Mi a teendő, ha gyermeke látta, hogy szexelsz?

Élvezte a szenvedélyes szexet éppen abban a pillanatban, amikor gyermeke berontott mögötte a hálószobába? Nem tudja, hogyan viselkedjen utána gyermekével? Ne hajtsa le a fejét, mi tanácsot adunk.

Ne essen pánikba

Ha gyermeke látja, hogy szexel és teljesen levetkőzött, maradjon nyugodt. Csinálj úgy, mintha mi sem történt volna. Ne tegyen elhamarkodott mozdulatokat. Lassan takarja le magát egy takaróval. Vedd észre, hogy nem tettél semmi rosszat. Pontosan ezt kell tudnia gyermekének. Add meg neki, amit kért, és tedd vissza a szobájába. Ne magyarázz még neki semmit, hagyd reggelre. Még akkor is, ha a gyerek nem kérdezi meg, mit csináltál valójában másnap a hálószobában, próbáld meg elmagyarázni neki. Ne felejtsd el, a gyerekek ne felejtsd el.

Ne büntesd őt

Nincs értelme büntetni a gyermekedet, amiért szex közben rád szúr. Ha bármilyen furcsa zajt hallott a hálószobájából, ne lepődjön meg, hogy utánad futott. A gyerekek nagyon érdeklődőek, érdekli őket minden, ami körülöttük történik. Ebben az esetben a büntetésből vagy a szidásból nem lehetne levonni a tanulságot. Nem tagadhatja a kíváncsiságukat, ez a gyerek természete. Bár ettől valószínűleg egy kicsit ideges lesz, próbáljon kedves lenni gyermekével.

Magyarázza el, mit tett

Mondja el gyermekének az igazat arról, amit aznap este tett. Ha azt mondod neki, hogy szereted egymást, semmi rosszat nem teszel. Magyarázza el gyermekének, hogy a hálószobából éjszaka érkező hangok pozitívak. Fontos, hogy ne gondolja, hogy veszekedsz vagy veszekszel az ágyban. Ez megmutatja a gyermeknek, hogy szeretitek egymást, és legközelebb nem fogja furcsának tartani az ágyban való szórakozást.

Tanítsd meg neki

A magyarázat végén az lesz, hogy helyénvaló megtanítani a gyermeket, hogy ne zavarjon téged szeretkezés közben. Mondd meg neki, hogy ez egy olyan tevékenység, amelyet csak ti végezhettek egymás között. Ha azonban a gyerek nem engedelmeskedik, és minden szeretkezéskor bejön a hálószobába, valószínűleg jobb, ha kulcsot vesz az ajtóhoz, vagy megvárja a szerelmet, amíg sokáig el nem alszik.


Hasonló cikkek

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!