Mi a teendő, ha a partner elveszti érdeklődését?

Minden szabad percét együtt töltöttétek kapcsolatotok kezdetén? Együtt feküdtök le, reggel együtt ébredtök, és a közös vacsorák is napirenden voltak. De hirtelen minden más. Az egyik partner hirtelen későn jön haza, és amikor otthon van, inkább egyedül van valahol. Úgy érzed, hogy a párod már nem érdeklődik irántad? Tudjuk, mit tegyünk!

Távolítsa el a sztereotípiát!

A közös tanács az, hogy érdekesnek kell lennie partnere számára. Igen: de nem minden áron. Kapcsolatotok első két évében megismeritek párját, és mindketten szeretnétek minél több időt együtt tölteni. Két év után már ismeri a másik ember jellemét és jó/rossz szokásait. De hirtelen rájössz, hogy csak közös érdekeidet követed, és már régen neheztelsz a saját hobbid miatt. Újra érdekessé válik partnere számára abban a pillanatban, amikor kilép a beállított sztereotípiából. Hogyan? Talán újra elkezdi a hobbijainak szentelni magát, és szabadidejének egy részét a maga módján élvezi.

Elidegenedés vagy fejlődés?

Két év után a partnerek vágyakoznak újra egyéni életre. A közös hirtelen nem elég. Ez nem jelenti azt, hogy a másik személy már nem szeret téged. Minden vasárnap ment úszni, vagy ő mindig pénteken ment úszni? Ne vedd úgy, hogy a szerelmed egy időre elmúlik nélküled, hogy már nem szeret. Használd ezt a szabadidőt csak magadra. Találja ki az ízlésének megfelelő programot. Ha az egyik túl sokat fektet be, a másik pedig semmit, az nem egy kiegyensúlyozott kapcsolat.

Ne függj a másiktól

Mint minden máshoz hasonlóan a kapcsolat dinamikája is megváltozik. Most minden szabad pillanatot együtt töltöttetek. Természetesen következik egy olyan időszak, amikor mindketten úgy érzik, hogy újra megtennétek valamit csak önmagatokért. Ne aggódj, ez nem örök. Ne próbáld mindenáron felkelteni a párod figyelmét. Ne csak a közös életet éld, hanem a saját életedet is. Előfordulhat, hogy a másik fél egy kicsit elbizonytalanodik, és ismét érdeklődik irántad.

Tehát mit tegyek?

Ne hibáztasd a másikat, amiért nem figyel rád, ne " figyelemért könyörögni. Készítse el saját terveit. Valószínűleg eltart egy ideig, amíg a másik személy észreveszi, hogy valami más. Tartsd! Az utolsó pillanatban, egy napon, vagy csak néhány órával korábban jelentse be ütemtervét. Ne várja meg, hogy a másik fél kitalál valamit mindkettőtöknek. Ha kitartasz, a másik hirtelen máshogy kezd viselkedni. Hol voltál? És mit csináltál ott? Amint nem biztos benned, újra próbálkozik. Kitartás, és eléred, amire vágysz!


Hasonló cikkek

Járkodsz valakivel, és azon tűnődsz, hogy te vagy-e a megfelelő? Vagy a házasságra gondolsz? Nézz meg 7 jelet, amelyekről biztosan mondhatod, hogy megtaláltad az igazi szerelmedet.

Néha csak egy kívánságunk van. És ez a béke a kapcsolatban. A probléma akkor az, ha otthonát az úgynevezett "olasz háztartás" uralja, és minden megvan, amit csak akar, kivéve a vágyott békét. Tanácsot adunk, hogyan vigye be azt, amire a legjobban vágyik a házasságában.

A nők és a férfiak gyakran nem értik meg egymást. Ennek rovására partneri nézeteltérések lépnek fel, néha túl drámaian. Az egyik nem érti a másikat, és mindketten kitartanak a véleményük mellett. Megmondjuk, miért.

Talált már új partnert, de azon tűnődik, van-e jövője a kapcsolatának? Megértünk téged! Nem könnyű felismerni. A következő tanácsok azonban segítenek ebben, ezért olvass tovább.

A problémák megosztása segíthet más szemszögből látni őket. A hölgyek általában megbíznak a barátaikban. Sajnos az urak gyakran hallgatnak a problémáikról. Bár a legtöbb kapcsolati probléma gyakori, ezeknek is megvannak a maguk sajátosságai. Melyek a férfi szemszögéből a boldog házasság legnagyobb gyilkosai?

Saját elképzelést alkotunk egy kapcsolat megfelelő működéséről. Gyakran mások szerint, hogy mi működik és mi nem megy nekik egy kapcsolatban. Még gyakrabban azonban a kultúra alakítja véleményünket. Tündérmesék gyerekkorban, filmek és sorozatok felnőttkorban. Sajnos miattuk több mítoszt is megjavítottunk, amelyek az igaz szerelemre nem érvényesek. Melyek azok?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.