Élvezze az estét egy erotikus masszázzsal

Szeretne egy kellemes estét eltölteni a párjával, de nincs kedve elmenni a városba vacsorázni vagy egy bárba egy italra? Tegyen egy kellemes estét otthona kényelmében. Mit szólna egy kellemes erotikus masszázshoz és szeretkezéshez a szerelmével? Szeretné?Lepje meg szeretteit azzal, hogy ne kapcsolja be azonnal a tévét, miután hazajött a munkából, vagy újra leül a laptophoz. Készítsd fel szerelmedet arra, hogy ma este más lesz. Annyiban más, hogy csak magadra fogsz koncentrálni! Használj egy kis fantáziát, és készíts valami finomat vacsorára. Ha ma nincs kedved főzni, vagy nem szeretsz túlságosan főzni, az nem számít. Ételrendelés házhozszállítással. Közben pedig az otthoni hangulat elkészítésének szenteli magát.

A siker első lépése a kellemes légkör

Tekintettel arra, hogy a vacsora mellett egy erotika is van. masszázs és az azt követő szeretkezés tervezett, gondoskodjon arról, hogy meleg legyen otthon Ha már kihűlt kint, gyújtsunk tüzet a kandallóban, vagy kapcsoljuk be a fűtést, hogy partnerünk ne dideregjen a masszázs közben. Tehát tegyen fel egy CD-t kedvenc pihentető zenével, és gyújtson meg néhány gyertyát. Ne felejtsen el kikapcsolni minden zavaró elemet, például a televíziót vagy a mobiltelefont.

Kész a hangulat, és kezdődhet a romantikus este

Ezután fordítsa a maximumot a masszázsra. maga. Helyezze partnerét a földre egy matracon, ágyon vagy bárhol, ahol kényelmesen el tud feküdni, és ahol mindkettőtöknek elegendő hely van. Győződjön meg róla, hogy egyenesen fekszik, és a karjai mellette vannak. A masszázshoz fűtött masszázsolajra is szüksége lesz. Ha szeretné fokozni a masszázs benyomását, használjon aromás masszázsolajokat vagy aromás gyertyákat, amelyeket csak fel kell melegíteni, majd egy speciálisan elkészített viasz formájú illatos olajjal masszírozhatja partnere testét. Mivel ez állítólag egy erotikus masszázs, ne felejtsen el készíteni egy síkosító gélt is az intim részekre, vagy egy síkosító gélt egyben. Így nem kell váltogatnod a masszázsolajat a síkosítóval, és minden gördülékenyen megy.

Hát-, váll- és nyakmasszázs

Először a hát, a vállak és a nyakkal kezdd hogy minden merev izmot ellazítson. Kezdje a klasszikus dörzsöléssel, ahol lassan csúsztassa a tenyerét a test bőrén. Ne csak a kar erejét használja. Használja az egész test súlyát a masszírozáshoz. Így egy ideig nem leszel olyan fáradt a masszírozás után. Körkörös mozdulatokkal masszírozd az ujjaid hasát és partnered gerincét. A hátmasszírozáshoz ideálisak a körkörös mozdulatok teljes hosszában, az érintkezési ponttól lefelé, ellenkező irányban, de oldalra is.

A háton a dörzsölésen kívül más masszázstechnikákat is kipróbálhatsz. Próbáljon meg például tenyerével finoman aprítani, ujjaival a háta teljes felületén dobolni, vagy feszült, nyitott tenyérrel finoman gyúrni. Számtalan masszázstechnika létezik. Tehát csak Önön múlik, hogy melyiket választja, és melyik felel meg leginkább a masszírozott személynek.

A fenék, comb, vádli, lábfej masszázsa

Ha a háta, A vállakat és a nyakat masszírozták, lépjen tovább a fenékre, a combra, a vádlira és a lábfejre. Még a lábak is megérdemelnek egy kis figyelmet az egész napos rohangálás után. A láb az erogén zónák közé tartozik, ezért higgye el, hogy partnerének biztosan tetszeni fog a masszázsuk. Fogja meg partnere bokáját, és hüvelykujjával körkörös mozdulatokkal masszírozza a sarkát és a lábfejét. Ezt követően mindegyik lábujjat külön-külön masszírozhatja, vagy finoman meghúzhatja.

