Vigyázz, melyik társkereső oldalra iratkozz fel!

Keresed kedvesedet az interneten, és hajlandó vagy külön fizetni a jobb online társkereső szolgáltatásokért? Gondosan válassza ki, kinek küldi a pénzt!

Az internetes társkereső oldalak nagy üzletek, és üzemeltetőik természetesen tisztában vannak ezzel. Minden korosztályt és társadalmi csoportot céloz meg. A szerelemre vágyó embereknek. Különféle módszereket kínálnak a partnerkeresés megkönnyítésére és felgyorsítására. A legnépszerűbb módszerek a prémium próbatagság vagy a különféle korlátozott idejű kedvezményes ajánlatok. Jól gondolja meg, hogy regisztrál-e a választott társkereső oldalra. Ha rosszul választ, előfordulhat, hogy nem találja meg szerelmét, és néhány ezerrel szegényebb lesz.

Fizetős tagság

Szinte minden jó minőségű társkereső oldal fizet a randevúzásokért. Így fizetnie kell a jobb szolgáltatásokért, mint például a folyamatosan bővülő felhasználói adatbázis, az elmosódott fotók feltárása, a kommunikáció és a kapcsolatfelvételi adatok későbbi cseréje az egyes felhasználók között.

Vigyázzon az "akciós ajánlatokra"

Egyes társkereső oldalakon vonzó ajánlatokkal találkozhat, például ingyenes havi prémium tagsággal vagy névleges díj ellenében tagsággal. A fogás általában a tagság automatikus meghosszabbításában rejlik, amit a társkereső oldalon való regisztrációval valóban elfogadsz. Ezt a megjegyzést általában kis betűkkel írják valahol a feltételek legvégére, lehetőleg a lehető leghomályosabban. Ezért válasszon olyan társkereső oldalakat, amelyek nem hosszabbítják meg automatikusan a tagságot, és nem vonnak le befizetéseket a felhasználók számláiról a tudta nélkül.

Nem kell aggódnia az ELITE Date csalárd gyakorlatai miatt! Tisztességesek vagyunk!

Nézze meg a fizikai címet

A gyanúsan jó üzlet ellenőrzésének legegyszerűbb módja a fizikai cím ellenőrzése. Keressen a társkereső oldalon, ahol a társkereső oldal hivatalosan található. Ha bárhol Csehországon kívül található, ne fizessen elő semmire! Számos csaló társkereső oldal indokolatlan felmondási feltételekre támaszkodik. Gondold át, hogyan szünteted meg külföldön a tagságodat, ha nem beszélsz jól németül vagy angolul!

Az is nagyon fontos, hogy a társkereső oldalon legyen telefonos vagy e-mailes kapcsolattartó, amely működik. Az ELITE Date az egyetlen cseh társkereső oldal, amely az év 365 napján felhasználói támogatást kínál, és ez az egyetlen társkereső oldal, amelyet szükség esetén hívhat.

Egyes társkereső oldalak prémium tagságáról való leiratkozáshoz faxon vagy írásos értesítést kell küldenie egy luxemburgi címre. Az amerikai Texasgal már találkoztunk. És amíg a levél a tengerentúlra és vissza utazik, a tagságod továbbra is fut, és az átverő társkereső oldal díjat számíthat fel.

Tehát iratkozzon fel, ahol egyszerűen lemondhatja a tagságot, a rendszergazdák segítsége nélkül. Az ELITE Date kínál egy ilyen lehetőséget!

Soha ne ossza meg fizetési kártya adatait

A "próbahónap" célja, hogy rávegye Önt, hogy adja meg fizetési adatait egy társkereső oldalon. Ha Ön nem szünteti meg aktívan saját maga a prémium számla aktiválását, akkor a kedvezményes időszak lejártakor a társkereső automatikusan meghosszabbítja azt, és levonja a számlájáról az összeget például fél éves tagságért. Az összeg több ezer is lehet!

Legalább?

