Hol lehet élvezni a szexet nyáron?

Minden zöld, süt a nap. Igen, itt a nyár! És az úszás, napozás, kirándulások stb. mellett a nyár a szexhez is társul a természetben. Nem kell több réteg ruhát viselned, ami sokkal könnyebbé teszi a nyilvános szeretkezést. Tanácsot adunk neked, hol szexelhetsz partnereddel ezeken a forró napokon.

Sex a vízben

A vízben szeretkezés sokak számára nagyszerű szexuális élmény. Lehet, hogy van megfigyelőd, de nem kell levetkőzned. Csak annyit kell tenned, hogy kicsit visszahúzod a fürdőruhádat, és semmi sem áll a vízi szerelmed útjában. A víz felemel. Könnyebben el lehet jutni bizonyos pozíciókra, amelyek szárazföldön nem lennének lehetségesek. A vízben való szexhez a tengert ajánljuk. Elkaphat egy fertőzést a tóban. Ez nem fog megtörténni a tengerben.

Sex az erdőben

Süt a nap, és az emberek még jobban izzadnak szex közben. Menjetek együtt hűvös helyre. Az erdő ideális hely a szexhez a forró nyári napokon. Ha sétálsz a mélyebb erdőben, megsokszorozod annak a valószínűségét, hogy nem találkozol itt senkivel. Ezen kívül érezni fogod a fenyőtűk gyönyörű illatát. Ne felejts el felkészülni az erdőben való szeretkezésre. Vigyél magaddal egy takarót. A fák közötti felület nem túl kényelmes. Vigyázz a hangyabolyokra és a darázsfészkekre. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy nem éri meg a szex az erdőben.

Sex az autóban

Vigye el az autót egy szép és elhagyatott helyre. Lehetőleg vidéki kilátással. Nem kell aggódnia a kíváncsi emberek miatt. Az autóban való szex nem éppen a legkényelmesebb, de van előnye. Bárhová vezetheted. És a szex a motorháztetőn sem kell, hogy rossz legyen.

Sex a vonaton

A szex a vonaton nagyon izgalmas lehet. Valószínűleg nem lesz túl kényelmes, de elég kockázatos. A vonaton vigyázni kell, hogy senki ne lássa, hogy együtt megyünk vécére. Főleg nem az idegenvezető! Ez szép pénzbüntetést vagy legalábbis megszégyenülést eredményezhet.

Sex a tengerparton

A strandon szeretkezés nagy klisének hangzik, de működik. A szex a nyári szünetben az egyik legjobb szexuális élmény a párok számára. Nedves levegő, nincs fülledtség. Szellő jön a tenger felől. A hullámok hangja. Kivágott szex, mint egy romantikus filmből. A tengerparti szex egyetlen problémája a mindenütt jelen lévő homok. Ha bizonyos helyekre kerül, akkor is fájhat. Vigyél magaddal egy takarót, vagy terítsd ki egy nyugágyra.
Jó szórakozást!


Hasonló cikkek

Hogyan hozd vissza a szenvedélyt a szexuális életedbe?

Rutinnak érzi partnere szexét? Kiszállt belőle minden szenvedély? Nem lesz könnyű, de tehetsz valamit a probléma ellen. Próbáljon ki néhányat a következő tippek közül, amelyek után a szenvedély visszatérhet intim életébe.

Milyen helyzetekben hagyhatod ki az előjátékot szex előtt?

A nők nagyon szeretik az előjátékot. Szükségük van rá, hogy kellőképpen felkészüljenek a szenvedélyes szexre. De vannak olyan helyzetek, amikor nem kell hozzábújniuk a közösülés előtt, és ez nem árt semmit. Pont az ellenkezője. Megmondjuk, mely helyzetekben engedheti meg magának, hogy kihagyja az előjátékot pluszpontok elvesztése nélkül.

Honnan tudod, hogy őt (őt) csak a szex érdekli?

Új felfedezésre bukkantál, de a kapcsolatod a szexszel kezdődött? Nem tudod eldönteni, hogy csak szex miatt van-e veled, vagy a te személyiséged is érdekli? Segítünk kitalálni!

Telefonszex, randevúzások, SMS-ek... Ez hűtlenség?

Ma már nem a telefon az egyetlen módja az úgynevezett virtuális szexnek. Nemcsak a filmek, könyvek, de a reklámok is tele vannak szexszel, és ezt senki sem találja furcsának. De az más, ha a kedvesed, vagy ha úgymond egyedül élvezed a virtuális játékokat. A másik nélkül. Ez csak egy ártatlan mulatság, vagy hűtlenség? Gyere és nézd meg velünk.

Milyen apróságok tehetik tönkre a szexet?

A jó szex könnyen elromolhat. Elég, ha kellemetlen apróságok vonják el a figyelmét, és azonnal ott a probléma. Elmondjuk, mik lehetnek ezek az "apróságok". És ki tudja, talán már tapasztalatból tudja, miről fogunk írni.

Miért nem szeretkezel olyan gyakran, amennyire csak tudsz?

Kényelmes a kapcsolatotok, kedvelitek egymást és kijövök az ágyban? De egy dolog zavar, az az, hogy nem is emlékszel, mikor szeretkeztél utoljára? Mi akadályoz meg abban, hogy gyakrabban szexelj? Nézzük meg a nemi vágy leggyakoribb gyilkosait egy kapcsolatban.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!