Az arc, a fülcimpa, a nyak, a mellek, a köldök, az ölek masszírozása...

Nem csak a hátat. masszázs és láb nagyon kellemes lehet. Fordítsa partnerét a másik oldalára, nézzen a szemébe, csókolja meg hosszan és folytassa újra a masszírozást. Most láthatod, hogy szerelmednek mennyire tetszik az erőfeszítéseid. Érezd partnered érzéseit, majd ezek szerint irányítsd a masszázst.

Folytasd az élvezet kapujának számító arccal, fülcimpákkal, a nyak elülső részével, amíg el nem éred a mellkast, a melleket, a köldököt , kör. Ha egy nő van masszírozó pozícióban, használd ki az erősségeidet, és csillogtasd meg párodat a hajaddal, vagy dörzsöld neki a mellbimbóidat. Nem csak az ujjaival kell masszíroznia, más testrészeket is használhat. Ha fokozni szeretnéd a masszázs élvezetét, használhatsz jégkockát, tollat vagy mást, amivel kicsit "megzavarod" a párodat.

És hol máshol, mint a végén. az ölében? Biztosan tudni fogja, hogy partnerének tetszett-e a masszázs vagy sem. Ha mindketten szeretnétek, a masszázstól egyenesen a szenvedélyes szerelmeskedésig mehettek. Az erotikus masszázst remek előjátéknak tekintheted.

Még egy jó tanács a végére

Ezután próbálj meg beszélni arról, mi tetszett a partnerednek, mi nem, mit legközelebb szeretné. Főleg azon dolgozzon, hogy a masszázs során remekül illeszkedjen. Meglátod, tetszeni fog az ilyen közös esték.


Hasonló cikkek

Rossz szerető vagy?

A szex a partnerkapcsolat egyik alappillére. Amikor rossz, a kapcsolat gyakran tönkremegy. Szerinted te vagy a tökéletes szerető? És tényleg biztos benne? Nézze meg velünk, mit utálnak a nők az ágyban, és próbálja meg elkerülni ezeket a helyzeteket!

Mi a teendő, ha gyermeke látta, hogy szexelsz?

Élvezte a szenvedélyes szexet éppen abban a pillanatban, amikor gyermeke berontott mögötte a hálószobába? Nem tudja, hogyan viselkedjen utána gyermekével? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk.

Hagyja magát kényeztetni!

A hagyományos nézet szerint a nők mindig, a férfiak pedig egyáltalán nem akarják, hogy öleljék őket. Valójában mindkét nem egyforma. Főleg azért, mert a szeretett emberrel való összebújás mindkettőjük számára ugyanazokat az előnyöket hozza. Melyek ezek, és miért érdemes többet ölelni, mint korábban?

Hogyan tartsuk életben a vágyat egy kapcsolatban!

A nemi vágy fokozatosan csökken egy hosszú távú kapcsolat esetén. A nemi közösülés már nem olyan szenvedélyes, intenzív és kívánatos, mint korábban. Ne ülj a babérjaidon, és tarts aktív szexuális életet.Tanácsot adunk, hogyan kell csinálnod

Szerelem vagy szex?

Lehet, hogy hihetetlennek tűnik, de 5 emberből 4 nem tudja, hogy szerelmes-e, vagy ez csak szexuális vágy. Ha választ keresel arra, hogy mit érzel valójában, és hogyan ismerheted fel, akkor jó helyen jársz!

Szex a nyaraláson

Mész nyaralni? Egyedülálló vagy? Meleg helyre mész? Akkor biztosan van mire várnod. A déli desztinációkban mindenki a tenger mellett mutogatja meztelen testét és napozik a tengerparton. És mivel tölti a vakációt? A lebarnult honfitársak bűvöletébe kerülsz, és a szex is benne lesz? Vagy inkább meghátrálsz és nem lesz semmi? Nézzük meg, milyen előnyei és hátrányai vannak annak, ha egy külföldivel vakáció közben szexelünk.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!