Mi a teendő, ha megtudja, hogy partnere megcsal?

Felfedezte, hogy partnere megcsal? Valószínűleg nagy sokk vár rád. Azonban ne rohanjon. Először alaposan gondolkozz, és csak azután cselekedj. Tanácsot adunk, hogyan viselkedjen ilyen helyzetben.

Gondoljon át mindent

Először is gondolja át, hogy van-e értelme a kapcsolatában maradni. Foglalja össze az egész kapcsolatát, és gondolja át, hogy meg tudná-e bocsátani partnere hűtlenségét. Kérdezd meg magadtól, hogy van-e még erőd küzdeni a jelenlegi kapcsolatért, megéri-e neked, vagy ez volt az utolsó csepp a pohárban, ami végül arra kényszerít, hogy véget vess a kapcsolatnak.

Beszélj róla

h2>

Nem számít, hogyan döntött. Beszélni róla fontos. Kezdjen nyugodt beszélgetést partnerével. Ne hagyd, hogy az érzelmeid irányítsanak. Meg kell őriznie hideg fejét, különben vitába keveredik, és tovább rontja a helyzetet. Próbáld meg kideríteni, miért történt ez. Beszélj mindkettőtökkel az érzéseidről. Ne próbálja minden hibát a partnerére hárítani. Talán alapos oka volt a hűtlenségre. De majd csak akkor fogod megtudni, ha együtt tudtok beszélni róla.

Pihenjen egy kicsit

Ha még mindig nem tudta eldönteni, tartson egy kis szünetet a kapcsolatában. A rövid ideig tartó különlét mindkettőtöknek csak előnyére válik. Lehetősége lesz átgondolni az egész helyzetet. Lehetséges, hogy rájön, hogy már nem szereti a barátját/barátnőjét, és nem tudja megbocsátani neki a hűtlenséget. Vagy éppen ellenkezőleg, rájössz, hogy nem tudtok egymás nélkül élni, és újra egymás karjaiba esnétek.

Pszichológus látogatása

Ha nem tud megbirkózni partnere hűtlenségével, kérje pszichológus segítségét. Egy szakember sokféleképpen segíthet. Ő megoldja veled az egész helyzetet és olyan dolgokat fedezhetsz fel magadban, amiről fogalmad sem volt. Ez is segít abban, hogy lelkileg jól maradj. Ne feledje azonban, hogy a hűtlenség megtörhet néhány embert.

Kezdje tiszta lappal

Ha úgy döntött, hogy folytatja kapcsolatát, meg kell bocsátania partnerének a hűtlenséget. Fontos, hogy ne érezd magad megsértve a kapcsolat során. Tiszta lappal kell kezdened, különben a kapcsolatod nem fog sokáig tartani.


Hasonló cikkek

Hány női beszédszótár jelent meg, hogy az urak is megértsék! De mi a helyzet a nőkkel? Vallják be hölgyeim, néha ti sem értitek a párotokat. Számos tippet adunk, hogyan kommunikálj világosan a férfiakkal. És hogyan kerüljük el a leggyakoribb hibákat.

Mindegyikünk tökéletes házasságot kíván. Ideális esetben az élet végéig. Azt hiszed, a tied soha nem fog szétesni? Hiszen szeretitek egymást, és házassági fogadalmat tettetek! De még több mítosz kering a házasságról, mint a „csupán” párkapcsolatról. Mely mítoszok ezek?

A féltékenység gyakoribb a fiatal párok körében. Inkább azzal a "klasszikus típusú féltékenységgel". A fiatalok egy kicsit erősebben élik meg érzéseiket. Ezért gyakran még a másik féltékenység is úgy néz ki, mint a filmekben. Érvek, vádaskodások, mobiltelefonos leskelődés és a régi jó kitiltás. De valójában mi okozza a féltékenységi jeleneteket?

A férfiak gyakran hűtlenek feleségükhöz/partnerükhöz. Többnyire otthon van valami probléma, vagy valami hiányzik a feleségükkel való kapcsolatukból. Miért olyan vonzóak a szeretők és a hozzá kapcsolódó hűtlenség a férfiak számára?

Szeretik egymást, megértitek egymást, de valamiért folyton veszekedtek? Vagy maximum négy évet kibír egy kapcsolatban? Talán az egyik tényező a felelős ezért, amivel nagyanyáink egyáltalán nem foglalkoztak! Szerencsére tudjuk, hogy melyek ezek a problémák, és hogyan lehet kikerülni őket. Olvass tovább!

Az urak jellemzően infantilisak, és kevés férfi tér el ettől az állítástól. A hölgyeknek ezután sokat kell tenniük, hogy megértsék őket. A partner főzési készsége és csillapíthatatlan szexuális vágya közel sem olyan fontos, mint azt gyakran gondolod! Szeretné tudni a férfiak titkos kívánságait? Olyan kapcsolatra vágyik, amelyet néha még ők maguk sem tudnak megnevezni? Szóval itt vannak.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.