Rossz szerető vagy?

A szex a partnerkapcsolat egyik alappillére. Amikor rossz, a kapcsolat gyakran tönkremegy. Szerinted te vagy a tökéletes szerető? És tényleg biztos benne? Tudja meg velünk, mit utálnak a nők az ágyban, és próbálja meg elkerülni ezeket a helyzeteket!

Pornószínészeket próbál utánozni?

Nincs olyan férfi, aki ne nézne időnként csiklandozó filmeket . Ezzel egyáltalán nincs semmi baj. De csak addig, amíg el nem kezd rendszeresen pornószínészeket játszani. A pornóban minden nő egy sárkány, szereti a durva bánásmódot, és "megfelelő férfit" követel. Ez nem mindig van így az életben. Szenvedélyes éjszaka szakadozó ruhákkal, állandóan változó testhelyzetekkel és lehetőleg a tükör előtt? Miért ne, de csak alkalmanként, hogy újjáéleszthessük közös szexuális életünket. Az igazi nők általában igényelnek legalább egy kis romantikát.

Bókot kérsz?

A legrosszabb kérdés közvetlenül az előadás után: "Hát én milyen voltam?" A legtöbb nő alig várja, hogy válaszoljon: "Még akkor is, ha ez volt élete legjobb szexe, ez a kérdés a legbosszantóbbak listájának élén áll. Megmondaná valaki az ágyban, hogy nem érte meg? Nem tud. Szóval kérem, uraim, ezt soha ne kérdezzék! Ha el akarta mondani, hogy milyen vagy, akkor ő maga fogja elmondani.

Zoknit szex közben?

Fagy a lábad, hideg az ágya, és azt hiszed, nem veszi észre a zoknidat? Észreveszi. Bízz benne, hogy folyamatosan tud róluk, és nem törli ki a zoknival a képedet, amelyről teljes meztelen szépségedben vagy. Valószínűleg egész idő alatt azon fog töprengeni, hogy tényleg nem érdemes-e levenni helyetted a "meleg tüzelőket". Még ha le is fagynak a lábujjai, szerelmeskedés közben mindig vegye le a zoknit. Ez vonatkozik a hölgyekre is. A szenvedélyes szeretkezés hamar felmelegít mindkettőtöket.

Gyönyörű előjáték, egy nagy kudarc?

Annyira vártatok, hogy együtt ágyba kerüljetek, de amikor végül ez lett , végül is több mint két perc volt? Ezt valószínűleg nem fogod tudni azonnal befolyásolni. De ha nem akarsz ragaszkodni az ecethez, próbáld ki. Maszturbálj rendszeresen, és tanulj meg kitartani, ameddig csak lehet. Tudja meg, mi lassít, de nem akadályoz meg. Egy gondolat, egy bizonyos dolog a hálószobában? A teljesítmény edzhető. És még ha néha előfordul is veled, ne ess pánikba. A nő is ember. Ha ráadásul a szükséges szünet után még egyszer beleveted magad, a botlás minden bizonnyal azonnal feledésbe merül.


Hasonló cikkek

A 4 legrosszabb ok, amiért egyesek szexelnek

Sok ember nem szerelemből vagy szenvedélyből szexel. Csak eszközként használják különféle helyzetek megoldására. Az ilyen közösülés általában értéktelen, és egyesek később megbánják. Tudja meg, milyen helyzeteket oldanak meg egyesek a szexszel!

Élvezze az estét egy erotikus masszázzsal

Szeretne egy kellemes estét eltölteni a párjával, de nincs kedve elmenni a városba vacsorázni vagy egy bárba egy italra? Tegyen egy kellemes estét otthona kényelmében. Mit szólna egy kellemes erotikus masszázshoz és szeretkezéshez a szerelmével? Szeretné?

A leggyakoribb problémák a házas hálószobában

Az új házaspároknak valószínűleg még nincs problémájuk a hálószobában. Azok, akik már régóta együtt élnek, már tudják, mi történik. Fokozatosan eltűnik a hangulat a hálószobából, a szerelmeskedés kezd kötelezettségekkel teli kapcsolattá válni, rosszabb esetben már nem is emlékszel, mikor feküdtek utoljára együtt. Tekintse meg a házas hálószobában felmerülő leggyakoribb problémákat és azok megoldási módjait.

Miben különböznek az egyedülállók és a házasok az ágyban?

Az új vezetéknév és a közös tulajdon nem az egyetlen változás, amely a házasságkötés után következik be. Nem csak a kapcsolat felfogásáról beszélünk. A változások magát a szeretetet is érintik. Vágyaid és preferenciáid hirtelen mások! A tudósok még mindig nem tudták pontosan, miért van ez. De ismerik a konkrét különbségeket. Olvassa el, mit.

Hagyja magát kényeztetni!

A hagyományos nézet szerint a nők mindig, a férfiak pedig egyáltalán nem akarják, hogy öleljék őket. Valójában mindkét nem egyforma. Főleg azért, mert a szeretett emberrel való összebújás mindkettőjük számára ugyanazokat az előnyöket hozza. Melyek ezek, és miért érdemes többet ölelni, mint korábban?

Az első szex után nem hívott

Tetszett neki első látásra? Te is őt? jól kijöttetek? Az első randevú jól sikerült, és elkezdtetek közös jövőt festeni? De az első együtt töltött éjszaka után nem hívott többet. Kíváncsi vagy, miért? Megtudtuk helyetted!

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!