Mennyi időt tölthetsz a pároddal?

Szinte soha nincs ideje rád. Miért? Nem vagyok kíváncsi rá? Mindig vele akarok lenni, de ő folyamatosan taszít. Tudod? Nem tudod mennyi időt kellene együtt töltened egy boldog kapcsolathoz? Mi tanácsot adunk.

Több párat zavar, hogy egyikőtök gyakorlatilag állandóan a másikkal akar lenni, de ő ezt elkerüli. Aztán döntsd el, hogy a másik szeret-e téged, vagy megcsal-e, és valójában miért akar olyan kevés, vagy éppen ellenkezőleg, sok időt veled tölteni? Természetesen az arany középút az ideális. Sem túl sok, sem túl kevés. Vessen egy pillantást, hogyan tudhatja meg, mi a helyes!

Szeretettel várjátok egymást

A kedvesével töltött időnek örömtelinek kell lennie. Ha csak magától értetődőnek és kötelességnek tekinted, akkor a párkapcsolatod kezd szétesni. Alig kell várni a szeretőjét, és nem arra gondolni, hogy "Ahhh, a közös munka után elég unalmas lesz". Ha már unta a közös találkozást, egyezzen meg egy ritkább találkozót. Mindkettőtöknek előnyös lesz.

Van miről beszélni

Az a bosszúság, hogy "újra" látnunk kell, a beszélgetésekhez is kapcsolódik. Van még miről beszélni? Megosztod tapasztalataidat, érdeklődési köreidet, mi történt, mit szeretnél, mit láttál, olvastál, mivel találkoztál a vásárlás felé vezető úton? Ha csak csend van köztetek, mert már mindent elmondott, ideje új élményekért indulni. Mindenki egyedül. A közös csenddel teli pillanatok csodálatosak, de csak akkor, ha valóban megosztják őket. Nem azért, mert kifogyott a megbeszélhető témákból.

A felelősségekkel és a magánélettel zsonglőrködsz

Egy nap valószínűleg a kedvesed mellett szeretnél ébredni, és mindenféle tevékenységet végezni . De még a házasságban is, nemhogy egy kapcsolat elején, időre van szükséged magadra. Ha az a benyomásod, hogy nem tudsz időben eljutni az irodába, mert a szerelmeddel vagy, vagy már régóta nem mentél a parkba futni, pedig ez volt a szokásos rituáléd, vágj bele. vissza a találkozókra. Egy kapcsolat nem helyettesítheti mindazt, amit eddig tett. Feltehetően gazdagítja az életedet, nem pedig elveszi az összes magántevékenységedet (beleértve az irodába vagy a boltba való eljutást).

Mindketten boldogok vagytok

Ha még mindig nem. persze csak kérdezz.. Nem mintha azonnal felhívnád, és köszönés nélkül kiböknéd a párod, ha történetesen sok időt töltenek együtt. Az egyik kellemes lusta pillanatban kérdezd meg diszkréten, például, hogy miattad hanyagolja-e el a barátait vagy az érdeklődési köreit. Természetesen nagyon jól éreztétek magatokat együtt, de a barátaid már megkérdezték, mikor mész újra valahova egyedül csoportosan. Vagy mostanában jártak az edzőteremben, ahol először találkoztál? Ha Ön inkább őszinte típus, természetesen semmi sem akadályoz meg abban, hogy érzékenyen megkérdezze, hogy kedvese alig várja, hogy találkozzon, van-e miről beszélgetnie veled, és eleget tesz-e a mindennapi élet kötelezettségeinek.

Tudod már? Egy elégedett kapcsolat nem rontja, hanem gazdagítja az életét. Tehát továbbra is megvannak az érdeklődési köreid, a barátaidnak és a munkádnak szenteled magad. Az, hogy minden idejét csak a kapcsolatnak szenteli, nem "kötelező", és nem is segít rajta. Éljen mindenki egyedül és ugyanakkor együtt!


Hasonló cikkek

Hogy boldogulsz a kapcsolatodban? Elégedett vagy, vagy úgy érzed, hogy ez nem az igazi? Tudod, hogy a megfelelővel (a megfelelővel) élsz együtt, és maximálisan élvezed az életet, vagy kételkedsz abban, hogy keress jobbat?

A nem verbális kommunikáció néha még a normál kommunikációnál is fontosabb. Az ujjak összeszorítása, a spontán mosolygás, az izmok megfeszülése és egyéb gesztusok önkéntelen reakciók. Néhány gesztus azonban kifejezetten ellenszenves a férfiak számára. Milyen gesztusokat kerüljetek szívesebben, kedves hölgyeim?

A harmincadik év után az urak fokozatosan "megnyugszanak". Negyven után már semmit sem kell bizonyítaniuk, ötven után pedig általában a libidójuk csökkenését észlelik. A férfiak néha attól tartanak, hogy elveszítik „férfiasságukat”. Hogy fizikailag már nem bírod? Kezd aggódni?

A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról származnak. Ezt mind tudjuk. Szerencsére már semmi sem lep meg minket. Olyan régóta foglalkozunk az ellenkező nem bolygójával, hogy sikerült megtanulnunk nyelvük alapjait. De a nőknek megvan az a titkos képességük, hogy néha egy kicsit megnehezítik a nyelvi akadályokat. Az urak ezután tanácstalanok maradnak. Érdekel, melyek a leggyakoribb fordítási hibák?

Az első szerelme alatt órákig tudtok ülni és egymás szemébe nézni. De néhány hónapnyi kapcsolat után valószínűleg még ez a szórakozási forma sem fog többé szórakozni. Bár még mindig szerelmesek vagytok egymásba, ehhez valami más kellene. Valami érdekesebb, izgalmasabb, több akció, stb. Küzdj le az unalom ellen, és kezdj el együtt csinálni valamit. Mindenekelőtt ne essen pánikba, ha nem tudja, mit és hol kezdjen. Merítsen ihletet tippjeinkből.

A szellemkép modern szó egy régi kellemetlenségre. Valaki az életedben hirtelen abbahagyja az írást, a hívást, a telefonálást. Mi van ezzel?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.