Hogyan ismerkedjünk sikeresen a társkereső oldalon

Hogyan ismerkedjünk sikeresen a társkereső oldalon

Mindenekelőtt meg kell jegyezned, hogy az online társkereső oldalak semmi, amit szégyellned kellene. Ugyanúgy, mint az emberek számára gyakori, hogy bárban, munkahelyen, sport közben vagy az utcán találkoznak, az internet on-line társkereső oldalak is gyakorik. Tudnod kell, hogyan kell csinálnod!

Szinte minden második magyar állampolgár megpróbál interneten keresztül megismerkedni. Ez egy nagyon egyszerű formája az ismerkedésnek, ahol lehetőséged van rövid idő alatt megismerkedni tucatnyi partnerrel, akik megfelelnek a Te igényeidnek. Ez egy olyan társkereső, amely lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor tudsz ismerkedni ahol van internetkapcsolat.

Nagyon egyszerű! Ne várd el azonban, hogy minden ismerkedésed sikeres lesz. Az online társkereső révén történő ismerkedések alapja az, hogy bizonyos szabályokat kövess, és megismerkedhedj a mi bevált tanácsainkkal.

Az alap egy átgondolt és alaposan elkészített profil

Mit jelent? Először is alaposan teljesítened kell a teljes személyiségi tesztet, és őszintén kell válaszolnod a kérdésekre. Ha úgy gondolod, hogy csalsz a teszt kitöltésénél és csak úgy futtában töltöd ki, akkor légy tisztában azzal, hogy csak magadnak ártasz. Miért van ez így? Azért,mivelhogy a profilteszt kitöltésének módja alapján javasoljuk a számodra a legmegfelelőbb partnereket.

A felvételi teszt után ügyelj arra, hogy kitöltsd a profilod. Válaszolj őszintén a kérdésekre. Ne próbálj javítani személyeden, és ne írj semmi hamis dolgokat magadról. Bár lehet hogy az elején pluszpontokat kaphatsz, és talán a képzeletbeli tényeknek köszönhetően több ember is felkeres téged, de hidd el, minden egyszer kiderül, és már a kezdetek kezdetén egy ilyen kis hazugságon kudarcot vallhatsz. Mit fogsz tenni például akkor, ha a profilodba beírod, hogy szenvedélyes sportoló vagy, és ugyanakkor egész héten még csak sétálni sem jársz? Mi lesz akkor, ha egy olyan személy szólít meg, aki igazán szereti a sportot, és rendszeres sporttevékenységeket követel tőled? Megváltozol miatta?

A helyeken, ahol lehetőséged van valami személyes kitöltésre a profilodban, azt ha teheted inkább írd szét. Tökéletesen gondold át, mi a leginkább érdekelne téged partnereddel kapcsolatban, vagy írj többet magadról. Ha tudod, hogy nem akarnál partnert ilyen és olyan tulajdonsággal, nyugodtan írd le egyenesen a profilodba. Így valószínűleg kiszűröd az olyan személyeket, akik nem felelnek meg elvárásaidnak. Nagyon nem megfelelő ha profilodba egy értelmes szó helyett például „sklfkejofael” vagy „????” ilyet írsz. Ez nem csak azt mutassa, hogy nem vagy nagyon kommunikatív, ötletes, hanem alapvetően azt is hogy nincs komoly érdeklődésed a jövőbeli partneredről.Igyekezz kitölteni a profilodban minden fontosat magadről, mit szeretsz,mit nemszeretsz,mi tetszik mi nem,mi a hobbid stb.

Vigyázz a durva hibákra. Nagyon sok ember profilja hatalmas hibákkal van tele és ez szintén nem túl jó névjegykártya.

Profil kép

Ez önmagában egy fejezet. Azok az emberek, akik komolyan gondolják az ismerkedést, általában minden probléma nélkül közzéteszik fotóikat profiljukban. Míg azok az emberek, akik csak játszani szeretnének, vagy ismerkedéssel rövidíteni idejüket, azok a személyes profiljukat fotó nelkül hadják. A kiválasztott fotó valóban fontos. Az Idealis profilkép az, amelyen mosolyogsz. A részletes fotók mindig arra késztetik a felhasználókat, hogy többször kattintanak profiljukra, mint a távolból készített fotókra, napszemüvegben, oldalból vagy sötétben. Inkább nem is kommentáljuk azt a tényt, hogy valaki a személyes fotókai helyett híres színészekről, sportolókról, háziállatokról, virágokról, pingvinekről vagy ketchup palackokról tesz közzé. A helytelenül kiválasztott fotó miatt ismerkedésed sikertelen lehet. Ne feledd, hogy az érdeklődése attól függ, hogy tetszik-e a fotód. A profilod elolvasása majd csak utána következik.

hogyan-ismerkedjunk-sikeresen-a-tarskereso-oldalon 2.jpg

Légy aktív!

