Mi az, ami minden férfit feldob?

Szeretne felvenni valakit, változatosabbá tenni szexuális életét, vagy csak egészséges módon provokálnia magát egy kapcsolatban? Íme néhány dolog, ami szinte minden férfit feldob, még akkor is, ha ezt nem is veszi észre. Nézze meg őket, és vegye kézbe a hatalmat. Akkor csinálj vele, ahogy akarod.

Ajakharapás

Ha olvastál már bármilyen erotikus regényt, ezt valószínűleg már tudod. Egy finoman megharapott ajak hihetetlenül erotikus. Egy nő felhívja a figyelmet az ajkára, és ez a gyengéd harapás a férfi fantáziáját túlpörgeti. Tartsa egészségesen ajkait, hogy mindig puhák legyenek, és mindig az egyik legerotikusabb fegyver álljon a rendelkezésére.

Váll feletti kilátás

A női nyak finomabb és finomabb. karcsúbb, mint egy férfié. És a hosszabb szőrnek köszönhetően gyakrabban is takarható. Ezért őrülnek meg annyira a férfiak, amikor egy nő oldalra söpri a haját, vagy megdönti a fejét, hogy felfedjen egy ívet. Akkor miért még erotikusabb a válla fölött nézni? Egy pillantás a szemed sarkából félig titkos jele annak, hogy csak azt az egy férfit vetted észre. Ez egy meghívás valami intimebbre. És persze, ha így felfeded a nyakadat, megcsókolható.

Mosoly

Az ajkaknak van egy másik titkos fegyvere, amelyet használhatsz. És ez a mosoly. Gyakoroljon különböző mosolyokat a különböző helyzetekben. Természetesen az „alkalmi viselethez” illik, és néha szükséges a munkakörben. De mi a helyzet egy ilyen gyengéd mosollyal, amelyet csak a kiválasztottnak szántak? Egy széles mosoly, ami felragyog a szemedben, és azt mondja, hogy magabiztos, energikus nő vagy, aki tudja, hogyan kell szórakozni? Sokféle mosoly létezik. Használatuk ismerete nagyon hasznos eszköz.

Teljes figyelem

Különbség van a bámulás és a figyelés között. Próbáltál már valaha teljes figyelmet szentelni partnerének, valódi kapcsolatot teremteni vele és azzal, amit mond? Nézz rá, figyelj. Ne nézz körül, váltogass a szeme és az ajka között, ide-oda pillanthatsz a karjára vagy a mellkasára. Ez egyébként a nőket is izgatja, ha felcserélődnek a szerepek. Zárja be kettőtöket egyfajta buborékba. Nagyon fogod szeretni.


Hasonló cikkek

Miről álmodnak a férfiak?

A férfi szexuális fantáziája hihetetlenül változatos lehet. A férfiaknak különböző tématikus ötleteik vannak, amelyek gondolataikban újra és újra lejátszódnak. Melyik az öt leggyakoribb?

Tippek a jobb szexhez!

A minőségi partnerkapcsolat fenntartása manapság egyáltalán nem egyszerű. Ugyanez a helyzet a partnerszexszel. Az emberek nem tudják, hogyan fejezzék ki érzéseiket és szükségleteiket. Sőt, manapság többnyire mindenki csak venni akar, és kevesen akarnak adni. Tehát próbáld meg átgondolni, hogyan bánsz magaddal és a partnereddel. Látni fogod, hogy a közös szexhez való hozzáállásod is megváltozik.

Hagyja magát kényeztetni!

A hagyományos nézet szerint a nők mindig, a férfiak pedig egyáltalán nem akarják, hogy öleljék őket. Valójában mindkét nem egyforma. Főleg azért, mert a szeretett emberrel való összebújás mindkettőjük számára ugyanazokat az előnyöket hozza. Melyek ezek, és miért érdemes többet ölelni, mint korábban?

Honnan tudod, hogy csak szexre vágyik?

Gyakran szexelsz, de más dolgokat nem csinálsz együtt? Lehet, hogy a partnered csak ágyjátékra akar téged. Tudja meg a következő néhány nyomból. Megtehetik helyetted.

Milyen dolgok teszik végleg tönkre a szexet számodra?

Sokkal jobb volt korábban a szex a partnerével? Már régen lezajlottak ezek a szép idők? Vannak dolgok, amik folyamatosan tönkreteszik a szexuális élményedet? Vagy inkább nem tudod miért van ez most így? Derítse ki, mi lehet a probléma, és próbáljon javítani a szexuális életén.

Miért előnyös a rendszeres szex ötven után is?

A szerelem nemcsak a fiatalok javára válik, hanem a haladó és idősebb korosztály számára is. Érdekel, milyen okok miatt érdemes rendszeres szexet folytatnia ötven után?

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!