Szexting

Erotikus szöveges üzenetek, forró flört mobiltelefonon, számítógépen vagy közösségi hálózatokon. Pontosan ez a szexting. Szinte mindenki üzemelteti – randevúzni kezdõ párok, szerelmesek, de hosszú távú házastársak is. Miért szeretik az emberek a szextinget? Milyen előnyei és kockázatai vannak?

Bizonyára Ön is tapasztalta már, és tudja, milyen erotikus üzeneteket írni a partnerével. De hogy mi van bennük, az csak kettőtökön múlik. Valaki az izgalmas üzenetek csiklandozását választja ebben a kommunikációs módban, míg valaki a keményebb "kaliberű" üzeneteket. Mindkét forma igen népszerű az emberek körében.

Miért történik egyáltalán a szexting?

Először is, ez a csábítás/flörtölés egyik formája. Az erotikus szöveges üzeneteknek csak egy célja van. Hogy elérje a csúcspontot, vagy eljuttassa az embert a kívánt helyre. Ágyba! Egy másik gyakori ok, amiért az emberek ezt a kommunikációs formát használják, az a tény, hogy a szexről sokkal könnyebb írni, mint beszélni. Sokkal kevésbé vagy zavarban a monitor mögött, mintha négyszemközt kellene elmondanod partnerednek ugyanazt az információt.

És van még egy tény, amit az emberek élveznek. Nem csak leveleket, hanem erotikus fotókat is küldhet mobiltelefonon vagy számítógépen. A szexting lebont egyfajta képzeletbeli falat, ami köztetek van. A titkos szexuális vágyaidat sokkal könnyebb beírni a billentyűzetbe, mint beszélni róluk vagy gyakorolni. A virtuális kommunikáció során az emberek többet tudnak lazítani, és szabad utat engednek erotikus fantáziáiknak. A virtuális világban az emberek nyitottabbak. Minden megengedett benne, semmi sem tabu. És ami a legfontosabb, az erotikus SMS-ek és MMS-üzenetek formájában való flörtölés szinte bármit kibír.

Milyen kockázatokkal jár a szexting?

Az az előnye, hogy az emberek, akik a való életben a hálószobában” félénkek, legalább a virtuális világban megváltoztathatják félénk természetüket. De vigyázz! Ez a potenciális előny gondot okozhat egy partnernek a való világban. Ha például a szexuális sárkány, akit a partner SMS-ből és MMS-ből ismer, félénk emberré válik, aki nem nagyon szereti a szexet a magánéletben, akkor nem fogjátok megérteni egymást. És ez bizonyos mértékig a modern szórakoztatás hátrányai közé tartozik. A valós élet gyakran egészen más, mint a virtuális világ. Tehát ha valami működik az Ön számára az SMS-en keresztül, az nem feltétlenül működik a hálószobában.

A szexting tehát bizonyos mértékig a partnerkapcsolatok szükséges diverzifikációja. Előjátéknak használható. A hosszú távú kapcsolatokban is segíthet fenntartani a szexuális szenvedélyt. Másrészt árthat az érintetteknek. Hiszen az emberek ne virtuális életet éljenek, hanem valós életet! És ha a két világ különbözik egymástól, akkor nem értheti meg egymást.

A szexuális kapcsolat gyakran félreértelmezhető. Mindenki másként értheti meg egy erotikus szöveges üzenet tartalmát, és könnyen előfordulhatnak nem kívánt félreértések. Ha partnered nem válaszol azonnal az üzenetedre, vagy nem abban a szellemben válaszol, ahogyan te írtál neki, akkor azonnal azt a benyomást keltheted, hogy túlzásba vitted, vagy megbántottad partneredet. Hasonlóképpen probléma adódik, ha SMS-ben hegyeket és aknákat ígér, és akkor a valóságban semmi ilyesmi nem történik. A beteljesületlen ötletek nagy csalódáshoz vezethetnek.

Mit írjunk befejezésül?

A szex minden bizonnyal jó módja annak, hogy fenntartsuk az egészséges szexuális vágyat a partnerek között. Ne felejtse el azonban, hogy ezek csak levelek, és a valóság gyakran más. Ha erotikus üzenetekkel akarja provokálni partnerét, tegye meg. De ne felejtse el személyesen "befejezni" virtuális törekvéseit!


Hasonló cikkek

Élvezze az estét egy erotikus masszázzsal

Szeretne egy kellemes estét eltölteni a párjával, de nincs kedve elmenni a városba vacsorázni vagy egy bárba egy italra? Tegyen egy kellemes estét otthona kényelmében. Mit szólna egy kellemes erotikus masszázshoz és szeretkezéshez a szerelmével? Szeretné?

Honnan tudod, hogy nagy szerető vagy?

Van szeretőd, de nem biztos benne, hogy jó vagy-e az ágyban? Nem tudod, hogy kielégítheted-e szeretődet az ágyban? Viselkedéséből derül ki.

Hagyja magát kényeztetni!

A hagyományos nézet szerint a nők mindig, a férfiak pedig egyáltalán nem akarják, hogy öleljék őket. Valójában mindkét nem egyforma. Főleg azért, mert a szeretett emberrel való összebújás mindkettőjük számára ugyanazokat az előnyöket hozza. Melyek ezek, és miért érdemes többet ölelni, mint korábban?

Miért nincs kedve néhány nőnek szülés után szexelni?

Nem érted, hogy a partnereid miért nem akarnak szeretkezni veled szülés után? Nem könnyű megérteni egy férfi szemszögéből. A nők gyakran több okból is elutasítják a szexet a gyermek születése után. Megmondjuk, mi ennek az oka.

Működhet-e a házasság (párkapcsolat) szex nélkül?

Már csak könyvek olvasására és nyugodt alvásra használja a hálószobáját? A szexuális vágy eltűnt az életedből? Már nem szeretőként élsz, hanem régi barátként? Működhet-e egy ilyen házasság hosszú távon?

Honnan tudod, hogy szexfüggő vagy?

Szex, szex és még egyszer csak szex. Vannak, akik annyira imádják a szexet, hogy függővé válnak. Bár ez a függőség ártalmatlannak tűnhet számodra, ez nem igaz. Ez negatívan befolyásolhatja a magánéletet és a szakmai életet. Hogy állsz a szexfüggőségeddel?

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!