Soha ne adj arra, hogy mindenki írni fog neked, és Te csak az ajánlatok közül fogsz válogatni. Ez nem így működik. Az emberek nagy része csak passzív módon várja az új üzenet megjelenését a társkereső oldalokon vagy e-mailben. Ha azonban mindenki várni fog, akkor a felhasználók között senki sekinek nem fog üzeneteket írni. Csak aktív megközelítés segítségével lehet megismerni egymást. Ezért írj, kommunikálj, válaszolj a felhasználók profiljában felmerülő kérdésekre, próbáld rávenni őket valamilyen módon a kommunikációra. A társkereső oldalt látogasd rendszeresen, ne havonta egyszer. Ha valaki egy hónapig vár a válaszodra, valószínűleg találkozik valaki mással, vagy egyszerűen elveszíted érdeklődését személyed iránt.

Hogyan lehet elindítani egy ilyen komunikációt?

Alaposan gondold át az első üzeneted, mert az, hogy miként reagálsz az elején, az döntő, hogy a kérdéses személy fog-e írni veled vagy nem. Ne várd el azonban, hogy minden felhasználó válaszol az üzenetedre. Ez sem így működik. Eggyes felhasználók egyszerűen nem hajlandók válaszolni mindenkinek, aki üzenetet küldenek. Az emberek csak azokra az üzenetekre reagálnak, amelyek érdeklik őket. Próbálj meg eredeti lenni. Ha ezt nem tudod megtenni, akkor kezd klasszikusan. Írj néhány mondatot magadról, ne gyakorolj stílusokat. Először csak általános értelemben beszélj, ne merülj bele minden részletbe, amíg a partnered önmagától nem kérdez rá. Próbáld megemlíteni például azt, hogy közös életcéljaid vannak, véleményed, hobbid, hogy tetszenek ugyanazok a dolgok stb. Érdeklődj a másik iránt, hogy ne úgy jöjjön le, hogy csak magadról beszélsz.

Először ismerjétek meg egymást üzenetben, majd aztán randizzatok!

És ha valaki megtetszett a társkereső oldalon, akivel jól esik, beszélgetned ne rohand el az első randit. Időbe telik, hogy megismerjétek egymást e-mailen keresztül,cseréljtek telefonszámokat, küldjetek néhány SMS-t vagy hívjátok egymást. Sokat megtudsz a hívásból is. Csak akkor menj el egy találkozóra, amikor valóban úgy érzed, hogy személyesen szeretnél a másik személyel találkozni. Látni fogod, hogy ez érdekesebbé teszi az első randit. Számos közös témátok lesz, a kiterjedt kommunikációnak köszönhetően ami elfojtja az első nyuktalanságot, és jobban fogtok egymásnak örülni.

És ha az első próbálkozásra nem sikerül, ne ess kétségbe. A személyes ismerkedés nem könnyű. A kudarc egy olyan élettapasztalatra tanít meg, amelyből tanulnod kell. Légy türelmes, az igazit biztosan megtalálod!

 

 

Zdroj foto: www.telegraph.co.uk, www.telegraph.co.uk 


Hasonló cikkek

Alkoss egy remek profilfotót

Nem csak az Elite Date.hu társkereső oldal ragaszkodik ahhoz, hogy a felhasználói profil fotókat is tartalmazzon. Számos társkereső és hirdetési oldalnak ugyanazok a feltételei. És ha nem, akkor legalább lehetővé teszik a felhasználók számára a fotók közzétételét. A fotók a Te névjegykártyád. Tehát figyelj rá!

Megfelelő és nem megfelelő témák az első randevúhoz

Le van beszélve az első randevú? Hová mentek együtt? Melyik helyet választjátok? Miről fogtok beszélgetni? Aggódsz az első randevú miatt? Ne aggódj! Adunk pár tanácsot arról, hogy milyen témákról beszélj az első randin és arról, hogy miről ne.

