Hibátlan partnerkapcsolat

Több mint egyértelmű, hogy minden párkapcsolatról, valamint a házastársi kapcsolatról gondoskodni kell. Minden kapcsolat elején minden megy magától. Szerelmes vagy, és nem kell sokat gondolkodnod a szerelemmel kapcsolatos dolgokon. Azonban minél tovább vagytok együtt, annál inkább elhalványul a szerelem, és annál több figyelmet kell fordítania a partnerére. Mert ha egyáltalán nem dolgozol a kedveseddel való kapcsolatodon, idővel rájöhetsz, hogy a kapcsolatod egészen más irányba halad, mint ahogy azt elképzelted. Ugye nem akarod, hogy elszálljon a szerelmed? Ezért kommunikáljatok egymással, bizonyítsátok egymásnak, hogy szeretitek egymást, töltsetek együtt kellemes perceket... Csak viselkedjetek úgy, hogy mindkettőtöknek kényelmes legyen.

Kommunikáljon egymással

Ennyi elég a kommunikációról. És éppen azért, mert a kommunikáció minden működő partnerség alappillére, rendkívül fontos. Ne zárd el a problémáidat. Beszélj róluk. Oldja meg őket. Beszélj az érzéseidről. Tudassa partnerével, hogy mit érzel jelenleg. Látni fogja, hogy minél hamarabb és jobban elsajátítja a kommunikációs folyamatot, annál könnyebb lesz együtt élni.

A szerelemért küzdeni kell< /h2>

Ha krízishelyzet adódik a kapcsolatban, próbálja meg kezelni. A legjobb módszer ismét az, ha megbeszéled a problémáidat, érzéseidet a pároddal, és megpróbálsz közös megoldást találni. Ha elvisel egy párkapcsolati válságot, és úgy dönt, hogy a közös úton halad tovább, megerősíti kapcsolatát. Tehát próbáljon túllépni a nézeteltéréseken. Ha ez legalább egy kicsit lehetséges, adj magadnak még egy esélyt. Egy problémával szembenézni néha sokkal nehezebb, mint egy kapcsolat elől menekülni. Ha tudod, hogy a szerelmed megéri, küzdj!

Adj-kapj

Egy párkapcsolatban fontos, hogy egyenlőek legyetek. Tehát nem lehetséges, hogy az egyik folyamatosan vegyen, a másik adjon. Mindkettőtöknek be kell fektetnie a kapcsolatba, és mindkettőtöknek hasznot kell húznia belőle. Ha azt szeretnéd, hogy a párod mutasson szeretetet, akkor ezt neki is meg kell adnod. Ha azt szeretnéd, hogy párod figyeljen rád, akkor add meg neki, amikor szüksége van rá. Ne csak kritizálni, hibákra mutasson rá, manipuláljon. Éreztesd partnereddel, hogy ő különleges számodra, és mindennél jobban szereted. Ha érzi irántad a szeretetedet, azt mindenképpen teljes mértékben viszonozni fogja.

A partner hozzád tartozik, nem hozzád

Ne gondold tévesen, hogy ha szeretsz valakit, ők a tulajdonod. Az a tény, hogy randevúz vagy házas, nem jelenti azt, hogy a kérdéses személy az Öné. Nem szabad úgy működnie, hogy ha este otthon vagy, a párodnak is annak kell lennie. Ne mondd meg magadnak, hogy mit tehetsz és mit nem. Adj magadnak némi mozgásteret a kapcsolatodban. Tudod. Ha szabadságot adsz párodnak, látni fogod, hogy szívesen visszatér majd újra hozzád. Ha megpróbálod erőszakkal magadhoz kötni, látni fogod, hogy elkezd távolodni tőled, és egy nap biztosan elmenekül.

Tisztelned kell a párodat

Ahhoz, hogy kapcsolata teljes mértékben működjön, szükséges, hogy megbecsülje partnerét. Tehát mindig tisztelettel és szeretettel kell beszélned róla. Mert ha csak lenyomod, pletykálod, elmondod mindenkinek, hogy mit csinált veled, mit rontott el, mit felejtett el, azzal csak negatív illúziót keltesz róla a barátaid körében. Tehát mielőtt mondasz valamit a szerelmedről, gondold át, mit. Hiszen vannak szép pillanatok is, amiket együtt éltetek át, vagy nem? Ha csak negatívan mutatod be a párodat, akkor a vele való kapcsolatod is negatívvá válik. Ha elkezdesz pozitívan gondolkodni a párodról, látni fogod, hogy a közös kapcsolatod is javulni fog.


Hasonló cikkek

A keveredés egyszerűen azt jelenti, hogy hivatalosan egyedülálló vagy, de egyedül élsz. Hasonló az élet, mint a szinglik, azzal a különbséggel, hogy az egyedülállók nem is gondolnak a házasságra. Szereted a párodat, és meg akarsz házasodni, de félsz a hagyományos otthoni élet gondolatától? Csak egy taposott lányra vagy a munkában kimerült srácra gondolsz? Akkor próbálj meg elegyedni!

Mindenki egy dologra vágyik. A tökéletes kapcsolat után. Olyan kapcsolat után, amely igazolni fogja az összes korábbi sikertelen kapcsolatot. Hogyan építsünk ki egy ilyen kapcsolatot? És melyek a boldog párkapcsolat legfontosabb tulajdonságai?

A hosszú távú kapcsolat fenntartása melós. A pár minden igyekezete ellenére a kapcsolat megromolhat. Elmondjuk a leggyakoribb okokat, amelyek miatt ez így van.

Cholerik szinte bármit tud keverni. De a legtoleránsabb és legszelídebb partnert is ki lehet provokálni egy mondattal. Akár nő, akár férfi, soha ne mondd ezt a kedvesednek. Vagyis ha nem tudatosan keresel érvet.

Több mint valószínű, hogy a szenvedély minden kapcsolatban előbb-utóbb elhalványul. Semmi sem tart örökké, és ez így van a szerelemmel is. Ha el akarod kerülni a partnerelidegenedést, és egészséges párkapcsolatra vágysz, akkor ebbe kell befektetned. Mit tehetsz tehát annak érdekében, hogy újra fellángoljon a szenvedély a kapcsolatodban, vagy ami még jobb, hogy soha ne hagyd meghalni?

A humort használó partnereknek van jövőjük. Azt kérdezed miért? Mert az, hogy együtt tudjunk jóízűen nevetni, néha sokkal több, mint szenvedélyes szerelem. De nincs olyan humor, mint a humor. A humorral egyrészt javíthatod a kapcsolatodat, másrészt árthat neki. Csak rajtad múlik, hogy milyen humort fogsz használni a kapcsolatodban.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.