Kit ne vigyen ágyba?

Az alkalmi szex alapvetően semmi baj. Éppen ellenkezőleg. Felvisz a felhőkig. Csak vigyázni kell, kit viszel ágyba. Számos embertípus létezik, akikkel nem szabad viszonyt kötnie!

Főnök

Munkahelyi események, üzleti utak vagy céges bulik. Rengeteg lehetősége van arra, hogy kötődjön a főnökéhez. Egy alkohollal teli céges buli után könnyedén beugrik az ágyba. És erre vigyázz! Valószínűleg megbánja, hogy reggel szexelt a főnökével. A főnökkel való kapcsolat nem maradhat titokban a munkahelyen. A kollégák biztosan suttogni fognak rólad a hátad mögött. Ráadásul nehéz egyetlen személlyel összeegyeztetni a szexet és a munkát. Ráadásul a felettese személyes okokból időben elbocsáthatja.

Jó barát / jó barát

A barátság nagyszerű dolog. Nagyon jól ismeritek egymás vágyait, kívánságait és vágyait. Tökéletesen megértitek egymást. Így már csak egy lépés van hátra a közösülésig. Most kell abbahagynod! Nem könnyű jó barátot találni. Vedd észre, hogy ha átléped a barátságod határát, nincs visszaút. Így nagyon gyorsan tönkretehetsz egy barátságot.

Pártárs

Ha nincs megoldott múltad az exeddel, eszedbe se jusson ágyba ugrani vele /neki. A volt partnerrel való szex kontrollálatlan érzelmek áramlását okozza. A régi sebek felnyílnak. Ismét szomorú vagy dühös leszel. Karmai közé fog kapni a kapcsolat újraélesztésének hiú reménye. Miután rájön, hogy valójában csak szexuális vágyról van szó, ismét több napig depressziós lesz.

Rokon

Nem megengedett a szex egy családi kapcsolatban élő személlyel. Nem számít, hány térd választja el egymástól. Felejtsd el! Régebben a rokonok szexeltek egymással, de ma már ez tabu. Ha nem tudsz ellenállni, rejtsd el ezt az eseményt a családod elől. Nagyon zavarba jönne.

Házas férfi / házas nő

A házas férfival/házas asszonnyal való kapcsolat nagyon izgalmas lehet. Kortól függetlenül mindenki szeretne kalandozni. Van azonban egy kis fogás. Mi van ha szerelmes leszel? A szeretőd megígérheti neked, hogy el fog válni a feleségétől. A valóságban azonban ez nem biztos, hogy megtörténik. Ne feledd, hogy egy ilyen kapcsolatban általában mindig te leszel a másik!


Hasonló cikkek

Szexi problémák, amelyeket szégyellünk, és mégis meglehetősen gyakoriak

Szerencsések vagyunk, hogy toleráns időket élünk. A szexről nem csak beszélhetünk, hanem megmutathatjuk is. Ez nem csak valami titok. Sok pár azonban attól tart, hogy valamit rosszul csinálnak. Ugyanakkor, ha bizalmaskodnának a barátaikkal, vagy jobban érdeklődnének iránta, rájönnének, hogy biztosan nincsenek ezzel egyedül. Vessen egy pillantást a nálunk leggyakoribb szexuális problémákra.

Miről álmodnak a férfiak?

A férfiak szexuális fantáziája hihetetlenül sokrétű lehet. A férfiaknak különböző tematikus ötleteik vannak, amelyek folyamatosan játszódnak a fejükben. Melyik ötlet szerepel az öt leggyakoribb ötlet között?

Az első szex után nem hívott

Tetszett neki első látásra? Te is őt? jól kijöttetek? Az első randevú jól sikerült, és elkezdtetek közös jövőt festeni? De az első együtt töltött éjszaka után nem hívott többet. Kíváncsi vagy, miért? Megtudtuk helyetted!

5 ok, amiért a reggeli szex a legjobb

A nap nem indulhat jobban, mint minőségi szexel. Állítsd kicsit korábbra az ébresztőt, és vigyázz a párodra a takaró alatt.

Miben különböznek az egyedülállók és a házasok az ágyban?

Az új vezetéknév és a közös tulajdon nem az egyetlen változás, amely a házasságkötés után következik be. Nem csak a kapcsolat felfogásáról beszélünk. A változások magát a szeretetet is érintik. Vágyaid és preferenciáid hirtelen mások! A tudósok még mindig nem tudták pontosan, miért van ez. De ismerik a konkrét különbségeket. Olvassa el, mit.

Hol lehet élvezni a szexet nyáron?

Minden zöld, süt a nap. Igen, itt a nyár! És az úszás, napozás, kirándulások stb. mellett a nyár a szexhez is társul a természetben. Nem kell több réteg ruhát viselned, ami sokkal könnyebbé teszi a nyilvános szeretkezést. Tanácsot adunk Önnek, hol szexelhet partnerével ezeken a forró napokon.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!