Hol lehet élvezni a szexet nyáron?

Minden zöld, süt a nap. Igen, itt a nyár! És az úszás, napozás, kirándulások stb. mellett a nyár a szexhez is társul a természetben. Nem kell több réteg ruhát viselned, ami sokkal könnyebbé teszi a nyilvános szeretkezést. Tanácsot adunk neked, hol szexelhetsz partnereddel ezeken a forró napokon.

Sex a vízben

A vízben szeretkezés sokak számára nagyszerű szexuális élmény. Lehet, hogy van megfigyelőd, de nem kell levetkőzned. Csak annyit kell tenned, hogy kicsit visszahúzod a fürdőruhádat, és semmi sem áll a vízi szerelmed útjában. A víz felemel. Könnyebben el lehet jutni bizonyos pozíciókra, amelyek szárazföldön nem lennének lehetségesek. A vízben való szexhez a tengert ajánljuk. Elkaphat egy fertőzést a tóban. Ez nem fog megtörténni a tengerben.

Sex az erdőben

Süt a nap, és az emberek még jobban izzadnak szex közben. Menjetek együtt hűvös helyre. Az erdő ideális hely a szexhez a forró nyári napokon. Ha sétálsz a mélyebb erdőben, megsokszorozod annak a valószínűségét, hogy nem találkozol itt senkivel. Ezen kívül érezni fogod a fenyőtűk gyönyörű illatát. Ne felejts el felkészülni az erdőben való szeretkezésre. Vigyél magaddal egy takarót. A fák közötti felület nem túl kényelmes. Vigyázz a hangyabolyokra és a darázsfészkekre. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy nem éri meg a szex az erdőben.

Sex az autóban

Vigye el az autót egy szép és elhagyatott helyre. Lehetőleg vidéki kilátással. Nem kell aggódnia a kíváncsi emberek miatt. Az autóban való szex nem éppen a legkényelmesebb, de van előnye. Bárhová vezetheted. És a szex a motorháztetőn sem kell, hogy rossz legyen.

Sex a vonaton

A szex a vonaton nagyon izgalmas lehet. Valószínűleg nem lesz túl kényelmes, de elég kockázatos. A vonaton vigyázni kell, hogy senki ne lássa, hogy együtt megyünk vécére. Főleg nem az idegenvezető! Ez szép pénzbüntetést vagy legalábbis megszégyenülést eredményezhet.

Sex a tengerparton

A strandon szeretkezés nagy klisének hangzik, de működik. A szex a nyári szünetben az egyik legjobb szexuális élmény a párok számára. Nedves levegő, nincs fülledtség. Szellő jön a tenger felől. A hullámok hangja. Kivágott szex, mint egy romantikus filmből. A tengerparti szex egyetlen problémája a mindenütt jelen lévő homok. Ha bizonyos helyekre kerül, akkor is fájhat. Vigyél magaddal egy takarót, vagy terítsd ki egy nyugágyra.
Jó szórakozást!


Hasonló cikkek

Szex házasság után?

Arra gondolsz, hogy megkéred őt? Egyéb dolgokon kívül egy teljesen praktikus dolog miatt aggódsz? Miről? A szexről! Mi van, ha nem olyan, mint korábban? Mi van, ha a házasság után teljesen abbahagyod önmagad szeretését? Nem unod? Érdekel, hogy mi vár rád a házas szexben, és mi az, amit még nem tudsz róla?

6 ok, amiért jobb a férfiak számára a szex egy idősebb nővel

Néhány fiatal férfi jobban szereti a szexet egy idősebb nővel. Ez jobban megfelel nekik, mint a fiatal partnerekkel való szex. Kíváncsi vagy, hogy mi lehet az oka?

Szerelem vagy szex?

Lehet, hogy hihetetlennek tűnik, de 5 emberből 4 nem tudja, hogy szerelmes-e, vagy ez csak szexuális vágy. Ha választ keresel arra, hogy mit érzel valójában, és hogyan ismerheted fel, akkor jó helyen jársz!

Milyen a szex egy idősebb férfival?

Van párkapcsolatban egy idősebb partnerrel? Mit szólnál a vonzalomhoz? Egy idősebb férfi feldúlja, vagy fordítva? Milyen előnyei és hátrányai vannak egy idősebb partnerrel való szexnek? Vessünk egy pillantást rájuk.

Az első szex után nem hívott

Tetszett neki első látásra? Te is őt? jól kijöttetek? Az első randevú jól sikerült, és elkezdtetek közös jövőt festeni? De az első együtt töltött éjszaka után nem hívott többet. Kíváncsi vagy, miért? Megtudtuk helyetted!

Amikor egy férfinak nincs kedve szexhez

Különösen a középkorú nők gyakran mentegetik magukat a szex alól. Ebben a témában még számos vicc is van. De mi van akkor, ha akinek megint fáj a feje, az egy férfi? Abban a pillanatban nőként biztosan azt fogja gondolni, hogy valami nincs rendben veled vagy vele. De még egy férfinak sem kell állandóan és mindenhol kedve szexelni. Mit kerüljenek a nők, ha partnerük megtagadja a szexet?

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!