24 szexpozíció, amitől élvezni fogod a decembert

Elég idős vagy egy édes csokoládéval teli adventi naptárhoz? Próbáld ki ezeket a szexpozíciókat partnereddel, és élvezd a decembert.

Sok pár egy idő után abbahagyja az új szexpozíciók keresését. Együtt felfedezik, hogy mit szeret a másik, és kitartanak mellette. Ne essen rutinba az ágyban, és próbálja ki ezt a 24 pozíciót. Nekik köszönhetően minden nap együtt töltheted a karácsony előtti időt a pároddal.

1. Misszionáriusi pozíció

Akár egy hosszú és nehéz nap után ágyba mászkálsz, akár reggel lassan kinyitod a szemed, a misszionárius pozíció lesz az első a sorban partnerével.

2. Lovaglópozíció nővel a tetején

Mi tetszik a legjobban a férfiaknak az ágyban? Elégedett nő. Engedd, hogy kövessen.

3. Fordított cowgirl

Minden férfi kedvence, aki szereti a női domborulatokat, és nincs szükségük szemkontaktusra szex közben.

4. Kutyás stílus

Felnöki pozíció, melyben a férfi teljes irányítása alatt áll.

5. Kanalak

Egy olyan testhelyzet, amely különösen reggel ébredéskor nagyszerű.

6. Széktánc

Nem tudod, mit ajándékozz párodnak karácsonyra? Te már tudod :-) Próbáld ki szép fehérneművel, ami minden férfinak tetszeni fog.

7. Misszionárius szögben

Egy misszionáriusi pozíció, ahol a férfi kissé ferdén áll.

8. Szex a fürdőkádban

Meleg lesz a szabadban? Vegyünk együtt egy forró fürdőt.

9. Kutyás stílus összecsukott lábakkal

Kutyás stílusú pozícióváltozat, amikor a nő térdei együtt vannak.

10. Skorpió

A férfi a hátán fekszik, a nő letérdel mellé. Háta ki van fordítva. A nő hátradől, és ráfekszik a férfira. Szilárdan tartja őt.

 24 szexuális pozíció, amitől élvezheti a decembert

11. Szex nyilvánosan

Szoksz a boltokban rohangálni és karácsonyi ajándékokat vásárolni a pároddal? Oldja fel együtt a karácsony előtti stresszt.

12. Pozíció V

Misszionáriusi pozícióban, amikor a nő lábait partnere vállára teszi, és V betűt formál velük.

13. Vízesés

Egy nagyobb kihívást jelentő pozíció, amikor a férfi a medencéjével az ágyon fekszik, a törzse pedig lelóg az ágyról. Egy nő ül a férfi tetején.

14. Lotus

Mindkét partner egyenletesen ül a lehető legszorosabb ölelésben.

15. Szemek az ég felé

Fordított tehénlány pozíció, amikor a nő háta hozzáér a férfi mellkasához.

16. Szex játékokkal

Túl sok a karácsony előtti stressz? Lazítson az ágyban a párjával, és szerelmeskedjen egy választott játékkal.

17. Majompozíció

Egy nagyobb kihívást jelentő testhelyzet, amikor a férfi a hátán fekszik, lábai közel vannak a mellkasához, a nő pedig rajta ül.

18. Álló

Különösen "expresszvonatnak" megfelelő helyszín a karácsony előtti rohanásban.

19. Pozíció "69"

Esetleg írja le ezt a pozíciót? :-)

20. Anális szex

Egyesek számára a szexuális fantáziák megtestesülése, mások számára a vörös zászló. Ezt rád bízzuk!

 24 szexuális pozíció, amitől élvezheti a decembert

21. Az asztalon

Sütitek együtt a karácsonyi sütiket? A konyhában más dolgokat is élvezhet.

22. Rúdtánc

A férfi a hátán fekszik, a nő felül van, egyik lábát térdre hajlítva.

23. Hátulról és fekve

Intenzív testhelyzet, akár reggel ébredéskor is.

24. Bármilyen pozíció a kedveseddel :-)

Próbálj meg a párod kedvében járni egy szexi karácsonyi jelmeztel vagy szép fehérneművel. Ez lesz számára a legszebb karácsonyi ajándék.Boldog karácsonyt az ELITE Date-től.


Hasonló cikkek

Hogy ne felejtse el a veled való szexet

Nem fekszel egy ideje? Vagy csak szeretnéd feléleszteni a kapcsolatodat? A szerelem része a szerelemnek, és a jó szex csak a kapcsolatod javára válhat. Ezenkívül nem kell olyan nehéznek lennie egy férfinak az ágyban. A nagy melleknél vagy a gyakori szeretkezési vágynál fontosabb a hajlandóság meghallgatni és új dolgokat kipróbálni. Tehát mit tegyen, hogy ne felejtse el a veled való szexet?

Rossz szerető vagy?

A szex a partnerkapcsolat egyik alappillére. Amikor rossz, a kapcsolat gyakran tönkremegy. Szerinted te vagy a tökéletes szerető? És tényleg biztos benne? Nézze meg velünk, mit utálnak a nők az ágyban, és próbálja meg elkerülni ezeket a helyzeteket!

Az első szex után nem hívott

Tetszett neki első látásra? Te is őt? jól kijöttetek? Az első randevú jól sikerült, és elkezdtetek közös jövőt festeni? De az első együtt töltött éjszaka után nem hívott többet. Kíváncsi vagy, miért? Megtudtuk helyetted!

Szex házasság után?

Arra gondolsz, hogy megkéred őt? Egyéb dolgokon kívül egy teljesen praktikus dolog miatt aggódsz? Miről? A szexről! Mi van, ha nem olyan, mint korábban? Mi van, ha a házasság után teljesen abbahagyod önmagad szeretését? Nem unod? Érdekel, hogy mi vár rád a házas szexben, és mi az, amit még nem tudsz róla?

Szexuális fantáziák, amelyekről a nők nem szeretnek beszélni

Bár a szexről beszélni nem olyan tabu, mint korábban, még mindig vannak köztünk olyanok, akiknek gondja van vele. Ez azért van, mert ez személyes preferencia kérdése, ráadásul szemtől szemben. És erre még nem mindenki képes. Ráadásul a nők gyakran álmodnak olyan dolgokról, amelyeket főleg a férfiak nem tudnak elképzelni. Uraim, be akarják valósítani párjuk fantáziáját? Milyenek? Kérdezze meg partnerét egy zárt hálószoba sötétjében, hogy szeretné-e kipróbálni az alábbi szexuális fantáziák valamelyikét. Lehet, hogy meg fog lepődni lelkes reakciójukon.

A hálószobából száműzendő témák

Az egészséges szex fontos az egészséges és boldog kapcsolathoz. Sajnos gyakran követünk el olyan hibákat, amelyek miatt a dolgok megnyikordulhatnak az ágyban. Aztán persze egy kapcsolatban. Milyen témákat ne hozz fel soha a hálószobában, nemhogy az ágyban?

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!