Mi csökkenti a férfiak szexuális vágyát?

A modern idők egy talán paradox problémát hoztak. Régen azt mondták, hogy a férfiak csak a szexről szólnak. Ma kiderült, hogy ez nem egészen igaz. Néhányuknak még hosszú távú problémájuk is van! Főleg olyan kapcsolatokban, ahol már régóta együtt vagytok. Mi állhat a férfi „fejfájása” mögött?

Mindenki mást szeretne

A szex különböző formái gazdagítják szexuális életét. Legyen szó pozícióról, helyről, sebességről vagy bármi másról, ami eszedbe jut. De ha mindketten mindig a saját dolgukat akarjátok, egy idő után belefáradhattok az "egy sztereotip" követelésébe. Az egyik hosszú előjátékra és romantikára vágyik, a másik jönni, "gyorsat venni", és azonnal menni, valami mást csinálni.

Itt csak a kompromisszum segít. A szerelemnek számtalan módja van. Miért ne próbálhatna ki valami egészen mást, ha nem tetszik a másik módszere? Vagy találkozz valahol, amit egyikőtök sem ismer! Még a legapróbb részlet is segíthet újraéleszteni a vágyat. Ne korlátozza magát csak az egyetlen bevált módra, hogy hogyan és hol szeretkezni.

Egészségügyi probléma

Sokakat ad a gondolat, hogy orvoshoz kell fordulnia szexuális problémájával kapcsolatban. férfiak a kiütések.. De ha hirtelen lényegesen kisebb vágyat érzel a szex iránt, mint korábban, akkor talán nem csak az unalom vagy partnered új „táskás pizsamája” a hibás. Az étvágytalanságot számos olyan betegség okozhatja, amelyet első pillantásra nem ismer fel. A legszembetűnőbb mutató a szex iránti vágy elvesztése. Keressen egy orvost, akiben megbízhat. Lehet, hogy ez csak valami banális, ami után ismét szenvedélyes szeretővé válik.

Védelem a kudarc ellen

Még egy teljesen banális megjegyzés, akár egy szeretőtől, akár a munkahelyi barátoktól. Igaz, hogy a nők érzékenyebbek a nem hízelgő megjegyzésekre, mint a férfiak. De önöknél, uraim, ez sokkal inkább a szexuális életvezetési képességben tükröződik. Egy nap fáradt vagy a munkától, alig veszed észre, és egyszerűen nem bírod ki az ágyban. Legközelebb kétségei támadhatnak, és ha az éjszaka nem sikerül újra jól, küszöbön áll a katasztrófa. Hölgyeim, ne egyetlen sikertelen esemény alapján ítéljetek. Ne hibáztasd a párodat sem, amiért már nem vonzódik hozzájuk. Mindenről lehet beszélni, bár ebben az esetben nehéz. A legegyszerűbb gyógymód az önsegítés. Mire gondolunk? A jó öreg maszturbáció.

Mindig csak a férfi próbálkozik.

Az urak hódítók. De még a legmakacsabb ember is belefárad idővel, amikor szex előtt egy maratont kell végigmenni virággal, vacsorával, gyertyával, masszázzsal, beszélgetéssel, még több masszírozással és utána eljut a várva várt szexhez. És csak talán. Végül is egy nő arra a következtetésre juthat, hogy már késő van, és holnap felkel dolgozni. Az álmaid arra korlátozódnak, hogy egy nap hazajössz, és egyenesen a hálószobába rángat? Ha mindig neked kell szerelmet sugallnod, az könnyen megmérgezhet.

Szerencsére a nők általában empatikus lények. Mondd el neki, hogy szívesen kipróbálnád a meghódított szerepét. Milyen az, amikor nem kell úgy felkészülni, mint egy kupameccs előtt? Próbáld ki, és próbáld ki a gyorst! Elvégre biztosan unatkozik, hogy minden alkalommal elérhetetlenül játszik! Mondja el neki, és valószínűleg még aznap találkozni fog vele.


Hasonló cikkek

Hagyd ezt az 5 dolgot a hálószoba ajtaján kívül

A szex egy hosszú távú kapcsolatban nem csak a jó idők emléke. Több éves együttélés után is teljes kortyokban élvezheti. Tudjuk, hogyan kell újra felébreszteni benned az oroszlánokat és a tigriseket!

Bújj be a nadrágjába

Dél óta alig várja, hogy hazaérjen a munkából? Este gyakorlatilag kopogtatsz a vágytól, de a párod még mindig a kanapén ül és semmi? Lehet, hogy csak rossz jeleket adsz neki. A legtöbb férfi egyáltalán nem veszi észre az apró jeleket. Szeretnéd tudni, hogyan kell biztosan ágyba hozni? Tanácsot adunk!

Ne hanyagolja el szexuális életét a szülés után

Amikor új tag érkezik a családba, el kell kezdenie a fordulatot. Főleg a szülészeti kórházból való kijövetel utáni első hetekben leszel tele mindazokkal a változásokkal, amelyek az elmúlt napokban történtek közös életetekben. Így nem meglepő, hogy hirtelen nem marad ideje az intimitásra. Azonban hosszú távon egy ilyen helyzet a kapcsolatod fokozatos hanyatlásához vezet. Hogyan lehet fenntartani a szexuális életét még gyermekvállalás után is?

Szex házasság után?

Arra gondolsz, hogy megkéred őt? Egyéb dolgokon kívül egy teljesen praktikus dolog miatt aggódsz? Miről? A szexről! Mi van, ha nem olyan, mint korábban? Mi van, ha a házasság után teljesen abbahagyod önmagad szeretését? Nem unod? Érdekel, hogy mi vár rád a házas szexben, és mi az, amit még nem tudsz róla?

Szerelem vagy szex?

Lehet, hogy hihetetlennek tűnik, de 5 emberből 4 nem tudja, hogy szerelmes-e, vagy ez csak szexuális vágy. Ha választ keresel arra, hogy mit érzel valójában, és hogyan ismerheted fel, akkor jó helyen jársz!

Érett szex? Nincsenek tabuk!

Ön is kizárólag a fiatalsággal köti össze a szexet és az intim életet? Gondolod, hogy idős korban az emberekből nemcsak a szeretkezési vágy hiányzik, hanem a szex képessége is? Nem így van! A férfiak a húszas éveikben a legaktívabbak, majd éppen a hatvanas éveikhez közeledve. És a nők? Pontosan úgy. Nézzük meg közelebbről.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!