Társkereső oldal telt embereknek

Van néhány plusz kilód, és szeretnéd megismerni egymást? Gondolja, hogy a súlya megakadályozza, hogy sikeres legyen a randevúzások során? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy találkozz a pároddal csak azért, mert nem úgy nézel ki, mint a magazinok modelljei. Tanácsot adunk, hol és hogyan szedj le néhány plusz kilót.

Ne légy önkritikus

Nem könnyű, de néha félre kell tenni az önkritikát és találj bátorságot magadban. Nem számít, hogy nézünk ki, mindannyian emberek vagyunk. Mindannyiunknak hasonlóak az igényei és az érdeklődési körünk. Tehát több mint egyértelmű, hogy még a duci egyéneket is meg kell simogatni, ölelni és vigasztaló szavakat hallani. Ezért ne vesd el a szokásos randevúzási gyakorlatokat. Nem te vagy az egyetlen, aki szerelemre vágyik.

Klasszikus társkereső oldalak

Ha az interneten ismerkedsz, két lehetőséged van. Választhat normál vagy speciális társkereső oldalak között, amelyeket kifejezetten testes emberek számára terveztek. A klasszikus társkereső oldalakon nemcsak néhány felesleggel rendelkezőket találsz, hanem karcsúakat is. Itt nem a súlyod számít, hanem az, hogy komolyan szeretnél-e ismerkedni vagy csak flörtölni. Tehát, ha tartós kapcsolatra vágysz, csak válassz egy minőségi, komoly kapcsolatokra koncentráló társkereső oldalt, és nem kizárt, hogy ott találod meg a boldogságodat. A legtöbb társkereső oldalra regisztráló ember keres valakit, akivel kijön. Számukra nem mindig a megjelenés a döntő. Legtöbbször olyan emberekről van szó, akik már rendelkeznek párkapcsolati tapasztalattal, szerencsétlenül szerelmesek, elváltak, özvegyek, vagy akiknek nem sikerül a megszokott módon megismerniük egymást. Ez nagyon egyéni. De minden ember számára ez természetesen nem csak a megjelenésről szól. Inkább az a fontos, hogy milyen személyiség vagy.

Különleges társkereső oldalak duci embereknek

Ha továbbra is úgy gondolja, hogy nem kényelmes regisztrálni egy szokásos társkereső oldalra, próbáljon ki egy speciális társkereső oldalt duci embereknek. Többet is találhatsz belőlük az interneten. A speciális társkereső oldalakon biztosan nem fog szégyellni magát, mert ott gyakran találkozik nálad erősebb emberekkel.
Tehát csak Öntől függ, hogy melyik szolgáltatásokat részesíti előnyben. Állítsa be igényeit, és ezek alapján válassza ki a legmegfelelőbb társkereső oldalt. Nincs is egyszerűbb, mint egy kellemes webes környezetben megismerni társait, amit például ELITE Date társkereső oldalunk tud Önnek ajánlani. Gondoskodunk arról, hogy a személyének legmegfelelőbb partnert válasszuk ki.

Gondoskodjon magánéletéről

Mint minden más társkereső oldalnak, még a kövérkés embereknek szánt oldalaknak is vannak hullámvölgyei. Világszerte vannak emberek, akik szeretnek ártani másoknak, vagy gúnyt űznek más felhasználókból a társkereső oldalakon. Alternatív megoldásként az Ön bizalmas adatait valamilyen módon felhasználhatják Ön ellen. Ezért nagyon fontos, hogy megvédje magát az ilyen emberektől. Még ha valaki a legjobbnak tűnik is, ne ossza meg azonnal személyes adatait, például e-mail-címét, telefonszámát, munkahelyi címét vagy lakóhelyét. Az óvatosságon túlmenően az ilyen esetek kiküszöböléséhez keressen egy minőségi társkereső oldalt, amely manuálisan ellenőrzi az összes regisztrált profilt.


Hasonló cikkek

Mit szólnál egy nőhöz, ha már nem vagy huszonéves?

Miről fogunk beszélni? Növekvő has, kisebb fizikai és szexuális állóképesség, megjelenő sarkok a homlokon... Ezek olyan dolgok, amik nem éppen vonzóak. És hacsak nem vagy milliomos, akkor még a számlaegyenlegeddel, egy díszes autóval, vagy egy x tízezret érő órával sem tudod elkápráztatni a nőket. Nem számít! De te biztosan nem tartozol a régi vashoz. Szóval hogyan szerezhetsz nőt, ha a "legjobb éveid" már rég mögötted vannak?

Mely csillagjegyek a legjobbak egy hosszú távú kapcsolathoz?

Megfelelő partnert keres? Akkor előbb tudd meg tőle, milyen jegyben született. Szerinte tudni fogod, hogy alkalmas-e egy kapcsolatra. Tanácsot adunk, mely csillagjegyek alkalmasak egy hosszú távú kapcsolatra.

5 garantált módszer a nő csomagolására

Gondjai vannak, vagy egyszerűen csak egy egyértelmű eljárást szeretne, amely minden egyedülálló nő esetében működik? Szerencsédre valóban létezik ilyen! Íme öt garantált módszer, amellyel minden partnert megtalálhat.

szerelmes vagy

Honnan tudhatod, hogy végre a megfelelő személlyel találkoztál? Hogyan tudhatod meg, hogy tényleg szerelmes a párodba? Ezt biztosan tudjuk. Nézze meg az árulkodó jeleket.

Tervezz meg egy hibátlan első randevút

Hosszú keresés után sikerült megtalálnia a megfelelőt? Több hete-hónapok óta csak levélből és telefonálásból ismeritek egymást? Szeretnétek élőben látni egymást? Félsz az első közös randitól, mert nem tudod hova és hogyan hívj meg egy nőt? Tekintse meg tippjeinket, amelyek segítenek megtervezni első randevúját.

Amit a nők biztosan nem fognak értékelni

Valljuk be, néha nem boldogulsz a kapcsolatokban. Miért van ez így? Nem arról van szó, hogy mindig a nők a hibásak. Néha még a férfiak is hibázhatnak. Mit? Például úgy, hogy a kapcsolat kezdetén viselkedésével elkedvetleníti a nőt. Uraim, nézzenek meg pár dolgot, ami garantáltan minden nőt elfordít tőletek.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.