, számodra ismeretlen helyszíneket is kipróbálhatsz. Majd meglátja, hogy felveszi-e őket az új kedvenc helyei közé, vagy inkább nem próbálja újra. A gyakori pozícióváltáskor azonban elmúlik az izgalom. Tehát arra a pozícióra összpontosítson, amelyben mindketten a legjobban érzik magukat.

Légzés

Sok ember hajlamos szakaszosan lélegezni szex közben, vagy néha egyáltalán nem. Ami nem rossz, de elveszi az orgazmus intenzitását. Ha lehetséges, próbáljon meg rendszeresen lélegezni közösülés közben, különösen a csúcspont alatt. Ettől a csúcspont hosszabb és intenzívebb lesz.

A lábak helyes helyzete

Lehet, hogy meglepődsz, de a lábak helyes helyzete fontos a szexuális kapcsolat során. Mindenkinek más illik. Vannak, akik azt szeretik, ha a lábak szét vannak húzva, míg mások azt, hogy a lábukat összehúzzák. Próbálja ki mindkét változatot, és nézze meg, melyik pozícióban éri el az intenzívebb orgazmust.

Ritmikus igazodás

Mindkét testnek egy vonalban kell lennie szex közben. Nyilvánvaló, hogy mindenki más-más sebességet szeret, de szex közben nem gondolhatsz csak magadra. Szex közben alkalmazkodnia kell partneréhez, hogy mindketten elérje a kívánt csúcspontot.

Kézimunka

Az ujjingerlés gyakran mérvadó az orgazmushoz. Felgyorsíthatják, lelassíthatják vagy még intenzívebbé tehetik a csúcspontot. Keressen egy olyan pozíciót, amelyben a női és a férfi nemi szerv egyaránt stimulálható. Az okos kezek a nagyszerű szex fűszerei lehetnek.


Hasonló cikkek

Hibák az ágyban csillagjegy szerint – 2. rész

Akár hiszel a horoszkópokban, akár nem, el kell ismerned, hogy van bennük valami. Nem mindenki felel meg tökéletesen a csillagjegyének jellemzőinek. De ami a jellemzőket illeti, vagy hogy milyen viselkedési minták felé vonzódsz, ez az egész "felemelkedés" gyakorlatilag nem baj! Szeretnéd megtudni, milyen hibákat követnek el az ágyban ugyanazon jegy képviselői? Nézze meg.

Ne csináld ezt az ágyban

Nem számít, mennyire tapasztalt szexuálisan, egy kis plusz oktatás sosem árt, nem gondolod? A szex még a legjobb kapcsolatban is leküzdhetetlen problémává válhat, ha olyasmit csinálsz, amit a másik fél nem szeret. De amíg kedvese ezt nem mondja, kerülje a következő dolgokat.

Kit ne vigyen ágyba?

Az alkalmi szex alapvetően semmi baj. Éppen ellenkezőleg. Felvisz a felhőkig. Csak vigyázni kell, kit viszel ágyba. Többféle ember létezik, akikkel nem szabad kapcsolatot teremtened!

Szex vagy kapcsolat? Honnan lehet tudni, hogy miről szól?

Kapcsolásra vágyik, és nem tudja, hogyan állapítsa meg, hogy „kiválasztottját” csak a szex érdekli-e, vagy hogy jobban megismerjék egymást? Tekintse meg azokat a jeleket, amelyek azonnali egyértelműséget adnak.

A hálószobából száműzendő témák

Az egészséges szex fontos az egészséges és boldog kapcsolathoz. Sajnos gyakran követünk el olyan hibákat, amelyek miatt a dolgok megnyikordulhatnak az ágyban. Aztán persze egy kapcsolatban. Milyen témákat ne hozz fel soha a hálószobában, nemhogy az ágyban?

Hagyd ezt az 5 dolgot a hálószoba ajtaján kívül

A szex egy hosszú távú kapcsolatban nem csak a jó idők emléke. Több éves együttélés után is teljes kortyokban élvezheti. Tudjuk, hogyan kell újra felébreszteni benned az oroszlánokat és a tigriseket!

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!