Vigyázz, melyik társkereső oldalra iratkozz fel!

Keresed kedvesedet az interneten, és hajlandó vagy külön fizetni a jobb online társkereső szolgáltatásokért? Gondosan válassza ki, kinek küldi a pénzt!

Az internetes társkereső oldalak nagy üzletek, és üzemeltetőik természetesen tisztában vannak ezzel. Minden korosztályt és társadalmi csoportot céloz meg. A szerelemre vágyó embereknek. Különféle módszereket kínálnak a partnerkeresés megkönnyítésére és felgyorsítására. A legnépszerűbb módszerek a prémium próbatagság vagy a különféle korlátozott idejű kedvezményes ajánlatok. Jól gondolja meg, hogy regisztrál-e a választott társkereső oldalra. Ha rosszul választ, előfordulhat, hogy nem találja meg szerelmét, és néhány ezerrel szegényebb lesz.

Fizetős tagság

Szinte minden jó minőségű társkereső oldal fizet a randevúzásokért. Így fizetnie kell a jobb szolgáltatásokért, mint például a folyamatosan bővülő felhasználói adatbázis, az elmosódott fotók feltárása, a kommunikáció és a kapcsolatfelvételi adatok későbbi cseréje az egyes felhasználók között.

Vigyázzon az "akciós ajánlatokra"

Egyes társkereső oldalakon vonzó ajánlatokkal találkozhat, például ingyenes havi prémium tagsággal vagy névleges díj ellenében tagsággal. A fogás általában a tagság automatikus meghosszabbításában rejlik, amit a társkereső oldalon való regisztrációval valóban elfogadsz. Ezt a megjegyzést általában kis betűkkel írják valahol a feltételek legvégére, lehetőleg a lehető leghomályosabban. Ezért válasszon olyan társkereső oldalakat, amelyek nem hosszabbítják meg automatikusan a tagságot, és nem vonnak le befizetéseket a felhasználók számláiról a tudta nélkül.

Nem kell aggódnia az ELITE Date csalárd gyakorlatai miatt! Tisztességesek vagyunk!

Nézze meg a fizikai címet

A gyanúsan jó üzlet ellenőrzésének legegyszerűbb módja a fizikai cím ellenőrzése. Keressen a társkereső oldalon, ahol a társkereső oldal hivatalosan található. Ha bárhol Csehországon kívül található, ne fizessen elő semmire! Számos csaló társkereső oldal indokolatlan felmondási feltételekre támaszkodik. Gondold át, hogyan szünteted meg külföldön a tagságodat, ha nem beszélsz jól németül vagy angolul!

Az is nagyon fontos, hogy a társkereső oldalon legyen telefonos vagy e-mailes kapcsolattartó, amely működik. Az ELITE Date az egyetlen cseh társkereső oldal, amely az év 365 napján felhasználói támogatást kínál, és ez az egyetlen társkereső oldal, amelyet szükség esetén hívhat.

Egyes társkereső oldalak prémium tagságáról való leiratkozáshoz faxon vagy írásos értesítést kell küldenie egy luxemburgi címre. Az amerikai Texasgal már találkoztunk. És amíg a levél a tengerentúlra és vissza utazik, a tagságod továbbra is fut, és az átverő társkereső oldal díjat számíthat fel.

Tehát iratkozzon fel, ahol egyszerűen lemondhatja a tagságot, a rendszergazdák segítsége nélkül. Az ELITE Date kínál egy ilyen lehetőséget!

Soha ne ossza meg fizetési kártya adatait

A "próbahónap" célja, hogy rávegye Önt, hogy adja meg fizetési adatait egy társkereső oldalon. Ha Ön nem szünteti meg aktívan saját maga a prémium számla aktiválását, akkor a kedvezményes időszak lejártakor a társkereső automatikusan meghosszabbítja azt, és levonja a számlájáról az összeget például fél éves tagságért. Az összeg több ezer is lehet!

Legalább?