Röviden: nem. A cseh legfelsőbb bíróság szerint a szolgáltatások automatikus kiterjesztése úgynevezett meglepetésszerű megállapodás, ezért érvénytelen. Ezenkívül minden feltételt úgy kell megfogalmazni, hogy a fogyasztó megértse azokat. Természetesen az átverő társkereső oldalak mindezeket megsértik. De ha belegondolsz, a bíróság kötelezné a társkereső oldalt, hogy térítse vissza az automatikusan meghosszabbított tagságért felszámított díjat, de anyagilag a jogi költségek már rég meghaladták volna az eredeti összeget.

Mit tehetsz. ?

Ne ragadjon el a prémium tagság előnyös ajánlatától. Mielőtt még kihúzná a kártyáját a pénztárcájából, figyelmesen olvassa el az összes feltételt. Maga a prémium tagság és annak lemondása is! A biztonsági intézkedések szintén felülvizsgálatok. Írd be a keresőbe a társkereső oldal nevét és az "automatikus tagságmegújítás"-t. Ha a társkereső oldala megjelenik ezek mellett a szavak mellett, ne regisztráljon.

A hamis társkereső oldalak arra fogadnak, hogy szerelmet akar találni. Mielőtt bármire is feliratkozna, alaposan ellenőrizze, hogy ez csak egy ilyen társkereső oldal.

Nézzen meg egy másik, ehhez a témához kapcsolódó cikket:

Miben különbözik az ELITE Date a többi társkereső oldaltól?


Hasonló cikkek

Hova vigyünk egy nőt randevúzni?

Ha a nő elfogadta a randevúzást, akkor Ön szerezheti meg az első plusz pontot. Például egy újabb bónuszpontot szerezhet, ha meghívja őt egy randevúra, amely lenyűgözi őt. Ha eredeti akar lenni, felejtse el a mozit és a vacsorát, és merítsen ihletet tippjeinkből.

Szemek a sírásért. Mit tegyünk, hogy ezúttal működjön a kapcsolat.

Ismét fájó szív és kétségbeesés érzése, hogy talán soha nem találkozom sorstársammal. Elveszíti a hitet, hogy mindenki egyforma, és jobb egyedül lenni. Újra és újra ugyanaz a dal, viták, félreértések, manipuláció, hűtlenség... mi lesz ezután?

Ne tedd ezt kapcsolatod első hónapjában!

Most kezdtél el randevúzni, és máris úgy tűnik, hogy a kapcsolatod nem lesz tartós? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz! A kapcsolat első lépései ugyanolyan fontosak, mint az egész első randevú. Erősíted az azonnali benyomást, és egyben befolyásolod, hogy kedvesed hogyan fog felfogni téged. Ha jól játszod, sokkal toleránsabb lesz a hibáiddal szemben. Tehát mik az alapvető szabályok a kapcsolat első hónapjában?

Mobil alkalmazás flörtöléshez és komoly kapcsolathoz

Ma már szinte mindenkinek van internet a mobiltelefonján. A statisztikák szerint egyre több cseh jelentkezik be rajta keresztül az internetre. A klasszikus számítógépek már nem kapnak olyan súlyt, mint korábban. És mivel a társkereső oldalak lépést tartanak a korral, sokan mobilra is költöztek. Melyek a kevésbé ismert mobil társkereső alkalmazások?

Mit nem szeretnek a férfiak a nőkben az első randevúkon?

Hölgyeim, készülnétek az első randevúra? Akkor vigyázz! Az első találkozás döntő fontosságú lehet számodra. A férfiakat nem érdekli, hogy nézel ki. Elmondjuk, mit nem szeretnek a férfiak gyakran a nőkben!

Hogyan hívjunk ki egy nőt

Egy randevú mindig nagy esemény. Sajnos nem mindig könnyű meghívni egy nőt. Szeretnél több nővel megismerkedni egy társkereső oldalon, vagy úgymond az utcán fejlesztenéd a képességeidet? Nézz meg 3 tippet, hogyan hívj fel egy nőt.

Legújabb cikkek

👫 Már csak ma - 6000 Ft kedvezmény

Már csak ma veheted igénybe 6000 Ft os kedvezményünket éves tagságodhoz! Ez az ajánlat ma éjfélkor lejár - ne habozz, használd ki!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.