Miért nincs kedve néhány nőnek szülés után szexelni?

Nem érted, hogy a partnereid miért nem akarnak szeretkezni veled szülés után? Nem könnyű megérteni egy férfi szemszögéből. A nők gyakran több okból is elutasítják a szexet a gyermek születése után. Elmondjuk, mi ennek az oka.

Nagy fáradtság

A kimerültség a leggyakoribb ok, amiért a nők nem akarnak szexelni, miután kijöttek a szülészetről vagy hat hónap után terhesség. Egy kicsi baba sok törődést igényel. Változás, etetés, elaltatás vagy vigasztalás. Az anyukák szinte soha nem állnak meg napközben. Gyakran örülnek, ha időt szakítanak az alapvető higiéniára és az étkezésre. A nők fáradtan fekszenek le az ágyukban. Ne felejtsd el, hogy éjszaka is felébrednek a babára, miközben Ön mélyen alszik. Tehát meg kell értened, hogy már tényleg nincs energiájuk a szexhez. Ezenkívül néhány nő szülés után fáradtság szindrómát kaphat. Higgye el, ez komolyan nem kellemes dolog. Ha néhány órára segítesz a feleségednek és vigyázol a babára, este biztosan megtérül egy pillanattal, amit csak neked szentel.

Félelem a szextől

A szülés után a női test megváltozik. A gyermek születése nagy beavatkozás a nők magánéletébe. Kell egy kis idő, amíg a nemi szervek újra meggyógyulnak. Főleg, ha a hölgyed császármetszéssel vagy valamilyen bonyolult szüléssel szült. Már nem fogja ugyanazt érezni a testében, mint korábban. Lehet, hogy fél a fájdalmas szextől. Semmilyen módon ne gyakoroljon rá nyomást közösüléssel. Beszélj vele arról, hogy nem hajlandó szexelni, és légy türelmes. Hamarosan minden bizonnyal visszatér a régi kerékvágásba.

Szülés utáni depresszió

Partnerében a szülés utáni depressziót felismerheti viselkedése alapján. Gyakran depressziósnak és boldogtalannak tűnik. Egyetlen nőnek sincs könnyű dolga a szülés után. Annak ellenére, hogy szenved a fáradtságtól, boldognak érzi magát. Örül az újszülött babának. Ha a partnered állandóan boldogtalan, akkor valami nincs rendben. Ebben az állapotban aligha akar majd lefeküdni veled. Jobb, ha odafigyelsz rá, és ha szükséges, kérj szakembert.

Szoptatás

A szülés után a nő szervezete különböző hormonális változásokon megy keresztül. Gyakran mögöttük van a szoptatás. A baba táplálása a szex utáni vágy gyors csökkenését okozza. Ebben az időszakban a hüvely nyálkahártyája nem nedvesedik meg sokat. Ezért a szex nem lenne túl kellemes egy nő számára. Nincs más dolgod, mint megérteni a partnered, és várni egy kicsit tovább a szexre, vagy megpróbálsz kitalálni néhány más gyakorlatot, amelyet mindketten élvezni fognak.


Hasonló cikkek

Miért veszíti el egyes nők szexuális vágyát?

A nőknek nincs nagy szükségük arra, hogy minden nap társaikkal aludjanak, ami teljesen normális. Rosszabb, ha a nők kezdik teljesen elveszíteni a szerelmi vágyat. A férfiak nem szeretik, és főleg nem értik, miért történik ez. Elmagyarázzuk Önnek.

Szex vagy kapcsolat? Honnan lehet tudni, hogy miről szól?

Kapcsolásra vágyik, és nem tudja, hogyan állapítsa meg, hogy „kiválasztottját” csak a szex érdekli-e, vagy hogy jobban megismerjék egymást? Tekintse meg azokat a jeleket, amelyek azonnali egyértelműséget adnak.

Érett szex? Nincsenek tabuk!

Ön is kizárólag a fiatalsággal köti össze a szexet és az intim életet? Gondolod, hogy idős korban az emberekből nemcsak a szeretkezési vágy hiányzik, hanem a szex képessége is? Nem így van! A férfiak a húszas éveikben a legaktívabbak, majd éppen a hatvanas éveikhez közeledve. És a nők? Pontosan úgy. Nézzük meg közelebbről.

Hűtlen voltál! Hogyan ne fedd fel magad?

Berúgtál egy partin, és reggel egy idegen férfival ébredtél az ágyban. Vagy éppen jelentéktelen románcot folytat egy munkahelyi kollégájával? Még a nők is néha "szakítanak", és elkezdenek randevúzni egy másik férfival, pedig a kapcsolatuk lényegében ideális. Veled is megtörtént ez? Ismerje meg, hogyan kerülheti el a nyilvánosságra hozatalt.

Hogyan éld át az igazi örömöt?

Szeretne átélni egy orgazmust, amely elveszi minden érzékszervét? Akkor itt vagy. Merítsen ihletet tippjeinkből.

Rossz szerető vagy?

A szex a partnerkapcsolat egyik alappillére. Amikor rossz, a kapcsolat gyakran tönkremegy. Szerinted te vagy a tökéletes szerető? És tényleg biztos benne? Nézze meg velünk, mit utálnak a nők az ágyban, és próbálja meg elkerülni ezeket a helyzeteket!

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!