Miért nincs kedve néhány nőnek szülés után szexelni?

Nem érted, hogy a partnereid miért nem akarnak szeretkezni veled szülés után? Nem könnyű megérteni egy férfi szemszögéből. A nők gyakran több okból is elutasítják a szexet a gyermek születése után. Elmondjuk, mi ennek az oka.

Nagy fáradtság

A kimerültség a leggyakoribb ok, amiért a nők nem akarnak szexelni, miután kijöttek a szülészetről vagy hat hónap után terhesség. Egy kicsi baba sok törődést igényel. Változás, etetés, elaltatás vagy vigasztalás. Az anyukák szinte soha nem állnak meg napközben. Gyakran örülnek, ha időt szakítanak az alapvető higiéniára és az étkezésre. A nők fáradtan fekszenek le az ágyukban. Ne felejtsd el, hogy éjszaka is felébrednek a babára, miközben Ön mélyen alszik. Tehát meg kell értened, hogy már tényleg nincs energiájuk a szexhez. Ezenkívül néhány nő szülés után fáradtság szindrómát kaphat. Higgye el, ez komolyan nem kellemes dolog. Ha néhány órára segítesz a feleségednek és vigyázol a babára, este biztosan megtérül egy pillanattal, amit csak neked szentel.

Félelem a szextől

A szülés után a női test megváltozik. A gyermek születése nagy beavatkozás a nők magánéletébe. Kell egy kis idő, amíg a nemi szervek újra meggyógyulnak. Főleg, ha a hölgyed császármetszéssel vagy valamilyen bonyolult szüléssel szült. Már nem fogja ugyanazt érezni a testében, mint korábban. Lehet, hogy fél a fájdalmas szextől. Semmilyen módon ne gyakoroljon rá nyomást közösüléssel. Beszélj vele arról, hogy nem hajlandó szexelni, és légy türelmes. Hamarosan minden bizonnyal visszatér a régi kerékvágásba.

Szülés utáni depresszió

Partnerében a szülés utáni depressziót felismerheti viselkedése alapján. Gyakran depressziósnak és boldogtalannak tűnik. Egyetlen nőnek sincs könnyű dolga a szülés után. Annak ellenére, hogy szenved a fáradtságtól, boldognak érzi magát. Örül az újszülött babának. Ha a partnered állandóan boldogtalan, akkor valami nincs rendben. Ebben az állapotban aligha akar majd lefeküdni veled. Jobb, ha odafigyelsz rá, és ha szükséges, kérj szakembert.

Szoptatás

A szülés után a nő szervezete különböző hormonális változásokon megy keresztül. Gyakran mögöttük van a szoptatás. A baba táplálása a szex utáni vágy gyors csökkenését okozza. Ebben az időszakban a hüvely nyálkahártyája nem nedvesedik meg sokat. Ezért a szex nem lenne túl kellemes egy nő számára. Nincs más dolgod, mint megérteni a partnered, és várni egy kicsit tovább a szexre, vagy megpróbálsz kitalálni néhány más gyakorlatot, amelyet mindketten élvezni fognak.


Hasonló cikkek

Szex házasság után?

Arra gondolsz, hogy megkéred őt? Egyéb dolgokon kívül egy teljesen praktikus dolog miatt aggódsz? Miről? A szexről! Mi van, ha nem olyan, mint korábban? Mi van, ha a házasság után teljesen abbahagyod önmagad szeretését? Nem unod? Érdekel, hogy mi vár rád a házas szexben, és mi az, amit még nem tudsz róla?

A hálószobából száműzendő témák

Az egészséges szex fontos az egészséges és boldog kapcsolathoz. Sajnos gyakran követünk el olyan hibákat, amelyek miatt a dolgok megnyikordulhatnak az ágyban. Aztán persze egy kapcsolatban. Milyen témákat ne hozz fel soha a hálószobában, nemhogy az ágyban?

Szex a munkahelyen? Vigyázz...

A munkahelyi szex sok ember számára nagyon izgalmas lehet, ezért gyakran a munkahelyen is gyakorolják. Kétségtelen, hogy a közösülés nemcsak a hangulatát, hanem a teljesítményét is javítja. Egyes szakértők még a munkahelyi szexuális játékokat is javasolják. Van azonban egy fogás. Nem szabad rajtakapni a munkahelyén szexelni, különben egy sor probléma kockázatát kockáztatja!

Mit nem szeretnek a férfiak a szexben?

A szex minden partnerkapcsolat szerves része. Nagyon várod, élvezed. És miről beszélünk, főleg a férfiak egyszerűen imádják őt. De még itt is akadhat gond. Párod egyre ritkábban akar szeretkezni? Lehet, hogy Ön követ el néhány gyakori hibát, amely eltántorítja a férfiakat a szerelmeskedéstől! Melyek azok?

Honnan tudod, hogy őt (őt) csak a szex érdekli?

Új felfedezésre bukkantál, de a kapcsolatod a szexszel kezdődött? Nem tudod eldönteni, hogy csak szex miatt van-e veled, vagy a te személyiséged is érdekli? Segítünk kitalálni!

A szexről szóló beszélgetéseket abba kell hagynod

A késztetés, hogy valakinek hazudjon, néha szinte ellenállhatatlan. Akár a saját nyugalmad miatt, akár azért, mert nem akarod megbántani a kedvesed. Ismered?

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!