Mi a teendő, ha a partner elveszti érdeklődését?

Minden szabad percét együtt töltöttétek kapcsolatotok kezdetén? Együtt feküdtök le, reggel együtt ébredtök, és a közös vacsorák is napirenden voltak. De hirtelen minden más. Az egyik partner hirtelen későn jön haza, és amikor otthon van, inkább egyedül van valahol. Úgy érzed, hogy a párod már nem érdeklődik irántad? Tudjuk, mit tegyünk!

Távolítsa el a sztereotípiát!

A közös tanács az, hogy érdekesnek kell lennie partnere számára. Igen: de nem minden áron. Kapcsolatotok első két évében megismeritek párját, és mindketten szeretnétek minél több időt együtt tölteni. Két év után már ismeri a másik ember jellemét és jó/rossz szokásait. De hirtelen rájössz, hogy csak közös érdekeidet követed, és már régen neheztelsz a saját hobbid miatt. Újra érdekessé válik partnere számára abban a pillanatban, amikor kilép a beállított sztereotípiából. Hogyan? Talán újra elkezdi a hobbijainak szentelni magát, és szabadidejének egy részét a maga módján élvezi.

Elidegenedés vagy fejlődés?

Két év után a partnerek vágyakoznak újra egyéni életre. A közös hirtelen nem elég. Ez nem jelenti azt, hogy a másik személy már nem szeret téged. Minden vasárnap ment úszni, vagy ő mindig pénteken ment úszni? Ne vedd úgy, hogy a szerelmed egy időre elmúlik nélküled, hogy már nem szeret. Használd ezt a szabadidőt csak magadra. Találja ki az ízlésének megfelelő programot. Ha az egyik túl sokat fektet be, a másik pedig semmit, az nem egy kiegyensúlyozott kapcsolat.

Ne függj a másiktól

Mint minden máshoz hasonlóan a kapcsolat dinamikája is megváltozik. Most minden szabad pillanatot együtt töltöttetek. Természetesen következik egy olyan időszak, amikor mindketten úgy érzik, hogy újra megtennétek valamit csak önmagatokért. Ne aggódj, ez nem örök. Ne próbáld mindenáron felkelteni a párod figyelmét. Ne csak a közös életet éld, hanem a saját életedet is. Előfordulhat, hogy a másik fél egy kicsit elbizonytalanodik, és ismét érdeklődik irántad.

Tehát mit tegyek?

Ne hibáztasd a másikat, amiért nem figyel rád, ne " figyelemért könyörögni. Készítse el saját terveit. Valószínűleg eltart egy ideig, amíg a másik személy észreveszi, hogy valami más. Tartsd! Az utolsó pillanatban, egy napon, vagy csak néhány órával korábban jelentse be ütemtervét. Ne várja meg, hogy a másik fél kitalál valamit mindkettőtöknek. Ha kitartasz, a másik hirtelen máshogy kezd viselkedni. Hol voltál? És mit csináltál ott? Amint nem biztos benned, újra próbálkozik. Kitartás, és eléred, amire vágysz!


Hasonló cikkek

Mindketten úgy érzitek, hogy már régóta szenvedtek a párkapcsolatotokban? Nem tudja, hogy van-e értelme folytatni ezt a partnerséget? Tudja meg, hogy a kapcsolata véget ért-e, vagy van-e még esélye megmenteni.

Találkoztok, randevúztok, próbálkoztok. Még néhány szinte tökéletes hasonmással is találkoztál. De mindig hiányzott valami. A szikra, a szenvedély…. Vagy egyszerűen ez az egy tökéletlenség túl nagy volt ahhoz, hogy elfogadd. Mi a baj, hogy már nem tudsz szerelmes lenni? A cikkből megtudhatja.

Van párod? Szóval boldognak kell lenned. De még mindig úgy érzi, hogy valami nem stimmel. Akár láthatatlanul sétálsz, akár nem emlékszel, mikor öleltél utoljára. Röviden: nem vagy olyan boldog, mint szeretnéd. Honnan tudhatod, hogy valaki jobbat érdemel?

Minden kapcsolat időnként válságon megy keresztül. Manapság sokkal könnyebb szakítani, mint megpróbálni valamit helyrehozni egy kapcsolatban. Sokan minden kapcsolati problémájukat így oldják meg. De ez az út nem helyes. Előfordulhat azonban olyan helyzet is, amikor már semmi sem mentheti meg a kapcsolatot. Tudja, mikor történt ilyen pillanat?

Majdnem mindenre vonatkozik a "más régió, más modor" mondás. Még a házasságra is. Az a feltételezés, hogy mindenki csak a szeretetre és a bizalomra gondol, sajnos nem vált be. Mi tehát a boldog házasság sikerének alapja külföldön?

Néhány nő megérdemli a jó férfiakat. Sajnos gyakran beleszeretnek nyomorult emberekbe, akik összetörik a szívüket és bántják őket. Miért nem tudnak a hölgyek gyakran ellenállni az ilyen típusú férfiaknak?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.