Mennyi időt tölthetsz a pároddal?

Szinte soha nincs ideje rád. Miért? Nem vagyok kíváncsi rá? Mindig vele akarok lenni, de ő folyamatosan taszít. Tudod? Nem tudod mennyi időt kellene együtt töltened egy boldog kapcsolathoz? Mi tanácsot adunk.

Több párat zavar, hogy egyikőtök gyakorlatilag állandóan a másikkal akar lenni, de ő ezt elkerüli. Aztán döntsd el, hogy a másik szeret-e téged, vagy megcsal-e, és valójában miért akar olyan kevés, vagy éppen ellenkezőleg, sok időt veled tölteni? Természetesen az arany középút az ideális. Sem túl sok, sem túl kevés. Vessen egy pillantást, hogyan tudhatja meg, mi a helyes!

Szeretettel várjátok egymást

A kedvesével töltött időnek örömtelinek kell lennie. Ha csak magától értetődőnek és kötelességnek tekinted, akkor a párkapcsolatod kezd szétesni. Alig kell várni a szeretőjét, és nem arra gondolni, hogy "Ahhh, a közös munka után elég unalmas lesz". Ha már unta a közös találkozást, egyezzen meg egy ritkább találkozót. Mindkettőtöknek előnyös lesz.

Van miről beszélni

Az a bosszúság, hogy "újra" látnunk kell, a beszélgetésekhez is kapcsolódik. Van még miről beszélni? Megosztod tapasztalataidat, érdeklődési köreidet, mi történt, mit szeretnél, mit láttál, olvastál, mivel találkoztál a vásárlás felé vezető úton? Ha csak csend van köztetek, mert már mindent elmondott, ideje új élményekért indulni. Mindenki egyedül. A közös csenddel teli pillanatok csodálatosak, de csak akkor, ha valóban megosztják őket. Nem azért, mert kifogyott a megbeszélhető témákból.

A felelősségekkel és a magánélettel zsonglőrködsz

Egy nap valószínűleg a kedvesed mellett szeretnél ébredni, és mindenféle tevékenységet végezni . De még a házasságban is, nemhogy egy kapcsolat elején, időre van szükséged magadra. Ha az a benyomásod, hogy nem tudsz időben eljutni az irodába, mert a szerelmeddel vagy, vagy már régóta nem mentél a parkba futni, pedig ez volt a szokásos rituáléd, vágj bele. vissza a találkozókra. Egy kapcsolat nem helyettesítheti mindazt, amit eddig tett. Feltehetően gazdagítja az életedet, nem pedig elveszi az összes magántevékenységedet (beleértve az irodába vagy a boltba való eljutást).

Mindketten boldogok vagytok

Ha még mindig nem. persze csak kérdezz.. Nem mintha azonnal felhívnád, és köszönés nélkül kiböknéd a párod, ha történetesen sok időt töltenek együtt. Az egyik kellemes lusta pillanatban kérdezd meg diszkréten, például, hogy miattad hanyagolja-e el a barátait vagy az érdeklődési köreit. Természetesen nagyon jól éreztétek magatokat együtt, de a barátaid már megkérdezték, mikor mész újra valahova egyedül csoportosan. Vagy mostanában jártak az edzőteremben, ahol először találkoztál? Ha Ön inkább őszinte típus, természetesen semmi sem akadályoz meg abban, hogy érzékenyen megkérdezze, hogy kedvese alig várja, hogy találkozzon, van-e miről beszélgetnie veled, és eleget tesz-e a mindennapi élet kötelezettségeinek.

Tudod már? Egy elégedett kapcsolat nem rontja, hanem gazdagítja az életét. Tehát továbbra is megvannak az érdeklődési köreid, a barátaidnak és a munkádnak szenteled magad. Az, hogy minden idejét csak a kapcsolatnak szenteli, nem "kötelező", és nem is segít rajta. Éljen mindenki egyedül és ugyanakkor együtt!


Hasonló cikkek

Minden nő titokban arra vágyik, hogy a párja megkérdőjelezze. A legtöbb nőnek világos elképzelése van az eljegyzésről. Uraim, hogyan ajánlanak fel egy nőt, hogy ne utasítsa vissza kérését? nem tudod? Merítsen ihletet tippjeinkből, és válasszon hagyományos vagy eredeti módot, hogy gyűrűt adjon szeretett partnerének, és mondja el neki, hogy élete hátralévő részét vele szeretné leélni.

Az emberi agy egy csodálatos dolog, amely a technológiai fejlődés csúcsára vitt minket, és a legszebb műalkotásokat hozta létre. De ugyanakkor egy olyan eszköz is, amely szép hullámot tud adni szerelmi életünkkel. Minden, legalább átlagos intelligenciával rendelkező ember képes legyen alávetni magát elemzésnek vagy kritizálni, ha valamit rosszul csinálunk. DE - nem minden gondolat előnyös. Egyesek tönkretehetik a kapcsolatotokat! Melyiket dobjuk ki azonnal a fejünkből?

A nők szeretik az apró dolgokat, különösen, ha a partnerük csinálja azokat. Nagyon fontosak számukra. Mit szeretnének a hölgyek, ha a férfiak megtennének értük?

Több éve együtt éltek, és akár össze is házasodhattok. Természetes, hogy előbb-utóbb babát akarsz. Sajnos néha megesik, hogy az egyik partner nem törődik a gyerekekkel. És még csak nem is szabály, hogy mindig férfi. Manapság sok olyan nő is van, aki karrierjét, alakját féltve nem akar gyereket, vagy egyszerűen nincs kapcsolata a gyerekekkel.

Az egyoldalú szerelem mindig fáj, és nem számít, ha a másik nem akarta, nem tudta, habozott vagy teljesen máshogy képzelte el veled a szerelmet. A szerelem viszontagságai béklyók. Hogyan lehet tehát elfelejteni a beteljesületlen érzéseket, és hogyan lehet elszakadni a boldogtalan szerelemtől?

Tudod: találkozol, beleszeretsz, és azt gondolod, hogy ez egy életre szóló szerelem. De néha megesik, hogy még ha állandóan szeretitek is egymást, a kapcsolatban magában a dolgok kicsit csikorognak. Ez a te eseted is? Van egy egyszerű útmutatónk a partnerválság kezeléséhez!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.