Szexhiánytól szenved?

Szomorú, de igaz. A mai idők nem túl jók a kapcsolatoknak. Miért? Milyen tevékenységeket részesítenek előnyben az emberek a partnerükkel töltött romantikus pillanatok helyett?


Egy olyan partnerrel élsz, akit szeretsz, de nem szexelsz vele? Mi a probléma? Valószínűleg abban, hogy az emberek szabadidejük nagy részét munkával töltik, idegesek, fáradtak, és ez az életforma nem igazán kedvez a boldog párkapcsolatnak. Hogy vagy? Jobban szereti a munkát és a közösségi oldalakon való kommunikációt, mint a partnerével töltött pillanatokat?

Virtuális világ

A virtuális élet a szex egyik legnagyobb gyilkosa. Ha este inkább leülsz a számítógéphez és az interneten kommunikálsz az ismerőseiddel (vagy olyanokkal, akiket egyáltalán nem ismersz), ahelyett, hogy a hozzád legközelebb álló személlyel töltene el néhány kellemes pillanatot, akkor valami nem stimmel . Miért jelent többet számodra az, ami a profilodon történik, mint a partnereddel való szex? A virtuális világ többet ad neked, mint a jelenlegi kapcsolatod? Vagy ez az új függősége? Függőség a közösségi hálózatoktól?

Televízió

Ugyanez a helyzet a televízióval. Sokan inkább tévéműsorokat és sorozatokat néznek, mint a párjukkal való szerelmet. A legtöbb partner el is alszik tévézés közben, így aztán szó sincs szenvedélyes szexről. Vigyázzon a tévére is a hálószobában. Ez a szexuális vágy egyéb hatalmas gyilkosai közé tartozik.

Munkaterhelés

Az emberek nagy része jobban szereti a munkát, mint a szeretetet. A jelenlegi lakosság leterheltsége valóban nagy. Ugyanilyen aggasztó az a tény, hogy az emberek nem tudnak időt találni magukra, és a legtöbb esetben inkább a munkahelyi tevékenységeket részesítik előnyben a magánéletükkel szemben. Így nem csoda, hogy a házaspárok csak hetente vagy havonta kétszer szeretkeznek.

Alváshiány

Mi van még a szex hiánya mögött? Talán egy minimális alvás. Egy egész napos munka után minden bizonnyal még vár rád a háztartás és a gyerekek, és akkor már nagyon kevés energiád marad a férfival/nővel való románcra. Előfordul veletek, hogy ha olyan szerencsések vagytok, hogy együtt fekszetek le, egyikőtök elalszik, mielőtt jóéjt kívánhatna? Ráadásul különbség van a férfiak és a nők szex iránti igénye között. A nők inkább az esti órákban szeretkeznek, a férfiak éppen ellenkezőleg, a reggeli órákban. Próbálj meg tehát több időt szánni nem csak magadra, hanem az alvásra is. Látni fogja, hogy ha nem alszik el séta közben, a szerelmi játékokhoz való hozzáállása határozottan jobbra fog változni.

Problémák a partnerével

Ha a szexuális absztinenciája oka van ha valamilyen problémája van partnerével/partnerével, próbálja meg a lehető leghamarabb megoldani. Beszélj arról, hogy mi zavar, tudasd a partnereddel, hogy mit szeretsz a szexben, mit szeretsz, mit nem szeretnél. Ha a sztereotípia a probléma, próbáljon ki valami újat az „ágyban”. Próbálj más helyeken szeretkezni, mint ahol mindig szeretkezel. Illesszen be szexuális életébe néhány korábban nem kipróbált pozíciót. Próbáld meg szabadjára engedni saját vagy partnered szexuális fantáziáját. Szerezz egy kis erotikát. Nézzetek együtt romantikus vagy erotikus filmeket. És mindenekelőtt ne feledkezzünk meg a napközbeni rendszeres gyengédségről. Látni fogod, hogy elkezd jobban vágyni a szexre, és a szexuális önmegtartóztatásod lassan, de biztosan visszatér azokhoz az időkhöz, amikor randevúztál, és a szerelem volt a kapcsolatod fő tartalma.


Hasonló cikkek

Hogy ne felejtse el a veled való szexet

Nem fekszel egy ideje? Vagy csak szeretnéd feléleszteni a kapcsolatodat? A szerelem része a szerelemnek, és a jó szex csak a kapcsolatod javára válhat. Ezenkívül nem kell olyan nehéznek lennie egy férfinak az ágyban. A nagy melleknél vagy a gyakori szeretkezési vágynál fontosabb a hajlandóság meghallgatni és új dolgokat kipróbálni. Tehát mit tegyen, hogy ne felejtse el a veled való szexet?

Miért keresnek a nők szeretőket?

A legújabb felmérések szerint a hosszú távú kapcsolatban élő nők ugyanolyan gyakran hűtlenek, mint a férfiak. De különböznek abban, hogy mi vezeti őket a hitetlenséghez. Uraim, aggódnak amiatt, hogy a párod megcsal? Olvassa el a leggyakoribb okokat, amelyek miatt ez a helyzet.

Szexuális fantáziák, amelyekről a nők nem szeretnek beszélni

Bár a szexről beszélni nem olyan tabu, mint korábban, még mindig vannak köztünk olyanok, akiknek gondja van vele. Ez azért van, mert ez személyes preferencia kérdése, ráadásul szemtől szemben. És erre még nem mindenki képes. Ráadásul a nők gyakran álmodnak olyan dolgokról, amelyeket főleg a férfiak nem tudnak elképzelni. Uraim, be akarják valósítani párjuk fantáziáját? Milyenek? Kérdezze meg partnerét egy zárt hálószoba sötétjében, hogy szeretné-e kipróbálni az alábbi szexuális fantáziák valamelyikét. Lehet, hogy meg fog lepődni lelkes reakciójukon.

Kit ne vigyen ágyba?

Az alkalmi szex alapvetően semmi baj. Éppen ellenkezőleg. Felvisz a felhőkig. Csak vigyázni kell, kit viszel ágyba. Többféle ember létezik, akikkel nem szabad kapcsolatot teremtened!

Hogyan tartsuk életben a vágyat egy kapcsolatban!

A nemi vágy fokozatosan csökken egy hosszú távú kapcsolat esetén. A nemi közösülés már nem olyan szenvedélyes, intenzív és kívánatos, mint korábban. Ne ülj a babérjaidon, és tarts aktív szexuális életet.Tanácsot adunk, hogyan kell csinálnod

Miért nem szeretkezel olyan gyakran, amennyire csak tudsz?

Kényelmes a kapcsolatotok, kedvelitek egymást és kijövök az ágyban? De egy dolog zavar, az az, hogy nem is emlékszel, mikor szeretkeztél utoljára? Mi akadályoz meg abban, hogy gyakrabban szexelj? Nézzük meg a nemi vágy leggyakoribb gyilkosait egy kapcsolatban.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!