Ismerkedés lehetőségei

A megismerkedésnek sokféle módja van. Az álmaid partnerével akár egy személyes találkozón, az interneten, egy online társkereső oldalon, vagy egy klasszikus társkereső hirdetésen keresztül is megismerkedhetsz. A kérdés azonban az, hogy ezek közül a lehetőségek közül melyik a legmegfelelőbb, és melyiket szeretnéd kihasználni. Kiváncsi vagy rá, hogy mi az egyes társkereső előnyei és hátrányai? Olvass figyelmesen, és megtudhatod!

Néhány tipp hogyan ismerkedhetsz meg hölgyekkel

Tetszik neked egy hölgy, de nem tudod, hogyan ismerkedhetnél meg vele? Az ismerkedés nem a legerősebb oldalad? Gyakran előfordul, hogy mielőtt észbe kapnál a választott lány már valaki más karjaiban van? Akkor a megfelelő helyen vagy. Vess egy pillantást tippjeinkre, amelyek megmutatják Neked, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan ismerkedni.

Hogyan kell megszólítani egy férfit

Néhány nő még ma is vár egy fehér lovon ülő gyönyörű hercegre. Természetesen mindannyian szeretjük a Hamupipőke mesét, amelyben a herceg a választottját keresi. Hölgyeim, úgy gondolják ma is ez a helyzet? Sajnos nem. A huszonegyedik században élünk. Nagy változások történtek, és nemcsak a gazdaságban vagy a technológia területén, hanem a férfi és a nő kapcsolatában is. Kedves hölgyeim, ma már senki sem húzza fel a cipellőt a lábatokra, hacsak nem kéritek meg őket. Ne pazaroljátok az időt, és vegyétek a saját kezetekbe a jövőtöket.

Milyen férfit keresnek a nők? Magabiztosat vagy a szerény fiúkat?

Hogy is van ez a nőkkel? Milyen típusú férfiak vonzzák a leginkább őket? A kemény férfiak, vagy inkább azok a férfi típúsok, akik még az égből is lehozzák a csillagokat? A tizenéves korban minden nő olyan férfit keres, aki miatt nem kell szégyenkeznie barátai előtt. Leginkább jóképű férfi legyen, olyan ember, akinek kellemes a megjelenése, kisportolt testtel rendelkezik stb. A kemény férfiaknak több esélyük van a fiatalabb nőknél, mint a jóképű együttérző férfiaknak.

Legújabb cikkek

PF 2022

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Vigyázzon az orosz szépségekre, amerikai orvosokra és afgán katonákra

Szinte mindennap a közösségi hálózatokon és a társkereső oldalakon írunk és beszélünk a csalókról, szinte érthetetlen, hogy állandóan vannak közöttünk olyan emberek, akik pénzt küldenek a csalóknak. Hogyan is deríthetünk fel egy ilyen csalót?

6 lépés a beszélgetés megkezdéséhez a társkereső olalon

Első benyomást kétszer nem csinálsz. Ezt ne felejtsd el! Ez ugyanúgy vonatkozik az első üzenet küldésére is. Ha találtál valakit, aki tetszik neked, akkor biztosan olyan üzenetet szeretnél neki küldeni, amelyre biztos választ kapsz. Ne pazarold feleslegesen az esélyt. Íme néhány tipp a kezdéshez.

9 tipp, hogyan keltsünk jó első benyomást

Az első randevú előtt álsz valakivel, akivel az online társkereső oldalon találkoztál? Az első benyomás másodszor már nemfog működni, ezért jól készülj fel az első találkozóra. Íme néhány tipp, amely segítségedre lehet.

Hogyan töltsük ki a felhasználói profilt a társkereső oldalon

A profil létrehozása, amely mindenkit vonz, valójában viszonylag egyszerű. De Te nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy személyt, az igazit!

Hová az első randira?

Gondolkozol azon, hová menj az első randira? Milyen helyet válassz,hogy ne legyen unalmas, de másrészt hogy ne ijedjen meg a túlzottan extravagáns helytől.Adunk egy pár tippet egy "igénytelen" első randira, amely meglep  egyszerűségével és ugyanakkor eredetiségével. Gyerünk ismerkedni!