Vigyázz, melyik társkereső oldalra iratkozz fel!

Keresed kedvesedet az interneten, és hajlandó vagy külön fizetni a jobb online társkereső szolgáltatásokért? Gondosan válassza ki, kinek küldi a pénzt!

Az internetes társkereső oldalak nagy üzletek, és üzemeltetőik természetesen tisztában vannak ezzel. Minden korosztályt és társadalmi csoportot céloz meg. A szerelemre vágyó embereknek. Különféle módszereket kínálnak a partnerkeresés megkönnyítésére és felgyorsítására. A legnépszerűbb módszerek a prémium próbatagság vagy a különféle korlátozott idejű kedvezményes ajánlatok. Jól gondolja meg, hogy regisztrál-e a választott társkereső oldalra. Ha rosszul választ, előfordulhat, hogy nem találja meg szerelmét, és néhány ezerrel szegényebb lesz.

Fizetős tagság

Szinte minden jó minőségű társkereső oldal fizet a randevúzásokért. Így fizetnie kell a jobb szolgáltatásokért, mint például a folyamatosan bővülő felhasználói adatbázis, az elmosódott fotók feltárása, a kommunikáció és a kapcsolatfelvételi adatok későbbi cseréje az egyes felhasználók között.

Vigyázzon az "akciós ajánlatokra"

Egyes társkereső oldalakon vonzó ajánlatokkal találkozhat, például ingyenes havi prémium tagsággal vagy névleges díj ellenében tagsággal. A fogás általában a tagság automatikus meghosszabbításában rejlik, amit a társkereső oldalon való regisztrációval valóban elfogadsz. Ezt a megjegyzést általában kis betűkkel írják valahol a feltételek legvégére, lehetőleg a lehető leghomályosabban. Ezért válasszon olyan társkereső oldalakat, amelyek nem hosszabbítják meg automatikusan a tagságot, és nem vonnak le befizetéseket a felhasználók számláiról a tudta nélkül.

Nem kell aggódnia az ELITE Date csalárd gyakorlatai miatt! Tisztességesek vagyunk!

Nézze meg a fizikai címet

A gyanúsan jó üzlet ellenőrzésének legegyszerűbb módja a fizikai cím ellenőrzése. Keressen a társkereső oldalon, ahol a társkereső oldal hivatalosan található. Ha bárhol Csehországon kívül található, ne fizessen elő semmire! Számos csaló társkereső oldal indokolatlan felmondási feltételekre támaszkodik. Gondold át, hogyan szünteted meg külföldön a tagságodat, ha nem beszélsz jól németül vagy angolul!

Az is nagyon fontos, hogy a társkereső oldalon legyen telefonos vagy e-mailes kapcsolattartó, amely működik. Az ELITE Date az egyetlen cseh társkereső oldal, amely az év 365 napján felhasználói támogatást kínál, és ez az egyetlen társkereső oldal, amelyet szükség esetén hívhat.

Egyes társkereső oldalak prémium tagságáról való leiratkozáshoz faxon vagy írásos értesítést kell küldenie egy luxemburgi címre. Az amerikai Texasgal már találkoztunk. És amíg a levél a tengerentúlra és vissza utazik, a tagságod továbbra is fut, és az átverő társkereső oldal díjat számíthat fel.

Tehát iratkozzon fel, ahol egyszerűen lemondhatja a tagságot, a rendszergazdák segítsége nélkül. Az ELITE Date kínál egy ilyen lehetőséget!

Soha ne ossza meg fizetési kártya adatait

A "próbahónap" célja, hogy rávegye Önt, hogy adja meg fizetési adatait egy társkereső oldalon. Ha Ön nem szünteti meg aktívan saját maga a prémium számla aktiválását, akkor a kedvezményes időszak lejártakor a társkereső automatikusan meghosszabbítja azt, és levonja a számlájáról az összeget például fél éves tagságért. Az összeg több ezer is lehet!

Legalább?

