Szexting

Erotikus szöveges üzenetek, forró flört mobiltelefonon, számítógépen vagy közösségi hálózatokon. Pontosan ez a szexting. Szinte mindenki üzemelteti – randevúzni kezdõ párok, szerelmesek, de hosszú távú házastársak is. Miért szeretik az emberek a szextinget? Milyen előnyei és kockázatai vannak?

Bizonyára Ön is tapasztalta már, és tudja, milyen erotikus üzeneteket írni a partnerével. De hogy mi van bennük, az csak kettőtökön múlik. Valaki az izgalmas üzenetek csiklandozását választja ebben a kommunikációs módban, míg valaki a keményebb "kaliberű" üzeneteket. Mindkét forma igen népszerű az emberek körében.

Miért történik egyáltalán a szexting?

Először is, ez a csábítás/flörtölés egyik formája. Az erotikus szöveges üzeneteknek csak egy célja van. Hogy elérje a csúcspontot, vagy eljuttassa az embert a kívánt helyre. Ágyba! Egy másik gyakori ok, amiért az emberek ezt a kommunikációs formát használják, az a tény, hogy a szexről sokkal könnyebb írni, mint beszélni. Sokkal kevésbé vagy zavarban a monitor mögött, mintha négyszemközt kellene elmondanod partnerednek ugyanazt az információt.

És van még egy tény, amit az emberek élveznek. Nem csak leveleket, hanem erotikus fotókat is küldhet mobiltelefonon vagy számítógépen. A szexting lebont egyfajta képzeletbeli falat, ami köztetek van. A titkos szexuális vágyaidat sokkal könnyebb beírni a billentyűzetbe, mint beszélni róluk vagy gyakorolni. A virtuális kommunikáció során az emberek többet tudnak lazítani, és szabad utat engednek erotikus fantáziáiknak. A virtuális világban az emberek nyitottabbak. Minden megengedett benne, semmi sem tabu. És ami a legfontosabb, az erotikus SMS-ek és MMS-üzenetek formájában való flörtölés szinte bármit kibír.

Milyen kockázatokkal jár a szexting?

Az az előnye, hogy az emberek, akik a való életben a hálószobában” félénkek, legalább a virtuális világban megváltoztathatják félénk természetüket. De vigyázz! Ez a potenciális előny gondot okozhat egy partnernek a való világban. Ha például a szexuális sárkány, akit a partner SMS-ből és MMS-ből ismer, félénk emberré válik, aki nem nagyon szereti a szexet a magánéletben, akkor nem fogjátok megérteni egymást. És ez bizonyos mértékig a modern szórakoztatás hátrányai közé tartozik. A valós élet gyakran egészen más, mint a virtuális világ. Tehát ha valami működik az Ön számára az SMS-en keresztül, az nem feltétlenül működik a hálószobában.

A szexting tehát bizonyos mértékig a partnerkapcsolatok szükséges diverzifikációja. Előjátéknak használható. A hosszú távú kapcsolatokban is segíthet fenntartani a szexuális szenvedélyt. Másrészt árthat az érintetteknek. Hiszen az emberek ne virtuális életet éljenek, hanem valós életet! És ha a két világ különbözik egymástól, akkor nem értheti meg egymást.

A szexuális kapcsolat gyakran félreértelmezhető. Mindenki másként értheti meg egy erotikus szöveges üzenet tartalmát, és könnyen előfordulhatnak nem kívánt félreértések. Ha partnered nem válaszol azonnal az üzenetedre, vagy nem abban a szellemben válaszol, ahogyan te írtál neki, akkor azonnal azt a benyomást keltheted, hogy túlzásba vitted, vagy megbántottad partneredet. Hasonlóképpen probléma adódik, ha SMS-ben hegyeket és aknákat ígér, és akkor a valóságban semmi ilyesmi nem történik. A beteljesületlen ötletek nagy csalódáshoz vezethetnek.

Mit írjunk befejezésül?

A szex minden bizonnyal jó módja annak, hogy fenntartsuk az egészséges szexuális vágyat a partnerek között. Ne felejtse el azonban, hogy ezek csak levelek, és a valóság gyakran más. Ha erotikus üzenetekkel akarja provokálni partnerét, tegye meg. De ne felejtse el személyesen "befejezni" virtuális törekvéseit!


Hasonló cikkek

Rossz szerető vagy?

A szex a partnerkapcsolat egyik alappillére. Amikor rossz, a kapcsolat gyakran tönkremegy. Szerinted te vagy a tökéletes szerető? És tényleg biztos benne? Nézze meg velünk, mit utálnak a nők az ágyban, és próbálja meg elkerülni ezeket a helyzeteket!

Tudja meg, ha partnere orgazmust színlel

A férfiak az idő nagy részében érik el az orgazmust, míg a nők csak néha. A nők általában nem akarnak csalódást okozni társaiknak azzal, hogy nem tudják kielégíteni őket. Ezért gyakran meghamisítják orgazmusukat. A férfiakkal szemben azonban nem helyes. Tanácsot adunk neked, hogyan ismerd fel, mikor a partnered éppen elfedi a csúcspontot, és mikor az igazi.

Légy olyan, mint a szerelmesek

A hűtlenség a párok majdnem felét zavarja. És nem csak férfi, hanem női oldalról is. Miért van ez így? Egyszerűen azért, mert a szeretők és szeretők a legtöbb esetben egyszerűen jobbak, mint a hivatalos partnerek! A szerelmesek szem előtt tartanak néhány aranyszabályt. Melyikek? Ezt a cikkből megtudhatja.

Tartsa fenn szexuális étvágyát még hosszú távú kapcsolatban is

Előbb-utóbb minden pár életében eljön az a pillanat, amikor már nem akar olyan gyakran szeretkezni, mint korábban. De egy ilyen helyzetnek nem kell örökké tartania, és nem is kell fokozódnia. Mit tehetsz azért, hogy szexuális életed gazdag és kielégítő legyen mindkettőtök számára még több éves kapcsolat után is?

Miért előnyös a rendszeres szex ötven után is?

A szerelem nemcsak a fiatalok javára válik, hanem a haladó és idősebb korosztály számára is. Érdekel, milyen okok miatt érdemes rendszeres szexet folytatnia ötven után?

Honnan tudod, hogy csak szexre vágyik?

Gyakran szexelsz, de más dolgokat nem csinálsz együtt? Lehet, hogy a partnered csak ágyjátékra akar téged. Tudja meg a következő néhány nyomból. Megtehetik helyetted.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!