Hol lehet élvezni a szexet nyáron?

Minden zöld, süt a nap. Igen, itt a nyár! És az úszás, napozás, kirándulások stb. mellett a nyár a szexhez is társul a természetben. Nem kell több réteg ruhát viselned, ami sokkal könnyebbé teszi a nyilvános szeretkezést. Tanácsot adunk neked, hol szexelhetsz partnereddel ezeken a forró napokon.

Sex a vízben

A vízben szeretkezés sokak számára nagyszerű szexuális élmény. Lehet, hogy van megfigyelőd, de nem kell levetkőzned. Csak annyit kell tenned, hogy kicsit visszahúzod a fürdőruhádat, és semmi sem áll a vízi szerelmed útjában. A víz felemel. Könnyebben el lehet jutni bizonyos pozíciókra, amelyek szárazföldön nem lennének lehetségesek. A vízben való szexhez a tengert ajánljuk. Elkaphat egy fertőzést a tóban. Ez nem fog megtörténni a tengerben.

Sex az erdőben

Süt a nap, és az emberek még jobban izzadnak szex közben. Menjetek együtt hűvös helyre. Az erdő ideális hely a szexhez a forró nyári napokon. Ha sétálsz a mélyebb erdőben, megsokszorozod annak a valószínűségét, hogy nem találkozol itt senkivel. Ezen kívül érezni fogod a fenyőtűk gyönyörű illatát. Ne felejts el felkészülni az erdőben való szeretkezésre. Vigyél magaddal egy takarót. A fák közötti felület nem túl kényelmes. Vigyázz a hangyabolyokra és a darázsfészkekre. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy nem éri meg a szex az erdőben.

Sex az autóban

Vigye el az autót egy szép és elhagyatott helyre. Lehetőleg vidéki kilátással. Nem kell aggódnia a kíváncsi emberek miatt. Az autóban való szex nem éppen a legkényelmesebb, de van előnye. Bárhová vezetheted. És a szex a motorháztetőn sem kell, hogy rossz legyen.

Sex a vonaton

A szex a vonaton nagyon izgalmas lehet. Valószínűleg nem lesz túl kényelmes, de elég kockázatos. A vonaton vigyázni kell, hogy senki ne lássa, hogy együtt megyünk vécére. Főleg nem az idegenvezető! Ez szép pénzbüntetést vagy legalábbis megszégyenülést eredményezhet.

Sex a tengerparton

A strandon szeretkezés nagy klisének hangzik, de működik. A szex a nyári szünetben az egyik legjobb szexuális élmény a párok számára. Nedves levegő, nincs fülledtség. Szellő jön a tenger felől. A hullámok hangja. Kivágott szex, mint egy romantikus filmből. A tengerparti szex egyetlen problémája a mindenütt jelen lévő homok. Ha bizonyos helyekre kerül, akkor is fájhat. Vigyél magaddal egy takarót, vagy terítsd ki egy nyugágyra.
Jó szórakozást!


Hasonló cikkek

5 dolog, amit a férfiak (nem) vesznek észre szex közben

Ön azon nők közé tartozik, akik inkább a sötétben szeretkeznek? Mi van, ha észreveszi azokat a tüskéket a csípőjén vagy a nem megfelelő melltartókat? Igaz, hogy a férfiak a párválasztásnál jobban odafigyelnek a megjelenésre, mint a nők. De teljesen más dolgokat vesznek észre szex közben. Hiszen már választottak egy gyönyörű partnert. Szeretnéd tudni, mire összpontosítanak a férfiak az ágyban?

Hogy ne felejtse el a veled való szexet

Nem fekszel egy ideje? Vagy csak szeretnéd feléleszteni a kapcsolatodat? A szerelem része a szerelemnek, és a jó szex csak a kapcsolatod javára válhat. Ezenkívül nem kell olyan nehéznek lennie egy férfinak az ágyban. A nagy melleknél vagy a gyakori szeretkezési vágynál fontosabb a hajlandóság meghallgatni és új dolgokat kipróbálni. Tehát mit tegyen, hogy ne felejtse el a veled való szexet?

Tippek a jobb szexhez!

A minőségi partnerkapcsolat fenntartása manapság egyáltalán nem egyszerű. Ugyanez a helyzet a partnerszexszel. Az emberek nem tudják, hogyan fejezzék ki érzéseiket és szükségleteiket. Sőt, manapság többnyire mindenki csak venni akar, és kevesen akarnak adni. Tehát próbáld meg átgondolni, hogyan bánsz magaddal és a partnereddel. Látni fogod, hogy a közös szexhez való hozzáállásod is megváltozik.

Kit ne vigyen ágyba?

Az alkalmi szex alapvetően semmi baj. Éppen ellenkezőleg. Felvisz a felhőkig. Csak vigyázni kell, kit viszel ágyba. Többféle ember létezik, akikkel nem szabad kapcsolatot teremtened!

Szabadulj meg a rutintól a szerelmi életedben

Stereotip és unalmas a szexuális élete? Éleszd újra. Próbáljon ki valami szokatlant és újat. Tanácsot adunk, hogy mi legyen.

A nők nem ezt akarják az ágyban

Férfiak és nők egyaránt szeretik a szenvedélyes szeretkezést. Sajnos a nők különösen gyakran nem tudják megmondani, ha valami nem tetszik nekik, vagy ha valami nem egészen tetszik. Neked is van otthon olyan barátnőd, aki nem nagyon nyitott a szexre? Leírtuk nektek, mi zavarja a legjobban a nőket az ágyban!

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!