Miért vágynak a férfiak a fiatalabb nőkre?

Minden bizonnyal számos elhagyott, ötvenes év körüli nőt talál a közvetlen közelében. Miért hagyják el a férfiak a feleségüket annyi együtt töltött év után? Miért hagyják el a feleségüket tíz-húsz évvel fiatalabb nőkért?


Sok oka lehet annak, hogy a középkorú férfiak elhagyják meglévő családjukat és újat alapítanak.

Mi készteti őket erre?

  • fiatalabbnak akarnak látszani

  • bizonyítani akarnak valamit, és növelni akarják az önbizalmukat< /p>

  • nagyszerű szexet akarnak élvezni

  • kényeztetésre vágynak, kényeztetésre vágynak

    li>
  • több gyereket szeretnének szülni< /p>

Nézzük meg a három leggyakoribb okot:

Első ok – midlife válság

Az első és valószínűleg a leggyakoribb ok az úgynevezett Midlife Crisis. A férfiak nem szeretik bevallani maguknak, hogy öregszenek, és be akarják bizonyítani maguknak, hogy még az ötvenes éveikben is tele vannak erővel. Egyszerűen fogalmazva, elkapják az úgynevezett második nedvet. A partnerek gyakran találnak egy fiatal szeretőt. De sok esetben a szerető nem csak szerető marad, hanem új partnerré válik. A férjek így hidakat égetnek a meglévő kapcsolatok mögött, elhagyják hosszú távú partnereiket/feleségeiket, és új életet kezdenek élni. Új családokat alapítanak, gyereket vállalnak. Miért? Mi készteti őket erre? Alapvetően csak egy vágy, hogy kitörjünk a sztereotípiából és bebizonyítsunk valamit! De hova tűnt az értelem, a felelősség és a tisztesség? Sajnos a férfiak ebben a helyzetben nem foglalkoznak ezzel.

A második ok – egy vonzó harmincas nő

Ha egy 40-50 év körüli férfi vonzó, vicces és ráadásul jómódú, nem csoda, hogy a nők szeretik. Míg a nők náluk néhány évvel idősebb férfit keresnek, addig a férfiak gyakran 18 év feletti nőt keresnek. Így manapság nem szokatlan, hogy az ötvenes éveikben járó férfiak egy generációval fiatalabb nőkkel kezdenek randevúzni. Miért hagynák el idős párjukat egy vele egykorúért? Ennek nem sok értelme lenne. A férfiak ideálisnak tartják, ha „egy meglévő modellt frissítenek” „egy néhány évtizeddel fiatalabb modellre”. A harminc éves nőknek gyakran nincs családjuk az ő korukban, így egy új kapcsolat indítása/vagy csak szórakozás egy tíz évvel idősebb férfival nem jelenthet problémát számukra.

Harmadik ok – élvezik az életet

A harmadik ok – élvezik az életet

A mai világban nincs semmi különös abban, ha felfedezed a hűtlenséget a párodban. De hogyan viselkedsz, ha huszonöt-huszonöt éve éltek együtt, és ezen a helyzeten nem akartok változtatni? Szenvedsz partnered hűtlenségétől/hűtlenségétől? Hagyja őket úszni, vagy menjen harcba fiatalabb partnereivel? A gyakorlatban ez sokszor úgy működik, hogy a feleségek szemet hunynak férjük hűtlenségei előtt. Hiszen egyeseknek könnyebb, ha úgy tesznek, mintha nem tudnának semmiről, nem keresnek, nem oldanak meg, nem gyanakodnak, és azzal a tudattal élnek, hogy férjük és gyerekeik hazajönnek hozzájuk. amúgy minden nap. Vagy úgy gondolja, hogy jobb, ha rosszat tesz, és megkockáztatja, hogy a férje biztosan elhagy, és egyedül marad a gyerekekkel? Szeretnél másik élettársat keresni a korodban? A válasz erre a kérdésre egyáltalán nem egyszerű, és minden nő máshogyan oldja meg.

Ha ilyen helyzetbe kerül, nem csak az Ön, hanem a családja számára is mérlegelnie kell a valós kockázatokat. és közvetlen környezete. Nehéz általános tanácsot adni, mert minden helyzet teljesen más, és minden nő másként közelíti meg. Néhány hűtlenség könnyen legyőzhető, mások soha nem fognak megbékélni vele. Egyes nők élhetnek azzal a tudattal, hogy párjuk kettős életet él, mások sajnos nem. Ha azonban nem tudja, hogyan csinálja ezt saját maga, kérje szakértő segítségét/tanácsát. Minden bizonnyal a helyes útra mutat.


Hasonló cikkek

Rájött, hogy nem igazán tudja, milyen személyiségű a partnere? Állandóan meglep valami újjal, és ez megijeszt? Tudja meg, hogy a kutyákat vagy a macskákat szereti-e jobban. Ennek megfelelően felfedhető olyan tulajdonságai, amelyekről korábban fogalma sem volt. Olvass tovább, és nagyon meglepődhetsz azon, hogy milyen is valójában a partnered!

Szereted a párodat, és ő is szeret téged? Van azonban egy nagy DE? Megint csikorognak a dolgok köztetek? Úgy érzed, hamarosan újra szakítani fogsz? És akkor mi van? Ezúttal végleges lesz a válásod, vagy egy idő után újra összejönnek?

A nők túl sokat foglalkoznak bizonyos dolgokkal. A férfiak szemszögéből azonban ezek teljes banalitások, amiket nem vesznek észre. Mik azok?

Egy életre szóló társat keresel? Szerinted mi legyen? Milyen tulajdonságoknak kell érvényesülniük benne? Vonzó, karakter vagy inkább anyagilag mennyire biztonságos? És mi a helyzet a nőkkel? Inkább az a nyer, amilyenek belülről, hogy intelligensek, társaságkedvelőek, vagy hogy néznek ki? Tehát általában hogyan választjuk meg partnereinket?

A kapcsolat egyik válságos pillanata a gyermek születése. Az ok általában az, hogy a nők csak a gyerekükre koncentrálnak, és hirtelen nem fordítanak annyi figyelmet partnerükre, mint korábban. A gyakori viták mellett az is előfordul, hogy egy nő önbizalma igencsak megviseli az anyaságot. Mit lehet tehát tenni annak érdekében, hogy a kapcsolat békés legyen, és a nők újra megbízzanak egymásban?

A barátod szakított veled? Fájdalmas élmény volt számodra? Ha igen, akkor tanácsot adunk, hogyan felejtheti el volt partnerét. Ez a legjobb módja annak, hogy a lehető leghamarabb megszabaduljon a szakítás fájdalmától.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.