Óvakodj a manipulátoroktól! Hogyan lehet felismerni őket?

Érezted valaha kényelmetlenül bizonyos emberek társaságában? Úgy érzed, hogy kényszerítenek valamire? Vagy hülyének és alsóbbrendűnek érzi magát, miután meglátogatta őket? Talán ez egy manipulátor! Ebből a cikkből megtudhatja, hogyan ismerheti fel őt.

Bűntudat érzését váltja ki

A manipulátor gyakran bűntudatot kelt. Ez megkönnyíti számára, hogy olyasmire kényszerítsen, amit valójában nem akar. Különféle kapcsolatokra hivatkozik. Legyen szó családról, partnerről vagy akár saját erkölcsi elveiről.

A gyenge pontokra összpontosít

A manipulátorok nagyon képesek megtalálni a gyengeségeidet. Gyakran a tudatlanságodra összpontosítanak. Bár ezek teljes banalitások lehetnek, a manipulátor "drámává" tudja változtatni őket. Túlzással azt a benyomást kelti, hogy ő jobb és okosabb. És nagyon jól profitálhat a pozíciójából.

Minden körülötte forog

A manipulátorok szinte kivétel nélkül egocentrikusak. Ezért utálja az önmagával szembeni kritikát. Megpróbálnak minden felelősséget másokra hárítani. Azt kérdezed, hogyan? Például úgy, hogy elhiteti veled, hogy miattad viselkedik így. Azt mondják, hogy erre készteted őt.

Álmosoly

Sosem tudhatod, hogyan fog viselkedni egy manipulátor. Gyakran hirtelen változtatnak viselkedésükön. Ahelyett, hogy elítélne, hízelgetni kezd, vagy apró ajándékot hoz, vagy váratlanul gálánsan viselkedik. És teljesen mindegy, hogy férfi vagy nő. Bárki lehet manipulátor. A manipulátorok áldozatokká változtathatják magukat. A jóakarat hirtelen megnyilvánulása „kutyaszemekkel” kombinálva? A manipulátor számít rád, hogy ismét engedd magad ennek a "pozitív hangulatának"!

Elforgatja az igazságot

A manipulátorok úgy hajlítják az igazságot, hogy maguknak megfeleljenek. Hazudnak, hogy rávegyék az igazat. A manipulátorok gyakran mást mondanak, mint amit tesznek. Például gyakran állítják, hogy mindig figyelembe veszik mások igényeit és kívánságait, pedig valójában soha nem tesznek ilyesmit. Olyan eseményekre utalnak, amelyek teljesen másképp történtek, mint amit elmondanak. A manipulátorok szinte mindig hazudnak.

És mi van veled? Van manipulátor a környéken?


Hasonló cikkek

A kettesben való együttélés főleg érzelmi szinten bonyolult. De számos apróság is van, ami pillanatok alatt magával ragadhatja a nőt. Sajnos, amikor közvetlenül megkérdezik, hogy mi történik, a válasz gyakran "Semmi". Szeretné tudni, mi zavarja a legjobban a nőket, ha fogalma sincs?

Találkoztok, randevúztok, próbálkoztok. Még néhány szinte tökéletes hasonmással is találkoztál. De mindig hiányzott valami. A szikra, a szenvedély…. Vagy egyszerűen ez az egy tökéletlenség túl nagy volt ahhoz, hogy elfogadd. Mi a baj, hogy már nem tudsz szerelmes lenni? A cikkből megtudhatja.

Az interneten rengeteg cikket találhat féltékeny emberekről. Nemcsak azt tanulod meg, hogyan ismerd fel a féltékeny embert, mit mondj, hogy megnyugtasd, minek ne add fel soha. De mi van, ha te vagy az, aki féltékeny? Egészséges ez a féltékenység, vagy túlzásba viszed a féltékenységet? Tudjuk, hogyan ismerjük fel! Nézze meg, mikor viszi túlzásba a féltékenységet.

Hűtlen hozzád az embere? Van-e hosszú távú szeretője, akiért rendszeresen elmegy, vagy rövid távú, de gyakori hűtlenséget követ el ismeretlen szeretőkkel? Te is azon nők közé tartozol, akik tűrik a férfiak hűtlenségét?

Elköltöztél a szüleidtől, és úgy döntöttél, hogy élvezed a szingli életet és az üres lakást? Vagy viszont végre összeköltöztetek a párotokkal, hogy együtt éljetek és nem dicsekedhettek azzal, hogy mindenre ketten vagytok? Mindkét életnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Ráadásul mindenki mást szeret. Hogy vagy?

Bár szeretitek egymást, és meglehetősen jól működnek, valami hiányzik a kapcsolatodból. Vagy fordítva, mindened megvan, de nem vagytok elégedettek egymással. A környezeted meggyőzi, milyen szerencsés vagy. Ön azonban nem osztja a véleményüket. Felírtuk neked azokat a mutatókat, amelyek alapján tudni fogod, hogy ez nem "igaz szerelem".

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.