Társkereső oldal telt embereknek

Van néhány plusz kilód, és szeretnéd megismerni egymást? Gondolja, hogy a súlya megakadályozza, hogy sikeres legyen a randevúzások során? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy találkozz a pároddal csak azért, mert nem úgy nézel ki, mint a magazinok modelljei. Tanácsot adunk, hol és hogyan szedj le néhány plusz kilót.

Ne légy önkritikus

Nem könnyű, de néha félre kell tenni az önkritikát és találj bátorságot magadban. Nem számít, hogy nézünk ki, mindannyian emberek vagyunk. Mindannyiunknak hasonlóak az igényei és az érdeklődési körünk. Tehát több mint egyértelmű, hogy még a duci egyéneket is meg kell simogatni, ölelni és vigasztaló szavakat hallani. Ezért ne vesd el a szokásos randevúzási gyakorlatokat. Nem te vagy az egyetlen, aki szerelemre vágyik.

Klasszikus társkereső oldalak

Ha az interneten ismerkedsz, két lehetőséged van. Választhat normál vagy speciális társkereső oldalak között, amelyeket kifejezetten testes emberek számára terveztek. A klasszikus társkereső oldalakon nemcsak néhány felesleggel rendelkezőket találsz, hanem karcsúakat is. Itt nem a súlyod számít, hanem az, hogy komolyan szeretnél-e ismerkedni vagy csak flörtölni. Tehát, ha tartós kapcsolatra vágysz, csak válassz egy minőségi, komoly kapcsolatokra koncentráló társkereső oldalt, és nem kizárt, hogy ott találod meg a boldogságodat. A legtöbb társkereső oldalra regisztráló ember keres valakit, akivel kijön. Számukra nem mindig a megjelenés a döntő. Legtöbbször olyan emberekről van szó, akik már rendelkeznek párkapcsolati tapasztalattal, szerencsétlenül szerelmesek, elváltak, özvegyek, vagy akiknek nem sikerül a megszokott módon megismerniük egymást. Ez nagyon egyéni. De minden ember számára ez természetesen nem csak a megjelenésről szól. Inkább az a fontos, hogy milyen személyiség vagy.

Különleges társkereső oldalak duci embereknek

Ha továbbra is úgy gondolja, hogy nem kényelmes regisztrálni egy szokásos társkereső oldalra, próbáljon ki egy speciális társkereső oldalt duci embereknek. Többet is találhatsz belőlük az interneten. A speciális társkereső oldalakon biztosan nem fog szégyellni magát, mert ott gyakran találkozik nálad erősebb emberekkel.
Tehát csak Öntől függ, hogy melyik szolgáltatásokat részesíti előnyben. Állítsa be igényeit, és ezek alapján válassza ki a legmegfelelőbb társkereső oldalt. Nincs is egyszerűbb, mint egy kellemes webes környezetben megismerni társait, amit például ELITE Date társkereső oldalunk tud Önnek ajánlani. Gondoskodunk arról, hogy a személyének legmegfelelőbb partnert válasszuk ki.

Gondoskodjon magánéletéről

Mint minden más társkereső oldalnak, még a kövérkés embereknek szánt oldalaknak is vannak hullámvölgyei. Világszerte vannak emberek, akik szeretnek ártani másoknak, vagy gúnyt űznek más felhasználókból a társkereső oldalakon. Alternatív megoldásként az Ön bizalmas adatait valamilyen módon felhasználhatják Ön ellen. Ezért nagyon fontos, hogy megvédje magát az ilyen emberektől. Még ha valaki a legjobbnak tűnik is, ne ossza meg azonnal személyes adatait, például e-mail-címét, telefonszámát, munkahelyi címét vagy lakóhelyét. Az óvatosságon túlmenően az ilyen esetek kiküszöböléséhez keressen egy minőségi társkereső oldalt, amely manuálisan ellenőrzi az összes regisztrált profilt.


Hasonló cikkek

Megfelelő és nem megfelelő témák az első randevúhoz

Le van beszélve az első randevú? Hová mentek együtt? Melyik helyet választjátok? Miről fogtok beszélgetni? Aggódsz az első randevú miatt? Ne aggódj! Adunk pár tanácsot arról, hogy milyen témákról beszélj az első randin és arról, hogy miről ne.

Honnan tudhatod, hogy tetszel neki?

Nem lenne jó, ha minden lány fölött lebegne egy mutató, amely megmutatja, hogy milyen százalékos esélye van vele? Akkor nem kellene vacakolnod és elmenned egy el nem vett emberrel, vagy nem kellene elkerülned őt, mert félreértett. Vigyázzatok uraim! Ilyen detektor valóban létezik. Ez te vagy. Csak fogadjon el néhány megfigyelési szokást, és mindig tudni fogja, mire készül!

6 dolog, amit utálsz az online társkeresésben

Csalódott a sikertelen online társkereső miatt? Mutatjuk az emberek 6 leggyakoribb hibát.

Győzd le a magányodat

A magány és a magány két különböző fogalom. A magány kívánatos, és néha mindannyiunknak szüksége van rá. Ezzel rendezzük gondolatainkat, tervezzük a közeljövőt, gondolkodunk magunkon és az életünkön. De az emberek nagy része megtapasztalja a magányt. És ez nem kívánatos. Hogyan lehet legyőzni őt, ha már beléd mélyesztette a karmait?

Az első találkozás mögötted. Mi a következő lépés?

Sikeresen befejezte az első randevút. De nem tudja, hogyan folytassa a randevúzást? Hogyan viselkedjünk úgy, hogy ne rontsuk el a csodálatos kezdést? A kutatások azt mutatják, hogy az idegesség az első találkozás után alábbhagy, de nagyon hamar visszatér. És ez pontosan a következtetésektől és az elvárásoktól való félelem miatt van így, amit a partnered megfogalmaz veled szemben. Készítettünk néhány tippet, hogy mit tegyünk (ne tegyünk) közvetlenül az első randevú után.

Lehet találni egy ideális nőt?

A kérdés az, hogy mit keres valójában? Egy gyönyörű partner, önfeláldozó, családcentrikus, vidám partner, vagy egy kis esőpajtás? Mindenki mást képzel el az ideális nő kifejezés alatt. De a legtöbb úriember egyetért a főbb pontokban. Szóval, mi a helyzet ezzel az ideállal?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.