Hibák az ágyban csillagjegy szerint – 2. rész

Akár hiszel a horoszkópokban, akár nem, el kell ismerned, hogy van bennük valami. Nem mindenki felel meg tökéletesen a csillagjegyének jellemzőinek. De ami a jellemzőket illeti, vagy hogy milyen viselkedési minták felé vonzódsz, ez az egész "felemelkedés" gyakorlatilag nem baj! Szeretnéd megtudni, milyen hibákat követnek el az ágyban ugyanazon jegy képviselői? Vessen egy pillantást.

Rák

Nehezen engedi el a régit, nem szeret kísérletezni. És nehezen nyílik meg. Nem csoda hát, hogy a szeretkezés görcsös és talán kicsit kínos is lehet. Szánj elég időt magadnak, hogy megismerd párod. Ne kényszerítsd magad semmire, mielőtt az kényelmes lenne számodra. Mindketten hasznodra válnak majd.

Halak

Remek intuíciód van azzal kapcsolatban, hogy a másik fél mit akar. Tehát általában nagyszerű az ágyban, valójában az egyik legjobb szerető. Sajnos sokszor amúgy is csak rövid ideig tart, mert hamar megunja az ember. Játssz, kísérletezz, öltözz fel. Látogasson el egy swinger partira, vagy próbálja ki a szexet nyilvánosan. Minél kevésbé tűnik rutinnak, annál jobb.

Nyilas

Mindennél jobban szereted az igazi partneredet, és bármit megtennél érte. Feltétel nélkül szereted őt, és ezt ki is mutatod. Másrészt, ha csalódást okoz valamiben, szinte azonnal elveszíted a szerelem egy hatalmas részét. És olyan apróságok, hogy "ma nincs kedvem"! Dolgozzon az életszemléletén, és tanulja meg, hogy tévedni emberi dolog, és egyetlen hiba vagy probléma nem jelent semmit. Dolgozz rajta, ne tedd a párodat az „elhalasztottak” közé.

Skorpió

Az összes jel közül te vagy a legnyitottabb. A veled való szeretkezés öröm, mert ha egyszer elkezded, gyakorlatilag bármibe beleegyezel, ami a szeretődnek tetszik. Ez egy csodálatra méltó tulajdonság. De ha valaha is furcsán érezted magad, vagy kihasználtak vagy bármi mást, miután szerelmeskedtél, lazíts egy kicsit. Gondolj most, privátban, mit nem vagy hajlandó tovább tolerálni. És akkor tartsa is magát, akármilyen izgatott is.

Mérleg

Nagy hangsúlyt fektet szerelme szükségleteire, és megpróbálja teljesíteni azt, amit a szemében lát. . Így a párod mindig nagyon élvezni fogja a szexet veled, de gyakran előfordul, hogy kimerülsz. Ne félj kimondani, amit szeretnél. A kedvesed csak azt fogja értékelni, hogy végre tehet érted valamit, nem csak fordítva.

Vízöntő

A saját világodban élsz, és elég nehéz húzni téged ki az álmodozásból, és "közelebbi" játékokhoz irányítja. Ezért gyakran nehézséget okoz, hogy egyáltalán izgulj. Másrészt, ha egyszer eltalálják, te vagy az egyik legjobb szerető. Kezdje el az előjátékot már délután – küldjetek egymásnak erotikus szövegeket, találjatok ki néhány képet, ami megmozgat, és öltözzön át otthon szexi fehérneművé. Vagy még jobb, ha napközben viseli.

Szeretné tudni, hogy a többi jel hogyan áll? Tekintse meg a következő cikket – Hibák az ágyban csillagjegy szerint – 1. rész


Hasonló cikkek

Miben különböznek az egyedülállók és a házasok az ágyban?

Az új vezetéknév és a közös tulajdon nem az egyetlen változás, amely a házasságkötés után következik be. Nem csak a kapcsolat felfogásáról beszélünk. A változások magát a szeretetet is érintik. Vágyaid és preferenciáid hirtelen mások! A tudósok még mindig nem tudták pontosan, miért van ez. De ismerik a konkrét különbségeket. Olvassa el, mit.

Miért nincs kedve néhány nőnek szülés után szexelni?

Nem érted, hogy a partnereid miért nem akarnak szeretkezni veled szülés után? Nem könnyű megérteni egy férfi szemszögéből. A nők gyakran több okból is elutasítják a szexet a gyermek születése után. Megmondjuk, mi ennek az oka.

Hűtlen voltál! Hogyan ne fedd fel magad?

Berúgtál egy partin, és reggel egy idegen férfival ébredtél az ágyban. Vagy éppen jelentéktelen románcot folytat egy munkahelyi kollégájával? Még a nők is néha "szakítanak", és elkezdenek randevúzni egy másik férfival, pedig a kapcsolatuk lényegében ideális. Veled is megtörtént ez? Ismerje meg, hogyan kerülheti el a nyilvánosságra hozatalt.

Tudja meg, ha partnere orgazmust színlel

A férfiak az idő nagy részében érik el az orgazmust, míg a nők csak néha. A nők általában nem akarnak csalódást okozni társaiknak azzal, hogy nem tudják kielégíteni őket. Ezért gyakran meghamisítják orgazmusukat. A férfiakkal szemben azonban nem helyes. Tanácsot adunk neked, hogyan ismerd fel, mikor a partnered éppen elfedi a csúcspontot, és mikor az igazi.

Kit ne vigyen ágyba?

Az alkalmi szex alapvetően semmi baj. Éppen ellenkezőleg. Felvisz a felhőkig. Csak vigyázni kell, kit viszel ágyba. Többféle ember létezik, akikkel nem szabad kapcsolatot teremtened!

Miről álmodnak a férfiak?

A férfi szexuális fantáziája hihetetlenül változatos lehet. A férfiaknak különböző tématikus ötleteik vannak, amelyek gondolataikban újra és újra lejátszódnak. Melyik az öt leggyakoribb?

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!