Röviden: nem. A cseh legfelsőbb bíróság szerint a szolgáltatások automatikus kiterjesztése úgynevezett meglepetésszerű megállapodás, ezért érvénytelen. Ezenkívül minden feltételt úgy kell megfogalmazni, hogy a fogyasztó megértse azokat. Természetesen az átverő társkereső oldalak mindezeket megsértik. De ha belegondolsz, a bíróság kötelezné a társkereső oldalt, hogy térítse vissza az automatikusan meghosszabbított tagságért felszámított díjat, de anyagilag a jogi költségek már rég meghaladták volna az eredeti összeget.

Mit tehetsz. ?

Ne ragadjon el a prémium tagság előnyös ajánlatától. Mielőtt még kihúzná a kártyáját a pénztárcájából, figyelmesen olvassa el az összes feltételt. Maga a prémium tagság és annak lemondása is! A biztonsági intézkedések szintén felülvizsgálatok. Írd be a keresőbe a társkereső oldal nevét és az "automatikus tagságmegújítás"-t. Ha a társkereső oldala megjelenik ezek mellett a szavak mellett, ne regisztráljon.

A hamis társkereső oldalak arra fogadnak, hogy szerelmet akar találni. Mielőtt bármire is feliratkozna, alaposan ellenőrizze, hogy ez csak egy ilyen társkereső oldal.

Nézzen meg egy másik, ehhez a témához kapcsolódó cikket:

Miben különbözik az ELITE Date a többi társkereső oldaltól?


Hasonló cikkek

Az internetes társkeresés szabályai

A klasszikus nyomtatott hirdetéseken keresztüli randevúzás már nem „BE”. Az online társkeresés napjaink jelenségévé vált. Szinte mindenki létrehozhat profilt egy társkereső oldalon. Az internet életünk elengedhetetlen részévé vált. Még azok is, akik soha nem dolgoztak számítógéppel, már megtanulták a számítógép alapjait. Az új „randevúzási szabályok” bizonyos mértékig az idők változásához kapcsolódnak. Szabályok, amelyeket be kell tartania a társkereső oldalakon, hogy elkerülje a csalóval való randevúzást.

Az ideális férfi 6 jellemzője

A randevúzások világa hatalmas, különösen az új technológiával. Ne pazarolja az idejét olyan férfiakkal, akik nem érdemlik meg a figyelmet. Ha találkozni akarsz a megfelelővel, egyszerűen keresd azokat a tulajdonságokat, amelyekkel az igazi ideális férfi rendelkezik. Mik ezek a jellemzők?

Hogyan éld túl valaki esküvőjét, ha egyedülálló vagy?

Kapott már meghívót esküvőre, de éppen abban a pillanatban, amikor nincs senkije? És most? Nem kerülheted el ezt a nagy eseményt, mert közeli emberről van szó, aki nem bocsát meg neked. Tanácsot adunk, hogyan éld túl ezt a nagy eseményt depresszió nélkül.

5 tipp, hogyan zsákolj be egy pasit

Hosszú ideje nem tud valakit becsomagolni? Érzed, hogy sikeres vagy, de legfeljebb a harmadik randevú után újra összeomlik minden, mint egy kártyavár, és elölről kell kezdeni? Ne ess kétségbe, minden megoldható. Tekintse meg 5 tippünket, hogyan szerezzen férfit, és hogyan tartsa meg utána.

Hogyan ismerkedj meg egy férfival, akit szeretsz?

Szeretsz egy férfit, de nem tudod, hogyan találkozz vele? Tanácsot adunk, hogyan kell csinálni. Nem nehéz, csak összeszedni kell a bátorságot.

Szeress első látásra

A férfiak sokkal gyakrabban szeretnek első látásra, mint a nők. Ráadásul az erősebbik nem jobban hisz a szerelemben első látásra. Miért van az, hogy a nők gyakran a hatodik randevúig várnak, mielőtt szerelmesek lesznek? Vagy miért mondják ki hamarabb a férfiak, hogy "szeretlek", mint a nők? Nézze meg velünk, miért van ez így. Szeress első látásra!

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.