Hibátlan partnerkapcsolat

Több mint egyértelmű, hogy minden párkapcsolatról, valamint a házastársi kapcsolatról gondoskodni kell. Minden kapcsolat elején minden megy magától. Szerelmes vagy, és nem kell sokat gondolkodnod a szerelemmel kapcsolatos dolgokon. Azonban minél tovább vagytok együtt, annál inkább elhalványul a szerelem, és annál több figyelmet kell fordítania a partnerére. Mert ha egyáltalán nem dolgozol a kedveseddel való kapcsolatodon, idővel rájöhetsz, hogy a kapcsolatod egészen más irányba halad, mint ahogy azt elképzelted. Ugye nem akarod, hogy elszálljon a szerelmed? Ezért kommunikáljatok egymással, bizonyítsátok egymásnak, hogy szeretitek egymást, töltsetek együtt kellemes perceket... Csak viselkedjetek úgy, hogy mindkettőtöknek kényelmes legyen.

Kommunikáljon egymással

Ennyi elég a kommunikációról. És éppen azért, mert a kommunikáció minden működő partnerség alappillére, rendkívül fontos. Ne zárd el a problémáidat. Beszélj róluk. Oldja meg őket. Beszélj az érzéseidről. Tudassa partnerével, hogy mit érzel jelenleg. Látni fogja, hogy minél hamarabb és jobban elsajátítja a kommunikációs folyamatot, annál könnyebb lesz együtt élni.

A szerelemért küzdeni kell< /h2>

Ha krízishelyzet adódik a kapcsolatban, próbálja meg kezelni. A legjobb módszer ismét az, ha megbeszéled a problémáidat, érzéseidet a pároddal, és megpróbálsz közös megoldást találni. Ha elvisel egy párkapcsolati válságot, és úgy dönt, hogy a közös úton halad tovább, megerősíti kapcsolatát. Tehát próbáljon túllépni a nézeteltéréseken. Ha ez legalább egy kicsit lehetséges, adj magadnak még egy esélyt. Egy problémával szembenézni néha sokkal nehezebb, mint egy kapcsolat elől menekülni. Ha tudod, hogy a szerelmed megéri, küzdj!

Adj-kapj

Egy párkapcsolatban fontos, hogy egyenlőek legyetek. Tehát nem lehetséges, hogy az egyik folyamatosan vegyen, a másik adjon. Mindkettőtöknek be kell fektetnie a kapcsolatba, és mindkettőtöknek hasznot kell húznia belőle. Ha azt szeretnéd, hogy a párod mutasson szeretetet, akkor ezt neki is meg kell adnod. Ha azt szeretnéd, hogy párod figyeljen rád, akkor add meg neki, amikor szüksége van rá. Ne csak kritizálni, hibákra mutasson rá, manipuláljon. Éreztesd partnereddel, hogy ő különleges számodra, és mindennél jobban szereted. Ha érzi irántad a szeretetedet, azt mindenképpen teljes mértékben viszonozni fogja.

A partner hozzád tartozik, nem hozzád

Ne gondold tévesen, hogy ha szeretsz valakit, ők a tulajdonod. Az a tény, hogy randevúz vagy házas, nem jelenti azt, hogy a kérdéses személy az Öné. Nem szabad úgy működnie, hogy ha este otthon vagy, a párodnak is annak kell lennie. Ne mondd meg magadnak, hogy mit tehetsz és mit nem. Adj magadnak némi mozgásteret a kapcsolatodban. Tudod. Ha szabadságot adsz párodnak, látni fogod, hogy szívesen visszatér majd újra hozzád. Ha megpróbálod erőszakkal magadhoz kötni, látni fogod, hogy elkezd távolodni tőled, és egy nap biztosan elmenekül.

Tisztelned kell a párodat

Ahhoz, hogy kapcsolata teljes mértékben működjön, szükséges, hogy megbecsülje partnerét. Tehát mindig tisztelettel és szeretettel kell beszélned róla. Mert ha csak lenyomod, pletykálod, elmondod mindenkinek, hogy mit csinált veled, mit rontott el, mit felejtett el, azzal csak negatív illúziót keltesz róla a barátaid körében. Tehát mielőtt mondasz valamit a szerelmedről, gondold át, mit. Hiszen vannak szép pillanatok is, amiket együtt éltetek át, vagy nem? Ha csak negatívan mutatod be a párodat, akkor a vele való kapcsolatod is negatívvá válik. Ha elkezdesz pozitívan gondolkodni a párodról, látni fogod, hogy a közös kapcsolatod is javulni fog.


Hasonló cikkek

A hosszú távú munkakapcsolat kiépítése az élet egyik legnagyobb kihívása. Tiszta utat keresel? Tűzz ki célokat és érd el azokat!

Azt mondják, teljesen őszintének kell lenni egy kapcsolatban, mindent elmondani kell egymásnak, és mindent meg kell osztani együtt? Bízni is kell egymásban. A Cambridge-i Egyetem tudósai azonban nemrégiben előálltak egy tanulmánysal, amely cáfolja az előbb említetteket. Ezek szerint maximum 90%-ot érdemes a párodnak szentelni. Hogyan működik a gyakorlatban?

Talált már új partnert, de azon tűnődik, van-e jövője a kapcsolatának? Megértünk téged! Nem könnyű felismerni. A következő tanácsok azonban segítenek ebben, ezért olvass tovább.

A kommunikáció minden kapcsolat alapja. Munkahelyi, partnerségi, baráti szinten kommunikálsz... Egyszerűen fogalmazva, használod nap mint nap. Tehát hogyan kell kinéznie a megfelelő kommunikációnak? Mit tegyünk és mit kerüljünk a kommunikáció során?

Nem szabad egy nőt a koráról kérdezni, és nem szabad kritizálnia a súlyát. Ezt mindenki tudja. De még az uraknak is megvannak a maguk érzékeny helyei, amelyeket nagyon óvatosan kell megközelíteni. Bár próbálják titkolni, még a férfiakat is bánthatja egy érzéketlen szó. Miről van szó?

Nemrég írtunk arról, hogy a férfiak mit nem várhatnak el partnereiktől. De mi a helyzet az urakkal? Mit követelnek meg néha tőlük társaik, és mit soha nem teljesítenek? Vagy a puszta lehetetlenség miatt, vagy azért, mert soha nem vennék át a szívükön. Mik ezek a "dolgok"?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.