Hogyan ismerkedjünk sikeresen a társkereső oldalon

Hogyan ismerkedjünk sikeresen a társkereső oldalon

Mindenekelőtt meg kell jegyezned, hogy az online társkereső oldalak semmi, amit szégyellned kellene. Ugyanúgy, mint az emberek számára gyakori, hogy bárban, munkahelyen, sport közben vagy az utcán találkoznak, az internet on-line társkereső oldalak is gyakorik. Tudnod kell, hogyan kell csinálnod!

Szinte minden második magyar állampolgár megpróbál interneten keresztül megismerkedni. Ez egy nagyon egyszerű formája az ismerkedésnek, ahol lehetőséged van rövid idő alatt megismerkedni tucatnyi partnerrel, akik megfelelnek a Te igényeidnek. Ez egy olyan társkereső, amely lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor tudsz ismerkedni ahol van internetkapcsolat.

Nagyon egyszerű! Ne várd el azonban, hogy minden ismerkedésed sikeres lesz. Az online társkereső révén történő ismerkedések alapja az, hogy bizonyos szabályokat kövess, és megismerkedhedj a mi bevált tanácsainkkal.

Az alap egy átgondolt és alaposan elkészített profil

Mit jelent? Először is alaposan teljesítened kell a teljes személyiségi tesztet, és őszintén kell válaszolnod a kérdésekre. Ha úgy gondolod, hogy csalsz a teszt kitöltésénél és csak úgy futtában töltöd ki, akkor légy tisztában azzal, hogy csak magadnak ártasz. Miért van ez így? Azért,mivelhogy a profilteszt kitöltésének módja alapján javasoljuk a számodra a legmegfelelőbb partnereket.

A felvételi teszt után ügyelj arra, hogy kitöltsd a profilod. Válaszolj őszintén a kérdésekre. Ne próbálj javítani személyeden, és ne írj semmi hamis dolgokat magadról. Bár lehet hogy az elején pluszpontokat kaphatsz, és talán a képzeletbeli tényeknek köszönhetően több ember is felkeres téged, de hidd el, minden egyszer kiderül, és már a kezdetek kezdetén egy ilyen kis hazugságon kudarcot vallhatsz. Mit fogsz tenni például akkor, ha a profilodba beírod, hogy szenvedélyes sportoló vagy, és ugyanakkor egész héten még csak sétálni sem jársz? Mi lesz akkor, ha egy olyan személy szólít meg, aki igazán szereti a sportot, és rendszeres sporttevékenységeket követel tőled? Megváltozol miatta?

A helyeken, ahol lehetőséged van valami személyes kitöltésre a profilodban, azt ha teheted inkább írd szét. Tökéletesen gondold át, mi a leginkább érdekelne téged partnereddel kapcsolatban, vagy írj többet magadról. Ha tudod, hogy nem akarnál partnert ilyen és olyan tulajdonsággal, nyugodtan írd le egyenesen a profilodba. Így valószínűleg kiszűröd az olyan személyeket, akik nem felelnek meg elvárásaidnak. Nagyon nem megfelelő ha profilodba egy értelmes szó helyett például „sklfkejofael” vagy „????” ilyet írsz. Ez nem csak azt mutassa, hogy nem vagy nagyon kommunikatív, ötletes, hanem alapvetően azt is hogy nincs komoly érdeklődésed a jövőbeli partneredről.Igyekezz kitölteni a profilodban minden fontosat magadről, mit szeretsz,mit nemszeretsz,mi tetszik mi nem,mi a hobbid stb.

Vigyázz a durva hibákra. Nagyon sok ember profilja hatalmas hibákkal van tele és ez szintén nem túl jó névjegykártya.

Profil kép

Ez önmagában egy fejezet. Azok az emberek, akik komolyan gondolják az ismerkedést, általában minden probléma nélkül közzéteszik fotóikat profiljukban. Míg azok az emberek, akik csak játszani szeretnének, vagy ismerkedéssel rövidíteni idejüket, azok a személyes profiljukat fotó nelkül hadják. A kiválasztott fotó valóban fontos. Az Idealis profilkép az, amelyen mosolyogsz. A részletes fotók mindig arra késztetik a felhasználókat, hogy többször kattintanak profiljukra, mint a távolból készített fotókra, napszemüvegben, oldalból vagy sötétben. Inkább nem is kommentáljuk azt a tényt, hogy valaki a személyes fotókai helyett híres színészekről, sportolókról, háziállatokról, virágokról, pingvinekről vagy ketchup palackokról tesz közzé. A helytelenül kiválasztott fotó miatt ismerkedésed sikertelen lehet. Ne feledd, hogy az érdeklődése attól függ, hogy tetszik-e a fotód. A profilod elolvasása majd csak utána következik.

Légy aktív!

Soha ne adj arra, hogy mindenki írni fog neked, és Te csak az ajánlatok közül fogsz válogatni. Ez nem így működik. Az emberek nagy része csak passzív módon várja az új üzenet megjelenését a társkereső oldalokon vagy e-mailben. Ha azonban mindenki várni fog, akkor a felhasználók között senki sekinek nem fog üzeneteket írni. Csak aktív megközelítés segítségével lehet megismerni egymást. Ezért írj, kommunikálj, válaszolj a felhasználók profiljában felmerülő kérdésekre, próbáld rávenni őket valamilyen módon a kommunikációra. A társkereső oldalt látogasd rendszeresen, ne havonta egyszer. Ha valaki egy hónapig vár a válaszodra, valószínűleg találkozik valaki mással, vagy egyszerűen elveszíted érdeklődését személyed iránt.

