Mi a teendő, ha a partner elveszti érdeklődését?

Minden szabad percét együtt töltöttétek kapcsolatotok kezdetén? Együtt feküdtök le, reggel együtt ébredtök, és a közös vacsorák is napirenden voltak. De hirtelen minden más. Az egyik partner hirtelen későn jön haza, és amikor otthon van, inkább egyedül van valahol. Úgy érzed, hogy a párod már nem érdeklődik irántad? Tudjuk, mit tegyünk!

Távolítsa el a sztereotípiát!

A közös tanács az, hogy érdekesnek kell lennie partnere számára. Igen: de nem minden áron. Kapcsolatotok első két évében megismeritek párját, és mindketten szeretnétek minél több időt együtt tölteni. Két év után már ismeri a másik ember jellemét és jó/rossz szokásait. De hirtelen rájössz, hogy csak közös érdekeidet követed, és már régen neheztelsz a saját hobbid miatt. Újra érdekessé válik partnere számára abban a pillanatban, amikor kilép a beállított sztereotípiából. Hogyan? Talán újra elkezdi a hobbijainak szentelni magát, és szabadidejének egy részét a maga módján élvezi.

Elidegenedés vagy fejlődés?

Két év után a partnerek vágyakoznak újra egyéni életre. A közös hirtelen nem elég. Ez nem jelenti azt, hogy a másik személy már nem szeret téged. Minden vasárnap ment úszni, vagy ő mindig pénteken ment úszni? Ne vedd úgy, hogy a szerelmed egy időre elmúlik nélküled, hogy már nem szeret. Használd ezt a szabadidőt csak magadra. Találja ki az ízlésének megfelelő programot. Ha az egyik túl sokat fektet be, a másik pedig semmit, az nem egy kiegyensúlyozott kapcsolat.

Ne függj a másiktól

Mint minden máshoz hasonlóan a kapcsolat dinamikája is megváltozik. Most minden szabad pillanatot együtt töltöttetek. Természetesen következik egy olyan időszak, amikor mindketten úgy érzik, hogy újra megtennétek valamit csak önmagatokért. Ne aggódj, ez nem örök. Ne próbáld mindenáron felkelteni a párod figyelmét. Ne csak a közös életet éld, hanem a saját életedet is. Előfordulhat, hogy a másik fél egy kicsit elbizonytalanodik, és ismét érdeklődik irántad.

Tehát mit tegyek?

Ne hibáztasd a másikat, amiért nem figyel rád, ne " figyelemért könyörögni. Készítse el saját terveit. Valószínűleg eltart egy ideig, amíg a másik személy észreveszi, hogy valami más. Tartsd! Az utolsó pillanatban, egy napon, vagy csak néhány órával korábban jelentse be ütemtervét. Ne várja meg, hogy a másik fél kitalál valamit mindkettőtöknek. Ha kitartasz, a másik hirtelen máshogy kezd viselkedni. Hol voltál? És mit csináltál ott? Amint nem biztos benned, újra próbálkozik. Kitartás, és eléred, amire vágysz!


Hasonló cikkek

Sok ember kényelmetlenül érzi magát, amikor meg kell kérnie valakitől valamit. Bármi is legyen az – munkahelyi emelés, barátok segítségének kérése, vagy bármi más kapcsolatban. Négy egyszerű lépésben tanácsot adunk, hogyan mondd el, amit akarsz.

A munkakapcsolat fenntartása nagyon nehéz. Sajnos néha nem sikerül. Ebben az esetben jobb szakítani, és nem aggódni többé. Sok partner megváltozik a kapcsolat során, és olyan dolgokat kezd el, amelyek korábban idegenek voltak számára. De mi van akkor, ha viselkedésük hirtelen zavarni kezd? Miért érdemes szakítani a pároddal?

Mindannyian megvannak a saját szokásaink. Bár egy kapcsolat a kompromisszumról szól, és az emberek túlnyomó többsége egy bizonyos mértékig képes befogadni szerelmét, mégis csak az a "bizonyos mérték" létezik. Egyszerűen nem tudsz változtatni valamit kedvenceden, bármennyire is próbálkozol. És függetlenül attól, hogy férfiak vagy nők. Mit kell tehát elviselnie?

Mindenki mást szeretne az életben. De nem kell mindig a nulláról kezdeni. Vannak sajátos női tulajdonságok és szokások, amelyek erős mágnesként vonzzák a férfiakat. A férfiak vonzódnak hozzájuk, és ha egyszer szerelmesek lesznek, soha nem hagynak el egy ilyen nőt. Mely női tulajdonságok ezek?

Egy ideje együtt vagytok, és hiányzik az első néhány hét izgalma és bizonytalansága? Sajnos a szerelem maximum 2 évig tart, utána a szenvedélyes érzések állandó és kevésbé intenzívekké válnak. Ezt már mindannyian tudjuk, és tapasztalatból tudjuk. De mit tegyünk, ha a kapcsolat az ellenkező irányba megy, pedig még mindig szeretitek egymást? Próbálja ki a következő módszereket. Talán mégis sikerül felélesztenie egy haldokló kapcsolatát!

Mielőtt a szakításon kezdene gondolkodni, próbálja megmenteni a kapcsolatát. Ha a baj első jelére menekülsz előle, a következőt sem bírod ki. De ennek a négy dolognak köszönhetően nagy esélyed van a kapcsolatod megőrzésére. Szóval mihez kezdjünk?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.