Mennyi időt tölthetsz a pároddal?

Szinte soha nincs ideje rád. Miért? Nem vagyok kíváncsi rá? Mindig vele akarok lenni, de ő folyamatosan taszít. Tudod? Nem tudod mennyi időt kellene együtt töltened egy boldog kapcsolathoz? Mi tanácsot adunk.

Több párat zavar, hogy egyikőtök gyakorlatilag állandóan a másikkal akar lenni, de ő ezt elkerüli. Aztán döntsd el, hogy a másik szeret-e téged, vagy megcsal-e, és valójában miért akar olyan kevés, vagy éppen ellenkezőleg, sok időt veled tölteni? Természetesen az arany középút az ideális. Sem túl sok, sem túl kevés. Vessen egy pillantást, hogyan tudhatja meg, mi a helyes!

Szeretettel várjátok egymást

A kedvesével töltött időnek örömtelinek kell lennie. Ha csak magától értetődőnek és kötelességnek tekinted, akkor a párkapcsolatod kezd szétesni. Alig kell várni a szeretőjét, és nem arra gondolni, hogy "Ahhh, a közös munka után elég unalmas lesz". Ha már unta a közös találkozást, egyezzen meg egy ritkább találkozót. Mindkettőtöknek előnyös lesz.

Van miről beszélni

Az a bosszúság, hogy "újra" látnunk kell, a beszélgetésekhez is kapcsolódik. Van még miről beszélni? Megosztod tapasztalataidat, érdeklődési köreidet, mi történt, mit szeretnél, mit láttál, olvastál, mivel találkoztál a vásárlás felé vezető úton? Ha csak csend van köztetek, mert már mindent elmondott, ideje új élményekért indulni. Mindenki egyedül. A közös csenddel teli pillanatok csodálatosak, de csak akkor, ha valóban megosztják őket. Nem azért, mert kifogyott a megbeszélhető témákból.

A felelősségekkel és a magánélettel zsonglőrködsz

Egy nap valószínűleg a kedvesed mellett szeretnél ébredni, és mindenféle tevékenységet végezni . De még a házasságban is, nemhogy egy kapcsolat elején, időre van szükséged magadra. Ha az a benyomásod, hogy nem tudsz időben eljutni az irodába, mert a szerelmeddel vagy, vagy már régóta nem mentél a parkba futni, pedig ez volt a szokásos rituáléd, vágj bele. vissza a találkozókra. Egy kapcsolat nem helyettesítheti mindazt, amit eddig tett. Feltehetően gazdagítja az életedet, nem pedig elveszi az összes magántevékenységedet (beleértve az irodába vagy a boltba való eljutást).

Mindketten boldogok vagytok

Ha még mindig nem. persze csak kérdezz.. Nem mintha azonnal felhívnád, és köszönés nélkül kiböknéd a párod, ha történetesen sok időt töltenek együtt. Az egyik kellemes lusta pillanatban kérdezd meg diszkréten, például, hogy miattad hanyagolja-e el a barátait vagy az érdeklődési köreit. Természetesen nagyon jól éreztétek magatokat együtt, de a barátaid már megkérdezték, mikor mész újra valahova egyedül csoportosan. Vagy mostanában jártak az edzőteremben, ahol először találkoztál? Ha Ön inkább őszinte típus, természetesen semmi sem akadályoz meg abban, hogy érzékenyen megkérdezze, hogy kedvese alig várja, hogy találkozzon, van-e miről beszélgetnie veled, és eleget tesz-e a mindennapi élet kötelezettségeinek.

Tudod már? Egy elégedett kapcsolat nem rontja, hanem gazdagítja az életét. Tehát továbbra is megvannak az érdeklődési köreid, a barátaidnak és a munkádnak szenteled magad. Az, hogy minden idejét csak a kapcsolatnak szenteli, nem "kötelező", és nem is segít rajta. Éljen mindenki egyedül és ugyanakkor együtt!


Hasonló cikkek

A szakítás gyakran még a legmakacsabbakat is megrázza. Főleg, ha nem ők kezdeményezői a szakításnak. Neked sem kell kivételnek lenni. A legtöbb ember számára elképzelhetetlen egy új kapcsolat indítása közvetlenül a szakítás után. Tanácsot adunk a szakítás utáni gyors felépüléshez, hogy randevúzhasson valakivel.

Gondolod, hogy férjhez menj? De még mindig nem biztos? Ne hajtsd le a fejed. Olvass el néhány pontot, amelyek segítenek egy olyan fontos döntésben, mint a házasság.

Egy nagyszerű férfival ismerkedtél meg, és szerelmes vagy. Ismerkedsz, szereted őt. Biztos vagy benne, hogy jársz? Mi van, ha nem így gondolja? Vannak férfiak, akik nem akarnak egyéjszakás kalandokat. Ő sem vágyik komoly kapcsolatra, nemhogy házasságra. Honnan tudod, hogy tényleg komolyan gondolja-e? Nézz meg 6 egyértelmű jelet.

Néha egyszerűen úgy érzi, hogy a kapcsolata már nem olyan, mint volt. Lehet, hogy a kapcsolatodból a kezdetektől hiányzott ez a szenvedély és a pillangók a gyomrodban. Érzed a párodban, hogy ő is ugyanúgy érez, mint te, de nem akar szakítani? Ez csak egy pillanatnyi probléma, vagy egyszerűen nem tud kosarat adni? Nézd meg, hogy néz ki egy értéktelen kapcsolat, de egy férfi nem tudja befejezni!

Bár a munkája jól fizet, és régóta van saját lakása, ez még mindig nem jelenti azt, hogy mindketten készen állnak egy komoly partnerkapcsolatra. Egyre távolabb kerül az az idő, amikor a gyerekek önállóvá válnak, és magukra hagyják magukat. De egy kapcsolatban több van, mint a vásárlás és a főzés ismerete. Honnan tudhatod, hogy szerelmed eléggé megérett-e egy komoly kapcsolathoz?

A hűtlenség az emberiség csapása, és sokan joggal félnek. De sok olyan személy is találkozhat, aki közvetlen betegség-ellenőrző, és nem hagyja, hogy partnere lélegezzen. Szóval ki fél a legjobban attól, hogy a társa megcsalja?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.