Mi a teendő, ha megtudja, hogy partnere megcsal?

Felfedezte, hogy partnere megcsal? Valószínűleg nagy sokk vár rád. Azonban ne rohanjon. Először alaposan gondolkozz, és csak azután cselekedj. Tanácsot adunk, hogyan viselkedjen ilyen helyzetben.

Gondoljon át mindent

Először is gondolja át, hogy van-e értelme a kapcsolatában maradni. Foglalja össze az egész kapcsolatát, és gondolja át, hogy meg tudná-e bocsátani partnere hűtlenségét. Kérdezd meg magadtól, hogy van-e még erőd küzdeni a jelenlegi kapcsolatért, megéri-e neked, vagy ez volt az utolsó csepp a pohárban, ami végül arra kényszerít, hogy véget vess a kapcsolatnak.

Beszélj róla

h2>

Nem számít, hogyan döntött. Beszélni róla fontos. Kezdjen nyugodt beszélgetést partnerével. Ne hagyd, hogy az érzelmeid irányítsanak. Meg kell őriznie hideg fejét, különben vitába keveredik, és tovább rontja a helyzetet. Próbáld meg kideríteni, miért történt ez. Beszélj mindkettőtökkel az érzéseidről. Ne próbálja minden hibát a partnerére hárítani. Talán alapos oka volt a hűtlenségre. De majd csak akkor fogod megtudni, ha együtt tudtok beszélni róla.

Pihenjen egy kicsit

Ha még mindig nem tudta eldönteni, tartson egy kis szünetet a kapcsolatában. A rövid ideig tartó különlét mindkettőtöknek csak előnyére válik. Lehetősége lesz átgondolni az egész helyzetet. Lehetséges, hogy rájön, hogy már nem szereti a barátját/barátnőjét, és nem tudja megbocsátani neki a hűtlenséget. Vagy éppen ellenkezőleg, rájössz, hogy nem tudtok egymás nélkül élni, és újra egymás karjaiba esnétek.

Pszichológus látogatása

Ha nem tud megbirkózni partnere hűtlenségével, kérje pszichológus segítségét. Egy szakember sokféleképpen segíthet. Ő megoldja veled az egész helyzetet és olyan dolgokat fedezhetsz fel magadban, amiről fogalmad sem volt. Ez is segít abban, hogy lelkileg jól maradj. Ne feledje azonban, hogy a hűtlenség megtörhet néhány embert.

Kezdje tiszta lappal

Ha úgy döntött, hogy folytatja kapcsolatát, meg kell bocsátania partnerének a hűtlenséget. Fontos, hogy ne érezd magad megsértve a kapcsolat során. Tiszta lappal kell kezdened, különben a kapcsolatod nem fog sokáig tartani.


Hasonló cikkek

A kapcsolatok néha labirintushoz hasonlítanak. Semmi sem egyszerű bennük, és soha nem tudhatod, hova visznek. Hogy ez egyeseknek bejön egy kapcsolatban? Megértettek néhány dolgot, amit egyesek elfelejtenek. Szeretné tudni, hogy az okos nők mit csinálnak másképp a kapcsolatokban? Nézze meg a cikkben.

Gondja van azzal, hogy párjának (férjének) barátnői vannak? Mi van ezzel? Elviselni, elviselni vagy megtiltani? Nem csak azon múlik minden, hogy mennyire bízol a párodban, hanem azon is, hogyan bízol magadban. Nézzük meg ezt a kérdést részletesebben.

Azt hitted, hogy ez soha nem történhet meg veled? De a lehetetlen valósággá vált? Megcsalt a párod? És mindennek a tetejébe bevallotta az egészet? És most? Még mindig szereted a párodat, de nem tudod, hogyan válj meg ettől az információtól? Tanácsot adunk!

Túlzott elvárások. Két szóban lehetne összefoglalni, miért csalódunk néha mások tettei és viselkedése miatt. Lehet, hogy egyáltalán nem veszik észre. Valószínűbb, hogy azon tűnődnek, miért haragszol rájuk megint. Főleg a párkapcsolatokban ez sok vita kiváltó oka. Vártál valamit, de a párod nem teljesítette. Vedd észre, hogy mások nem tudnak olvasni a gondolataidban. Tehát mit ne várj el automatikusan másoktól?

Minden kapcsolatban időnként előfordul egy viharos vita, ami után garantáltan besűrűsödik a légkör. Egy ilyen kapcsolatban határozottan mindketten kutyának érzitek magatokat. Ha nem szeretnél ebben az állapotban maradni, jó hírünk van számodra. Tudjuk, hogyan lépjünk ki belőle. Olvasson el néhány tippet arról, hogyan lehet újra együtt szerelmével szakítás után.

Ez nem lehet olyan egyszerű, mint ahogy a címben írjuk? Ez igaz, de miért nem lépünk egy kicsit szembe az esélyekkel? Több száz pár, akik több mint 30 éve vannak együtt, kapcsolatukban öt közös jellemző van. Szeretné tudni, hogy melyek?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.