Röviden: nem. A cseh legfelsőbb bíróság szerint a szolgáltatások automatikus kiterjesztése úgynevezett meglepetésszerű megállapodás, ezért érvénytelen. Ezenkívül minden feltételt úgy kell megfogalmazni, hogy a fogyasztó megértse azokat. Természetesen az átverő társkereső oldalak mindezeket megsértik. De ha belegondolsz, a bíróság kötelezné a társkereső oldalt, hogy térítse vissza az automatikusan meghosszabbított tagságért felszámított díjat, de anyagilag a jogi költségek már rég meghaladták volna az eredeti összeget.

Mit tehetsz. ?

Ne ragadjon el a prémium tagság előnyös ajánlatától. Mielőtt még kihúzná a kártyáját a pénztárcájából, figyelmesen olvassa el az összes feltételt. Maga a prémium tagság és annak lemondása is! A biztonsági intézkedések szintén felülvizsgálatok. Írd be a keresőbe a társkereső oldal nevét és az "automatikus tagságmegújítás"-t. Ha a társkereső oldala megjelenik ezek mellett a szavak mellett, ne regisztráljon.

A hamis társkereső oldalak arra fogadnak, hogy szerelmet akar találni. Mielőtt bármire is feliratkozna, alaposan ellenőrizze, hogy ez csak egy ilyen társkereső oldal.

Nézzen meg egy másik, ehhez a témához kapcsolódó cikket:

Miben különbözik az ELITE Date a többi társkereső oldaltól?


Hasonló cikkek

6 mondat, amivel NE kezdj beszélgetést egy társkereső oldalon

Az első megközelítés egy internetes társkereső oldalon ugyanolyan nehéz, mint a való életben. Még ha olyan környezetben is tartózkodik, ahol mindenki nagyon szeretne találkozni veled, akkor is át kell gondolnod, mit írsz. Mindig lehet írni valamit, de valami eredetit nehezebb kitalálni. Nézd meg, mi az, ami garantáltan soha nem fog hírnevet szerezni.

Félénkeknek: Hogyan zsákold be álmaid megfelelőjét?

Régóta kedvelsz valakit, de még nem vetted a bátorságot, hogy közeledj hozzá? Vagy rendszeresen találkozik a tömegközlekedési eszközökön munkába menet? És mi van veled? Nem mersz odalépni az illetőhöz és flörtölni kezdeni? Nagyobb önbizalmat kell szereznie ezen a területen? Útmutatást adunk arról, hogyan csomagoljon lassan, de biztosan az illető személyt.

Honnan tudod, hogy egy nő érdeklődik irántad?

Véletlenül cseveg egy lánnyal? Szereted? Nem akarsz azonnal flörtölni vele, mert nem tudod, hogy viszonozza-e az érzéseidet? Tanácsot adunk Önnek, hogyan tudhatja meg, hogy az érintett nő érdeklődik-e Ön iránt.

Ingyenes vagy fizetős? Melyik társkereső oldalt válasszam?

A randevúzás nyüzsög. Itt az idő, mint olyan, praktikus az interneten keresztül találkozni, így a jelenlegi helyzet, nevezetesen a covid. Az első kérdés, ami felmerül, amikor társkereső oldalt keresel: Ingyenes vagy fizetős? Mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Nézzük meg őket közelebbről, és segítsünk a döntésben.

Szemek a sírásért. Mit tegyünk, hogy ezúttal működjön a kapcsolat.

Ismét fájó szív és kétségbeesés érzése, hogy talán soha nem találkozom sorstársammal. Elveszíti a hitet, hogy mindenki egyforma, és jobb egyedül lenni. Újra és újra ugyanaz a dal, viták, félreértések, manipuláció, hűtlenség... mi lesz ezután?

Egy ilyen első randevú után ne menj el még egyre

Az első, tapogatózó dátum gyakran kritikus. Értékelitek egymást, és megtudjátok, hogy partnerként legalább valamennyire kompatibilisek vagytok-e. A legtöbben sokat foglalkozunk magunkkal, azzal a céllal, hogy a lehető legjobb benyomást keltsük. Ezúttal nagyon erősen összpontosítson arra, hogy melyik témák izgatják legjobban partnerét. A következőnél jobb, ha nem megy el a következő találkozóra.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.