24 szexpozíció, amitől élvezni fogod a decembert

Elég idős vagy egy édes csokoládéval teli adventi naptárhoz? Próbáld ki ezeket a szexpozíciókat partnereddel, és élvezd a decembert.

Sok pár egy idő után abbahagyja az új szexpozíciók keresését. Együtt felfedezik, hogy mit szeret a másik, és kitartanak mellette. Ne essen rutinba az ágyban, és próbálja ki ezt a 24 pozíciót. Nekik köszönhetően minden nap együtt töltheted a karácsony előtti időt a pároddal.

1. Misszionáriusi pozíció

Akár egy hosszú és nehéz nap után ágyba mászkálsz, akár reggel lassan kinyitod a szemed, a misszionárius pozíció lesz az első a sorban partnerével.

2. Lovaglópozíció nővel a tetején

Mi tetszik a legjobban a férfiaknak az ágyban? Elégedett nő. Engedd, hogy kövessen.

3. Fordított cowgirl

Minden férfi kedvence, aki szereti a női domborulatokat, és nincs szükségük szemkontaktusra szex közben.

4. Kutyás stílus

Felnöki pozíció, melyben a férfi teljes irányítása alatt áll.

5. Kanalak

Egy olyan testhelyzet, amely különösen reggel ébredéskor nagyszerű.

6. Széktánc

Nem tudod, mit ajándékozz párodnak karácsonyra? Te már tudod :-) Próbáld ki szép fehérneművel, ami minden férfinak tetszeni fog.

7. Misszionárius szögben

Egy misszionáriusi pozíció, ahol a férfi kissé ferdén áll.

8. Szex a fürdőkádban

Meleg lesz a szabadban? Vegyünk együtt egy forró fürdőt.

9. Kutyás stílus összecsukott lábakkal

Kutyás stílusú pozícióváltozat, amikor a nő térdei együtt vannak.

10. Skorpió

A férfi a hátán fekszik, a nő letérdel mellé. Háta ki van fordítva. A nő hátradől, és ráfekszik a férfira. Szilárdan tartja őt.

 24 szexuális pozíció, amitől élvezheti a decembert

11. Szex nyilvánosan

Szoksz a boltokban rohangálni és karácsonyi ajándékokat vásárolni a pároddal? Oldja fel együtt a karácsony előtti stresszt.

12. Pozíció V

Misszionáriusi pozícióban, amikor a nő lábait partnere vállára teszi, és V betűt formál velük.

13. Vízesés

Egy nagyobb kihívást jelentő pozíció, amikor a férfi a medencéjével az ágyon fekszik, a törzse pedig lelóg az ágyról. Egy nő ül a férfi tetején.

14. Lotus

Mindkét partner egyenletesen ül a lehető legszorosabb ölelésben.

15. Szemek az ég felé

Fordított tehénlány pozíció, amikor a nő háta hozzáér a férfi mellkasához.

16. Szex játékokkal

Túl sok a karácsony előtti stressz? Lazítson az ágyban a párjával, és szerelmeskedjen egy választott játékkal.

17. Majompozíció

Egy nagyobb kihívást jelentő testhelyzet, amikor a férfi a hátán fekszik, lábai közel vannak a mellkasához, a nő pedig rajta ül.

18. Álló

Különösen "expresszvonatnak" megfelelő helyszín a karácsony előtti rohanásban.

19. Pozíció "69"

Esetleg írja le ezt a pozíciót? :-)

20. Anális szex

Egyesek számára a szexuális fantáziák megtestesülése, mások számára a vörös zászló. Ezt rád bízzuk!

 24 szexuális pozíció, amitől élvezheti a decembert

21. Az asztalon

Sütitek együtt a karácsonyi sütiket? A konyhában más dolgokat is élvezhet.

22. Rúdtánc

A férfi a hátán fekszik, a nő felül van, egyik lábát térdre hajlítva.

23. Hátulról és fekve

Intenzív testhelyzet, akár reggel ébredéskor is.

24. Bármilyen pozíció a kedveseddel :-)

Próbálj meg a párod kedvében járni egy szexi karácsonyi jelmeztel vagy szép fehérneművel. Ez lesz számára a legszebb karácsonyi ajándék.Boldog karácsonyt az ELITE Date-től.


Hasonló cikkek

Miben különböznek az egyedülállók és a házasok az ágyban?

Az új vezetéknév és a közös tulajdon nem az egyetlen változás, amely a házasságkötés után következik be. Nem csak a kapcsolat felfogásáról beszélünk. A változások magát a szeretetet is érintik. Vágyaid és preferenciáid hirtelen mások! A tudósok még mindig nem tudták pontosan, miért van ez. De ismerik a konkrét különbségeket. Olvassa el, mit.

6 ok, amiért jobb a férfiak számára a szex egy idősebb nővel

Néhány fiatal férfi jobban szereti a szexet egy idősebb nővel. Ez jobban megfelel nekik, mint a fiatal partnerekkel való szex. Kíváncsi vagy, hogy mi lehet az oka?

Mit utálnak a férfiak az ágyban?

A nők viszonylag magas követelményeket támasztanak a férfiakkal szemben az ágyban. Néhányuknak nem okoz gondot megemlíteni, mit várnak el a szextől. Az urak gyakran egy kicsit visszafogottabbak a szexet illetően. Inkább cselekszenek, mint beszélnek. Mindenesetre tudnod kell, mit nem szeretnek a férfiak az ágyban.

Mit nem szeretnek a férfiak a szexben?

A szex minden partnerkapcsolat szerves része. Nagyon várod, élvezed. És miről beszélünk, főleg a férfiak egyszerűen imádják őt. De még itt is akadhat gond. Párod egyre ritkábban akar szeretkezni? Lehet, hogy Ön követ el néhány gyakori hibát, amely eltántorítja a férfiakat a szerelmeskedéstől! Melyek azok?

A hűtlenség nem csak a szexről szól

A szex a partner hűtlenségének legrosszabb megnyilvánulása. Tényleg így van? A vonzalom más megnyilvánulásai is, mint a testiek, szintén partner megcsalásának számítanak. Nézze meg, milyenek.

Hány partnernek kell átmennie a hálószobáján?

Hány partnert érdemes kipróbálnod egy életen át az ágyban? 2, 5, 10, 15 vagy több? Hány szőrmetszetet tekintenek majd szokatlannak és hány szexuálisan tapasztalatlannak? Kérdezte már a párod, hány férfival feküdtél le életedben? Érdekelte már a párod, hogy előtte hány szeretőd volt? Hogyan válaszolt erre a trükkös kérdésre?

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!