Szexuális fantáziák, amelyekről a nők nem szeretnek beszélni

Bár a szexről beszélni nem olyan tabu, mint korábban, még mindig vannak köztünk olyanok, akiknek gondja van vele. Ez azért van, mert ez személyes preferencia kérdése, ráadásul szemtől szemben. És erre még nem mindenki képes. Ráadásul a nők gyakran álmodnak olyan dolgokról, amelyeket főleg a férfiak nem tudnak elképzelni. Uraim, be akarják valósítani párjuk fantáziáját? Milyenek? Kérdezze meg partnerét egy zárt hálószoba sötétjében, hogy szeretné-e kipróbálni az alábbi szexuális fantáziák valamelyikét. Lehet, hogy meg fog lepődni lelkes reakciójukon.

Parancsok követése

A kemény hús nem mindenkinek való. De szinte minden nő vágyik hasonló élményre. Az erotikus hangolású "50 Shades of..." könyvek legalábbis sok nő nyelvének fellazítását szolgálták. Megkötözve és engedelmesen követve a parancsokat? Igen! Egyezzen meg egy biztos szóban, és fejlessze szexuális fantáziáját. Hagyd, hogy letérdeljen a lábadhoz, érintsen meg pontosan ott, ahol mondod, kösse meg a kezét a saját sáljával. A gyengédség a durvasággal kombinálva mindkét fél elégedettségét okozza. Ebben biztos lehetsz!

Drámai nemi erőszak

Senki sem akar igazi erőszakot. De a nők gyakran álmodoznak egy ismeretlen férfiról, aki jön, és elveszi tőlük, amit akar. Ismét egy szóban állapodjon meg, amelynek kimondása után azonnal leállít mindent. Aztán játssz stoppolót vagy rablót. Törj be a házba, és "erőszakkal" vigye el a jelenlévő hölgyet. Ha nem mondja ki a megállapodottat, tegyen, amit akar, és hagyja figyelmen kívül a tiltakozást. De amint használja a szerződött szót, azonnal hagyjon abba mindent. Mindig ne feledje, hogy ez csak egy játék, és mindkettőtöknek élveznie kell a játékot.

Nem számít

Hasonlít az előző fantáziához, de ezúttal a szerelmesekről szól . Vagyis aki jön, kiüti, majd újra eltűnik. A nők szerelemre vágynak, hogy szerelmeskedjenek, ezért az egyéjszakás kalandok nem túl népszerűek náluk. De időnként egy "barbárról" álmodik, aki csak egy dologra használja őket, és utána megy a maga útján. A feleséged vágyik ilyesmire? Játssz vele ezt a "szerepet". Ha még nem éltek együtt, akkor itt a tökéletes lehetőség. Nincs csevegés az aktus után, nincs vacsora előtte. Csak "szolgáld ki" magad, aztán menj el!

Sex több férfival

Lehet, hogy most szurkolsz. De szó sincs trióról. Minden nő legalább egyszer arról álmodott, hogy sok férfi szenvedélyének tárgya legyen. Jönnek egymás után, és mindenki azt vesz, amit akar. És valójában kettőnél több van. Sok nőnek vannak ilyen ötletei. Ha azonban az adott helyzet valósággá válna, a nő már nem lenne annyira nyitott erre az új élményre. Legalábbis a nemi betegségektől való félelem miatt, amelyek ezekben az urakban fordulhatnak elő. Ők kivétel nélkül ismeretlenek a hasonló fantáziákban.

Gondolkozol már azon, hogy mivel izgasd fel a barátnődet? Hangold meg neki egy szenvedéllyel teli estét, például küldj egy erotikus szöveges üzenetet a munkahelyére.


Hasonló cikkek

Működhet-e a házasság (párkapcsolat) szex nélkül?

Már csak könyvek olvasására és nyugodt alvásra használja a hálószobáját? A szexuális vágy eltűnt az életedből? Már nem szeretőként élsz, hanem régi barátként? Működhet-e egy ilyen házasság hosszú távon?

Hogyan őrizzük meg a szikrát egy kapcsolatban?

A szexuális feszültség úgy tartja fenn a kapcsolatot, mint egy élő szervezet. Várjátok egymást, és ha a gyerekek véletlenül kikerülnek a házból, biztosan nem unatkoztok. Keresed a módját, hogy egy pillanatra kettesben lehess és csak jól érezd magad? De mi van akkor, ha lassan elhalványul a szikra köztetek? Inkább testvérnek érzed magad, mint párnak? Fogadd el a következő 5 módszert, és vidd vissza a szikrát a kapcsolatodba!

Miért nem akar veled lefeküdni?

A partnere már nem feküdt le veled? Egyik napról a másikra történt, és nem tudod miért? Ennek a helyzetnek több logikus magyarázata is van. Szeretnéd tudni, hogy melyik? Olvass, és megtudod!

Honnan tudod, hogy csak szexre vágyik?

Gyakran szexelsz, de más dolgokat nem csinálsz együtt? Lehet, hogy a partnered csak ágyjátékra akar téged. Tudja meg a következő néhány nyomból. Megtehetik helyetted.

Szexi problémák, amelyeket szégyellünk, és mégis meglehetősen gyakoriak

Szerencsések vagyunk, hogy toleráns időket élünk. A szexről nem csak beszélhetünk, hanem megmutathatjuk is. Ez nem csak valami titok. Sok pár azonban attól tart, hogy valamit rosszul csinálnak. Ugyanakkor, ha bizalmaskodnának a barátaikkal, vagy jobban érdeklődnének iránta, rájönnének, hogy biztosan nincsenek ezzel egyedül. Vessen egy pillantást a nálunk leggyakoribb szexuális problémákra.

Mi a teendő, ha gyermeke látta, hogy szexelsz?

Élvezte a szenvedélyes szexet éppen abban a pillanatban, amikor gyermeke berontott mögötte a hálószobába? Nem tudja, hogyan viselkedjen utána gyermekével? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!