Szexuális fantáziák, amelyekről a nők nem szeretnek beszélni

Bár a szexről beszélni nem olyan tabu, mint korábban, még mindig vannak köztünk olyanok, akiknek gondja van vele. Ez azért van, mert ez személyes preferencia kérdése, ráadásul szemtől szemben. És erre még nem mindenki képes. Ráadásul a nők gyakran álmodnak olyan dolgokról, amelyeket főleg a férfiak nem tudnak elképzelni. Uraim, be akarják valósítani párjuk fantáziáját? Milyenek? Kérdezze meg partnerét egy zárt hálószoba sötétjében, hogy szeretné-e kipróbálni az alábbi szexuális fantáziák valamelyikét. Lehet, hogy meg fog lepődni lelkes reakciójukon.

Parancsok követése

A kemény hús nem mindenkinek való. De szinte minden nő vágyik hasonló élményre. Az erotikus hangolású "50 Shades of..." könyvek legalábbis sok nő nyelvének fellazítását szolgálták. Megkötözve és engedelmesen követve a parancsokat? Igen! Egyezzen meg egy biztos szóban, és fejlessze szexuális fantáziáját. Hagyd, hogy letérdeljen a lábadhoz, érintsen meg pontosan ott, ahol mondod, kösse meg a kezét a saját sáljával. A gyengédség a durvasággal kombinálva mindkét fél elégedettségét okozza. Ebben biztos lehetsz!

Drámai nemi erőszak

Senki sem akar igazi erőszakot. De a nők gyakran álmodoznak egy ismeretlen férfiról, aki jön, és elveszi tőlük, amit akar. Ismét egy szóban állapodjon meg, amelynek kimondása után azonnal leállít mindent. Aztán játssz stoppolót vagy rablót. Törj be a házba, és "erőszakkal" vigye el a jelenlévő hölgyet. Ha nem mondja ki a megállapodottat, tegyen, amit akar, és hagyja figyelmen kívül a tiltakozást. De amint használja a szerződött szót, azonnal hagyjon abba mindent. Mindig ne feledje, hogy ez csak egy játék, és mindkettőtöknek élveznie kell a játékot.

Nem számít

Hasonlít az előző fantáziához, de ezúttal a szerelmesekről szól . Vagyis aki jön, kiüti, majd újra eltűnik. A nők szerelemre vágynak, hogy szerelmeskedjenek, ezért az egyéjszakás kalandok nem túl népszerűek náluk. De időnként egy "barbárról" álmodik, aki csak egy dologra használja őket, és utána megy a maga útján. A feleséged vágyik ilyesmire? Játssz vele ezt a "szerepet". Ha még nem éltek együtt, akkor itt a tökéletes lehetőség. Nincs csevegés az aktus után, nincs vacsora előtte. Csak "szolgáld ki" magad, aztán menj el!

Sex több férfival

Lehet, hogy most szurkolsz. De szó sincs trióról. Minden nő legalább egyszer arról álmodott, hogy sok férfi szenvedélyének tárgya legyen. Jönnek egymás után, és mindenki azt vesz, amit akar. És valójában kettőnél több van. Sok nőnek vannak ilyen ötletei. Ha azonban az adott helyzet valósággá válna, a nő már nem lenne annyira nyitott erre az új élményre. Legalábbis a nemi betegségektől való félelem miatt, amelyek ezekben az urakban fordulhatnak elő. Ők kivétel nélkül ismeretlenek a hasonló fantáziákban.

Gondolkozol már azon, hogy mivel izgasd fel a barátnődet? Hangold meg neki egy szenvedéllyel teli estét, például küldj egy erotikus szöveges üzenetet a munkahelyére.


Hasonló cikkek

Nyári szerelem❤

A nyár nem csak a nyaralást, a nyaralást, az utazást, az úszást, a medence melletti italozást, a strandon töltött időt foglalja magában, hanem a nyári szerelmet, flörtölést és szexet is. De a nyári szerelem némileg különbözik az általad ismert szerelemtől. Mire kell figyelni az ünnepek alatt? Milyen kockázatokkal járnak a nyári szerelmek?

Ne hanyagolja el szexuális életét a szülés után

Amikor új tag érkezik a családba, el kell kezdenie a fordulatot. Főleg a szülészeti kórházból való kijövetel utáni első hetekben leszel tele mindazokkal a változásokkal, amelyek az elmúlt napokban történtek közös életetekben. Így nem meglepő, hogy hirtelen nem marad ideje az intimitásra. Azonban hosszú távon egy ilyen helyzet a kapcsolatod fokozatos hanyatlásához vezet. Hogyan lehet fenntartani a szexuális életét még gyermekvállalás után is?

Honnan tudod, hogy szexfüggő vagy?

Szex, szex és még egyszer csak szex. Vannak, akik annyira imádják a szexet, hogy függővé válnak. Bár ez a függőség ártalmatlannak tűnhet számodra, ez nem igaz. Ez negatívan befolyásolhatja a magánéletet és a szakmai életet. Hogy állsz a szexfüggőségeddel?

Afrodiziákum a jobb szexért

Szeretne javítani a szexén? Próbáld ki a természetes afrodiziákumokat. Tanácsot adunk, hogy melyikük a leghatékonyabb!

Honnan tudod, hogy őt (őt) csak a szex érdekli?

Új felfedezésre bukkantál, de a kapcsolatod a szexszel kezdődött? Nem tudod eldönteni, hogy csak szex miatt van-e veled, vagy a te személyiséged is érdekli? Segítünk kitalálni!

Miért keresnek a nők szeretőket?

A legújabb felmérések szerint a hosszú távú kapcsolatban élő nők ugyanolyan gyakran hűtlenek, mint a férfiak. De különböznek abban, hogy mi vezeti őket a hitetlenséghez. Uraim, aggódnak amiatt, hogy a párod megcsal? Olvassa el a leggyakoribb okokat, amelyek miatt ez a helyzet.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!