Hogyan éld át az igazi örömöt?

Szeretne átélni egy orgazmust, amely elveszi minden érzékszervét? Akkor itt vagy. Merítsen ihletet tippjeinkből.

Afrodiziákum

Kezdje az afrodiziákumokkal, amelyek megfelelően bekapcsolnak. Méz, forró csokoládé, eper vagy banán. Meg lehet enni őket, vagy játszani velük. Kenhetjük egymásra a mézet és a csokit, majd lassan lenyalhatjuk. Vághatod a szamócát és a banánt, és a párodra rendezheted, majd "megeheted" tőle. A fantáziádnak nincsenek határai.

Kényelem

Sok embert megmozgat a szex szokatlan helyeken. Az ilyen típusú szexet kísérő izgalom egyesek számára kellemes lehet. Mások a békét, a kényelmet és a magánéletet részesítik előnyben. Ha tehát nem szeretne akrobatikus mutatványokat végrehajtani olyan helyeken, ahol kényelmetlen az Ön számára, válassza otthona kényelmét a szeretkezéshez. Sokkal kényelmesebb lesz a melegben és a puha ágyon.

Szexuális pozíció

Ha egy nagyszerű csúcspontot szeretne megtapasztalni, a legjobb, ha biztonságosan eljátssza. Ez a kedvenc pozíciód, amellyel mindig és mindenhol átélheted az orgazmust. Természetesen új, számodra ismeretlen helyszíneket is kipróbálhatsz. Majd meglátja, hogy felveszi-e őket az új kedvenc helyei közé, vagy inkább nem próbálja újra. A gyakori pozícióváltáskor azonban elmúlik az izgalom. Tehát arra a pozícióra összpontosítson, amelyben mindketten a legjobban érzik magukat.

Légzés

Sok ember hajlamos szakaszosan lélegezni szex közben, vagy néha egyáltalán nem. Ami nem rossz, de elveszi az orgazmus intenzitását. Ha lehetséges, próbáljon meg rendszeresen lélegezni közösülés közben, különösen a csúcspont alatt. Ettől a csúcspont hosszabb és intenzívebb lesz.

A lábak helyes helyzete

Lehet, hogy meglepődsz, de a lábak helyes helyzete fontos a szexuális kapcsolat során. Mindenkinek más illik. Vannak, akik azt szeretik, ha a lábak szét vannak húzva, míg mások azt, hogy a lábukat összehúzzák. Próbálja ki mindkét változatot, és nézze meg, melyik pozícióban éri el az intenzívebb orgazmust.

Ritmikus igazodás

Mindkét testnek egy vonalban kell lennie szex közben. Nyilvánvaló, hogy mindenki más-más sebességet szeret, de szex közben nem gondolhatsz csak magadra. Szex közben alkalmazkodnia kell partneréhez, hogy mindketten elérje a kívánt csúcspontot.

Kézimunka

Az ujjingerlés gyakran mérvadó az orgazmushoz. Felgyorsíthatják, lelassíthatják vagy még intenzívebbé tehetik a csúcspontot. Keressen egy olyan pozíciót, amelyben a női és a férfi nemi szerv egyaránt stimulálható. Az okos kezek a nagyszerű szex fűszerei lehetnek.


Hasonló cikkek

Hűtlen voltál! Hogyan ne fedd fel magad?

Berúgtál egy partin, és reggel egy idegen férfival ébredtél az ágyban. Vagy éppen jelentéktelen románcot folytat egy munkahelyi kollégájával? Még a nők is néha "szakítanak", és elkezdenek randevúzni egy másik férfival, pedig a kapcsolatuk lényegében ideális. Veled is megtörtént ez? Ismerje meg, hogyan kerülheti el a nyilvánosságra hozatalt.

Tippek a jobb szexhez!

A minőségi partnerkapcsolat fenntartása manapság egyáltalán nem egyszerű. Ugyanez a helyzet a partnerszexszel. Az emberek nem tudják, hogyan fejezzék ki érzéseiket és szükségleteiket. Sőt, manapság többnyire mindenki csak venni akar, és kevesen akarnak adni. Tehát próbáld meg átgondolni, hogyan bánsz magaddal és a partnereddel. Látni fogod, hogy a közös szexhez való hozzáállásod is megváltozik.

Szabadulj meg a rutintól a szerelmi életedben

Stereotip és unalmas a szexuális élete? Éleszd újra. Próbáljon ki valami szokatlant és újat. Tanácsot adunk, hogy mi legyen.

Szexuális fantáziák, amelyekről a nők nem szeretnek beszélni

Bár a szexről beszélni nem olyan tabu, mint korábban, még mindig vannak köztünk olyanok, akiknek gondja van vele. Ez azért van, mert ez személyes preferencia kérdése, ráadásul szemtől szemben. És erre még nem mindenki képes. Ráadásul a nők gyakran álmodnak olyan dolgokról, amelyeket főleg a férfiak nem tudnak elképzelni. Uraim, be akarják valósítani párjuk fantáziáját? Milyenek? Kérdezze meg partnerét egy zárt hálószoba sötétjében, hogy szeretné-e kipróbálni az alábbi szexuális fantáziák valamelyikét. Lehet, hogy meg fog lepődni lelkes reakciójukon.

A nők nem ezt akarják az ágyban

Férfiak és nők egyaránt szeretik a szenvedélyes szeretkezést. Sajnos a nők különösen gyakran nem tudják megmondani, ha valami nem tetszik nekik, vagy ha valami nem egészen tetszik. Neked is van otthon olyan barátnőd, aki nem nagyon nyitott a szexre? Leírtuk nektek, mi zavarja a legjobban a nőket az ágyban!

A szexről szóló beszélgetéseket abba kell hagynod

A késztetés, hogy valakinek hazudjon, néha szinte ellenállhatatlan. Akár a saját nyugalmad miatt, akár azért, mert nem akarod megbántani a kedvesed. Ismered?

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!