Boldog kapcsolatot szeretnél? Küldjetek egymásnak erotikus szöveges üzeneteket!

Kutatások szerint a boldog párok egy konkrét dolgot küldenek egymásnak. Erotikus szöveges üzenetek. Már mindenkinek van kamerája a mobiltelefonján, és a telefonos adatvédelem ma már minden eszközön megtalálható. Pontosan mit segítenek a csiklandozó üzenetek?

Érzelmi kötelék

Azok az emberek, akik rendszeresen küldenek egymásnak intim fotókat, nem tudják hangosabban kimondani, hogy „bízom benned”. Fotómegosztás, amit manapság különösen megmutatják a potenciálisan robbanásveszélyeseket, az egymás iránti bizalom valódi megnyilvánulása. Még csak meztelen fotókat sem kell küldenie. Valójában tedd az ellenkezőjét. Csábító meztelen testdarab, ahol szinte semmi sem látszik. Nem kell más, mint egy melltartópánt, egy testhezálló fehérnemű széle vagy egy sziluett. Indítsa el a fantáziáját, és melegedjen fel!

Növeli önbizalmát

A felnőttek kerülik a fotók és üzenetek csiklandozását, mert már tudják, mi történhet velük rossz kezekben. De egy ilyen üzenet küldése jelentősen megnöveli önbizalmát. És nem csak párkapcsolatban, hanem a szakmai életben is! És ahogy már mondtam: nem kell szó szerint meztelen fotókat küldeni. A csábítóan titokzatosak sokkal jobban működnek.

Szórakozás

Végül, de nem utolsósorban, az erotikus üzenetek remek szórakozást nyújtanak. Emellett a szakmai életben is segítenek, ami viszont negatívan hat a kapcsolatra. Egy ilyen üzenet egy hihetetlenül megerőltető megbeszélés közepén ellazít, és pozitív hullámra hoz. Hozzon létre kódszavakat vagy képeket a zárhoz. Egy külföldi még egy alkalmi szemle mellett sem fogja tudni, mi az. És ez szövetséget hoz létre köztetek, és megerősíti a párkapcsolatotokat.

Továbbra is vonzóak vagytok egymás számára

Minél tovább vannak együtt a párok, annál jobban aggódnak, hogy már nem vonzóak másnak. Az erotikus üzenetek ugyanolyan hatást fejtenek ki, mint a papíralapú visszaigazolás és pecsét, amely IGEN. Csak sokkal könnyebb. Ráadásul "gondoskodsz" arról, hogy az is maradjon. Még több éves kapcsolat után is csiklandozó szöveges üzeneteket küld? Ez már erős bizonyítéka annak, hogy még mindig vonzódtok egymáshoz!


Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!