Hogyan lehet elindítani egy ilyen komunikációt?

Alaposan gondold át az első üzeneted, mert az, hogy miként reagálsz az elején, az döntő, hogy a kérdéses személy fog-e írni veled vagy nem. Ne várd el azonban, hogy minden felhasználó válaszol az üzenetedre. Ez sem így működik. Eggyes felhasználók egyszerűen nem hajlandók válaszolni mindenkinek, aki üzenetet küldenek. Az emberek csak azokra az üzenetekre reagálnak, amelyek érdeklik őket. Próbálj meg eredeti lenni. Ha ezt nem tudod megtenni, akkor kezd klasszikusan. Írj néhány mondatot magadról, ne gyakorolj stílusokat. Először csak általános értelemben beszélj, ne merülj bele minden részletbe, amíg a partnered önmagától nem kérdez rá. Próbáld megemlíteni például azt, hogy közös életcéljaid vannak, véleményed, hobbid, hogy tetszenek ugyanazok a dolgok stb. Érdeklődj a másik iránt, hogy ne úgy jöjjön le, hogy csak magadról beszélsz.

Először ismerjétek meg egymást üzenetben, majd aztán randizzatok!

És ha valaki megtetszett a társkereső oldalon, akivel jól esik, beszélgetned ne rohand el az első randit. Időbe telik, hogy megismerjétek egymást e-mailen keresztül,cseréljtek telefonszámokat, küldjetek néhány SMS-t vagy hívjátok egymást. Sokat megtudsz a hívásból is. Csak akkor menj el egy találkozóra, amikor valóban úgy érzed, hogy személyesen szeretnél a másik személyel találkozni. Látni fogod, hogy ez érdekesebbé teszi az első randit. Számos közös témátok lesz, a kiterjedt kommunikációnak köszönhetően ami elfojtja az első nyuktalanságot, és jobban fogtok egymásnak örülni.

És ha az első próbálkozásra nem sikerül, ne ess kétségbe. A személyes ismerkedés nem könnyű. A kudarc egy olyan élettapasztalatra tanít meg, amelyből tanulnod kell. Légy türelmes, az igazit biztosan megtalálod!


Hasonló cikkek

Egy ilyen első randevú után ne menj el még egyre

Az első, tapogatózó dátum gyakran kritikus. Értékelitek egymást, és megtudjátok, hogy partnerként legalább valamennyire kompatibilisek vagytok-e. A legtöbben sokat foglalkozunk magunkkal, azzal a céllal, hogy a lehető legjobb benyomást keltsük. Ezúttal nagyon erősen összpontosítson arra, hogy melyik témák izgatják legjobban partnerét. A következőnél jobb, ha nem megy el a következő találkozóra.

Vigyázz a tisztességtelen társkereső oldalakra!

Egyes társkereső oldalakon csábító ajánlatokkal találkozhat, például ingyenes havi prémium tagsággal vagy VIP-tagsággal névleges díj ellenében. Meglepődne, hány felhasználó hall az ilyen ajánlatokról, és fogalma sincs, mi vár rájuk a „jó időszak” után. A fogás általában a VIP-tagság automatikus meghosszabbításában, a következő időszak befizetéseinek levonásában és a társkereső oldalról való nagyon bonyolult kijelentkezésben rejlik.

Mit ne tegyünk az első randin?

Barátokkal vagy akár egy ügyféllel való találkozón mindig kiegyensúlyozott, bájos és magabiztos. Mások gyakran kérdezik tőled, hogyan lehetséges, hogy ennyi báj van benned. De ami a randevúzást illeti, hirtelen semmi sem működik neked. Dadogsz, a párod soha nem hív vissza, és sokáig megtartanád őket? Semmiképpen. Előfordulhat, hogy a következő hibákat követi el.

Randi egy bárban

A bár minden bizonnyal az első hely, ami eszedbe jut, amikor azt mondod, hogy "randevúz". A probléma az lehet, hogy további száz ember támadja meg ezt a helyet. És az eredmény? Ha mindenki a bárba megy találkozni, csökken a siker esélye. Az ok nem csak a "nagy verseny", hanem az alkohol is, amit a bárban fogyasztasz, miközben a szerelmedet keresed. Olvass tovább. Itt is tanácsot adunk, hogyan légy sikeres!

Honnan tudhatod, hogy párod nem képes viszonozni az érzéseidet?

Vannak emberek, akik egyszerűen nem érik meg az erőfeszítést. Vonzóak, szórakoztatóak, gyakran felelősségteljesek. Hiányzik azonban belőlük az a képesség, hogy szeressenek, átadják magukat a másiknak, áldozatot hozzanak érte. Nem gonoszak. Röviden, egyszerűen nem tud úgy szeretni, ahogy megérdemled (kívánod). Honnan tudhatod, hogy a párod pontosan ilyen?

Hogyan keltsük fel egy partner figyelmét?

Régóta kedvel valakit, de nem, és nem keltette fel a figyelmét? Természetesen a pozitívumra gondolunk. Az extrovertáltak és az introvertáltak egyaránt küzdenek a partner érdekeiért. Azonban mindegyik más módon. A következő tanácsok mindkettőn segítenek. Nem kell megváltoztatnod a személyiségedet, csak tudnod kell!

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.