Hogyan éld át az igazi örömöt?

Szeretne átélni egy orgazmust, amely elveszi minden érzékszervét? Akkor itt vagy. Merítsen ihletet tippjeinkből.

Afrodiziákum

Kezdje az afrodiziákumokkal, amelyek megfelelően bekapcsolnak. Méz, forró csokoládé, eper vagy banán. Meg lehet enni őket, vagy játszani velük. Kenhetjük egymásra a mézet és a csokit, majd lassan lenyalhatjuk. Vághatod a szamócát és a banánt, és a párodra rendezheted, majd "megeheted" tőle. A fantáziádnak nincsenek határai.

Kényelem

Sok embert megmozgat a szex szokatlan helyeken. Az ilyen típusú szexet kísérő izgalom egyesek számára kellemes lehet. Mások a békét, a kényelmet és a magánéletet részesítik előnyben. Ha tehát nem szeretne akrobatikus mutatványokat végrehajtani olyan helyeken, ahol kényelmetlen az Ön számára, válassza otthona kényelmét a szeretkezéshez. Sokkal kényelmesebb lesz a melegben és a puha ágyon.

Szexuális pozíció

Ha egy nagyszerű csúcspontot szeretne megtapasztalni, a legjobb, ha biztonságosan eljátssza. Ez a kedvenc pozíciód, amellyel mindig és mindenhol átélheted az orgazmust. Természetesen új, számodra ismeretlen helyszíneket is kipróbálhatsz. Majd meglátja, hogy felveszi-e őket az új kedvenc helyei közé, vagy inkább nem próbálja újra. A gyakori pozícióváltáskor azonban elmúlik az izgalom. Tehát arra a pozícióra összpontosítson, amelyben mindketten a legjobban érzik magukat.

Légzés

Sok ember hajlamos szakaszosan lélegezni szex közben, vagy néha egyáltalán nem. Ami nem rossz, de elveszi az orgazmus intenzitását. Ha lehetséges, próbáljon meg rendszeresen lélegezni közösülés közben, különösen a csúcspont alatt. Ettől a csúcspont hosszabb és intenzívebb lesz.

A lábak helyes helyzete

Lehet, hogy meglepődsz, de a lábak helyes helyzete fontos a szexuális kapcsolat során. Mindenkinek más illik. Vannak, akik azt szeretik, ha a lábak szét vannak húzva, míg mások azt, hogy a lábukat összehúzzák. Próbálja ki mindkét változatot, és nézze meg, melyik pozícióban éri el az intenzívebb orgazmust.

Ritmikus igazodás

Mindkét testnek egy vonalban kell lennie szex közben. Nyilvánvaló, hogy mindenki más-más sebességet szeret, de szex közben nem gondolhatsz csak magadra. Szex közben alkalmazkodnia kell partneréhez, hogy mindketten elérje a kívánt csúcspontot.

Kézimunka

Az ujjingerlés gyakran mérvadó az orgazmushoz. Felgyorsíthatják, lelassíthatják vagy még intenzívebbé tehetik a csúcspontot. Keressen egy olyan pozíciót, amelyben a női és a férfi nemi szerv egyaránt stimulálható. Az okos kezek a nagyszerű szex fűszerei lehetnek.


Hasonló cikkek

A hálószobából száműzendő témák

Az egészséges szex fontos az egészséges és boldog kapcsolathoz. Sajnos gyakran követünk el olyan hibákat, amelyek miatt a dolgok megnyikordulhatnak az ágyban. Aztán persze egy kapcsolatban. Milyen témákat ne hozz fel soha a hálószobában, nemhogy az ágyban?

Szex házasság után?

Arra gondolsz, hogy megkéred őt? Egyéb dolgokon kívül egy teljesen praktikus dolog miatt aggódsz? Miről? A szexről! Mi van, ha nem olyan, mint korábban? Mi van, ha a házasság után teljesen abbahagyod önmagad szeretését? Nem unod? Érdekel, hogy mi vár rád a házas szexben, és mi az, amit még nem tudsz róla?

Szerelem vagy szex?

Lehet, hogy hihetetlennek tűnik, de 5 emberből 4 nem tudja, hogy szerelmes-e, vagy ez csak szexuális vágy. Ha választ keresel arra, hogy mit érzel valójában, és hogyan ismerheted fel, akkor jó helyen jársz!

Kit ne vigyen ágyba?

Az alkalmi szex alapvetően semmi baj. Éppen ellenkezőleg. Felvisz a felhőkig. Csak vigyázni kell, kit viszel ágyba. Többféle ember létezik, akikkel nem szabad kapcsolatot teremtened!

Légy olyan, mint a szerelmesek

A hűtlenség a párok majdnem felét zavarja. És nem csak férfi, hanem női oldalról is. Miért van ez így? Egyszerűen azért, mert a szeretők és szeretők a legtöbb esetben egyszerűen jobbak, mint a hivatalos partnerek! A szerelmesek szem előtt tartanak néhány aranyszabályt. Melyikek? Ezt a cikkből megtudhatja.

Mely férfiak hajlamosabbak a hűtlenségre?

A hűtlenség nem ritka manapság. Sőt nyugodtan kijelenthetjük, hogy gyakoribb, mint a hűség. De senki sem akarja, hogy megcsalja a partner, akit szeret. Ezért kerülje el az ilyen kellemetlen élményt, mielőtt túl késő lenne. Felhívjuk a figyelmet néhány olyan férfitípusra, akik hajlamosabbak a hűtlenségre, mint mások.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!