Vigyázz, melyik társkereső oldalra iratkozz fel!

Keresed kedvesedet az interneten, és hajlandó vagy külön fizetni a jobb online társkereső szolgáltatásokért? Gondosan válassza ki, kinek küldi a pénzt!

Az internetes társkereső oldalak nagy üzletek, és üzemeltetőik természetesen tisztában vannak ezzel. Minden korosztályt és társadalmi csoportot céloz meg. A szerelemre vágyó embereknek. Különféle módszereket kínálnak a partnerkeresés megkönnyítésére és felgyorsítására. A legnépszerűbb módszerek a prémium próbatagság vagy a különféle korlátozott idejű kedvezményes ajánlatok. Jól gondolja meg, hogy regisztrál-e a választott társkereső oldalra. Ha rosszul választ, előfordulhat, hogy nem találja meg szerelmét, és néhány ezerrel szegényebb lesz.

Fizetős tagság

Szinte minden jó minőségű társkereső oldal fizet a randevúzásokért. Így fizetnie kell a jobb szolgáltatásokért, mint például a folyamatosan bővülő felhasználói adatbázis, az elmosódott fotók feltárása, a kommunikáció és a kapcsolatfelvételi adatok későbbi cseréje az egyes felhasználók között.

Vigyázzon az "akciós ajánlatokra"

Egyes társkereső oldalakon vonzó ajánlatokkal találkozhat, például ingyenes havi prémium tagsággal vagy névleges díj ellenében tagsággal. A fogás általában a tagság automatikus meghosszabbításában rejlik, amit a társkereső oldalon való regisztrációval valóban elfogadsz. Ezt a megjegyzést általában kis betűkkel írják valahol a feltételek legvégére, lehetőleg a lehető leghomályosabban. Ezért válasszon olyan társkereső oldalakat, amelyek nem hosszabbítják meg automatikusan a tagságot, és nem vonnak le befizetéseket a felhasználók számláiról a tudta nélkül.

Nem kell aggódnia az ELITE Date csalárd gyakorlatai miatt! Tisztességesek vagyunk!

Nézze meg a fizikai címet

A gyanúsan jó üzlet ellenőrzésének legegyszerűbb módja a fizikai cím ellenőrzése. Keressen a társkereső oldalon, ahol a társkereső oldal hivatalosan található. Ha bárhol Csehországon kívül található, ne fizessen elő semmire! Számos csaló társkereső oldal indokolatlan felmondási feltételekre támaszkodik. Gondold át, hogyan szünteted meg külföldön a tagságodat, ha nem beszélsz jól németül vagy angolul!

Az is nagyon fontos, hogy a társkereső oldalon legyen telefonos vagy e-mailes kapcsolattartó, amely működik. Az ELITE Date az egyetlen cseh társkereső oldal, amely az év 365 napján felhasználói támogatást kínál, és ez az egyetlen társkereső oldal, amelyet szükség esetén hívhat.

Egyes társkereső oldalak prémium tagságáról való leiratkozáshoz faxon vagy írásos értesítést kell küldenie egy luxemburgi címre. Az amerikai Texasgal már találkoztunk. És amíg a levél a tengerentúlra és vissza utazik, a tagságod továbbra is fut, és az átverő társkereső oldal díjat számíthat fel.

Tehát iratkozzon fel, ahol egyszerűen lemondhatja a tagságot, a rendszergazdák segítsége nélkül. Az ELITE Date kínál egy ilyen lehetőséget!

Soha ne ossza meg fizetési kártya adatait

A "próbahónap" célja, hogy rávegye Önt, hogy adja meg fizetési adatait egy társkereső oldalon. Ha Ön nem szünteti meg aktívan saját maga a prémium számla aktiválását, akkor a kedvezményes időszak lejártakor a társkereső automatikusan meghosszabbítja azt, és levonja a számlájáról az összeget például fél éves tagságért. Az összeg több ezer is lehet!

Legalább?

Röviden: nem. A cseh legfelsőbb bíróság szerint a szolgáltatások automatikus kiterjesztése úgynevezett meglepetésszerű megállapodás, ezért érvénytelen. Ezenkívül minden feltételt úgy kell megfogalmazni, hogy a fogyasztó megértse azokat. Természetesen az átverő társkereső oldalak mindezeket megsértik. De ha belegondolsz, a bíróság kötelezné a társkereső oldalt, hogy térítse vissza az automatikusan meghosszabbított tagságért felszámított díjat, de anyagilag a jogi költségek már rég meghaladták volna az eredeti összeget.

Mit tehetsz. ?

Ne ragadjon el a prémium tagság előnyös ajánlatától. Mielőtt még kihúzná a kártyáját a pénztárcájából, figyelmesen olvassa el az összes feltételt. Maga a prémium tagság és annak lemondása is! A biztonsági intézkedések szintén felülvizsgálatok. Írd be a keresőbe a társkereső oldal nevét és az "automatikus tagságmegújítás"-t. Ha a társkereső oldala megjelenik ezek mellett a szavak mellett, ne regisztráljon.

A hamis társkereső oldalak arra fogadnak, hogy szerelmet akar találni. Mielőtt bármire is feliratkozna, alaposan ellenőrizze, hogy ez csak egy ilyen társkereső oldal.

Nézzen meg egy másik, ehhez a témához kapcsolódó cikket:

Miben különbözik az ELITE Date a többi társkereső oldaltól?


Hasonló cikkek

Tudja meg, hogy partnere komolyan gondolja Önt

Szerelmes lettél a párodba, akivel csak nemrég kezdtél el randevúzni? Nem biztos benne, hogy partnere ugyanolyan komolyan gondolja Önt, mint te őket? Segítünk kideríteni.

9 tipp a jó első benyomás megteremtéséhez

Az első randevúdon van valakivel, akit egy online társkereső oldalon ismertél meg? Másodszor nem keltheti az első benyomást, ezért jól készüljön fel az első találkozásra. Íme néhány tipp, amelyek segítenek ebben.

Válaszd ki, kit szeretsz

A szerelem első látásra elképesztően romantikusnak tűnik a filmekben. Sok más téma is arról szól, amikor valaki rossz partnert szeret. Tudtad, hogy választhatsz egy ilyen lehetőséget? Csak el kell kezdenie a szerelmet lehetőségnek tekinteni. Kiválaszthatod, kibe szeretsz bele. Tanácsot adunk, hogyan tanulja meg.

Honnan tudod, hogy nem leszel egy pár?

Van olyan barátod, akihez vonzódsz? A szex rendben van vele, de a szerelem nem jelent meg köztetek? Tanácsot adunk, hogyan ismerd fel, hogy ti ketten biztosan nem lesztek egy pár!

Az egyedülálló élet előnyei

Mindent megtesz, hogy megtaláld a tökéletes párod? De mi van, ha egyszerűen nem megy? Ne ess kétségbe. Emlékeztesd magad abban a pillanatban, milyen előnyöket kínál a szingli élet!

Miért vagy még mindig egyedülálló?

Sokan tinédzser koruk óta randevúznak, és természetesen arra számítanak, hogy húsz-huszonöt éves koruk körül találkoznak életük szerelmével, letelepednek és közös gyermekeik lesznek. De ez a terv sok ember számára nem fog működni. Bár folyamatosan próbálkozik, még mindig kudarcot vall! Te is közéjük tartozol? Olvassa el a lehetséges okokat, miért vagy még mindig egyedülálló. Legyen óvatos, megtudhat egy kellemetlen igazságot.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.