Hogyan éld át az igazi örömöt?

Szeretne átélni egy orgazmust, amely elveszi minden érzékszervét? Akkor itt vagy. Merítsen ihletet tippjeinkből.

Afrodiziákum

Kezdje az afrodiziákumokkal, amelyek megfelelően bekapcsolnak. Méz, forró csokoládé, eper vagy banán. Meg lehet enni őket, vagy játszani velük. Kenhetjük egymásra a mézet és a csokit, majd lassan lenyalhatjuk. Vághatod a szamócát és a banánt, és a párodra rendezheted, majd "megeheted" tőle. A fantáziádnak nincsenek határai.

Kényelem

Sok embert megmozgat a szex szokatlan helyeken. Az ilyen típusú szexet kísérő izgalom egyesek számára kellemes lehet. Mások a békét, a kényelmet és a magánéletet részesítik előnyben. Ha tehát nem szeretne akrobatikus mutatványokat végrehajtani olyan helyeken, ahol kényelmetlen az Ön számára, válassza otthona kényelmét a szeretkezéshez. Sokkal kényelmesebb lesz a melegben és a puha ágyon.

Szexuális pozíció

Ha egy nagyszerű csúcspontot szeretne megtapasztalni, a legjobb, ha biztonságosan eljátssza. Ez a kedvenc pozíciód, amellyel mindig és mindenhol átélheted az orgazmust. Természetesen új, számodra ismeretlen helyszíneket is kipróbálhatsz. Majd meglátja, hogy felveszi-e őket az új kedvenc helyei közé, vagy inkább nem próbálja újra. A gyakori pozícióváltáskor azonban elmúlik az izgalom. Tehát arra a pozícióra összpontosítson, amelyben mindketten a legjobban érzik magukat.

Légzés

Sok ember hajlamos szakaszosan lélegezni szex közben, vagy néha egyáltalán nem. Ami nem rossz, de elveszi az orgazmus intenzitását. Ha lehetséges, próbáljon meg rendszeresen lélegezni közösülés közben, különösen a csúcspont alatt. Ettől a csúcspont hosszabb és intenzívebb lesz.

A lábak helyes helyzete

Lehet, hogy meglepődsz, de a lábak helyes helyzete fontos a szexuális kapcsolat során. Mindenkinek más illik. Vannak, akik azt szeretik, ha a lábak szét vannak húzva, míg mások azt, hogy a lábukat összehúzzák. Próbálja ki mindkét változatot, és nézze meg, melyik pozícióban éri el az intenzívebb orgazmust.

Ritmikus igazodás

Mindkét testnek egy vonalban kell lennie szex közben. Nyilvánvaló, hogy mindenki más-más sebességet szeret, de szex közben nem gondolhatsz csak magadra. Szex közben alkalmazkodnia kell partneréhez, hogy mindketten elérje a kívánt csúcspontot.

Kézimunka

Az ujjingerlés gyakran mérvadó az orgazmushoz. Felgyorsíthatják, lelassíthatják vagy még intenzívebbé tehetik a csúcspontot. Keressen egy olyan pozíciót, amelyben a női és a férfi nemi szerv egyaránt stimulálható. Az okos kezek a nagyszerű szex fűszerei lehetnek.


Hasonló cikkek

Mit nem szeretnek a férfiak a szexben?

A szex minden partnerkapcsolat szerves része. Nagyon várod, élvezed. És miről beszélünk, főleg a férfiak egyszerűen imádják őt. De még itt is akadhat gond. Párod egyre ritkábban akar szeretkezni? Lehet, hogy Ön követ el néhány gyakori hibát, amely eltántorítja a férfiakat a szerelmeskedéstől! Melyek azok?

Hány partnernek kell átmennie a hálószobáján?

Hány partnert érdemes kipróbálnod egy életen át az ágyban? 2, 5, 10, 15 vagy több? Hány szőrmetszetet tekintenek majd szokatlannak és hány szexuálisan tapasztalatlannak? Kérdezte már a párod, hány férfival feküdtél le életedben? Érdekelte már a párod, hogy előtte hány szeretőd volt? Hogyan válaszolt erre a trükkös kérdésre?

Szex házasság után?

Arra gondolsz, hogy megkéred őt? Egyéb dolgokon kívül egy teljesen praktikus dolog miatt aggódsz? Miről? A szexről! Mi van, ha nem olyan, mint korábban? Mi van, ha a házasság után teljesen abbahagyod önmagad szeretését? Nem unod? Érdekel, hogy mi vár rád a házas szexben, és mi az, amit még nem tudsz róla?

Mit szeretnének megtapasztalni a nők a szexben?

A nők általában gyengéd és ártatlan lényeknek tűnnek, de megvannak a vad fantáziáik a szexről, akárcsak a férfiak. Vannak, akik szégyellik kimondani, de egyszerűen már nem szeretik a klasszikus pozíciókat. Valójában valami izgalmasabbat akarnak kipróbálni. Tanácsot adunk, mivel érdemes bánni partnerével.

Ne hanyagolja el szexuális életét a szülés után

Amikor új tag érkezik a családba, el kell kezdenie a fordulatot. Főleg a szülészeti kórházból való kijövetel utáni első hetekben leszel tele mindazokkal a változásokkal, amelyek az elmúlt napokban történtek közös életetekben. Így nem meglepő, hogy hirtelen nem marad ideje az intimitásra. Azonban hosszú távon egy ilyen helyzet a kapcsolatod fokozatos hanyatlásához vezet. Hogyan lehet fenntartani a szexuális életét még gyermekvállalás után is?

Hol lehet élvezni a szexet nyáron?

Minden zöld, süt a nap. Igen, itt a nyár! És az úszás, napozás, kirándulások stb. mellett a nyár a szexhez is társul a természetben. Nem kell több réteg ruhát viselned, ami sokkal könnyebbé teszi a nyilvános szeretkezést. Tanácsot adunk Önnek, hol szexelhet partnerével ezeken a forró napokon.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!