Mivel kedveskedj a párodnak?

Vágyod arra, hogy a kapcsolatod harmonikus legyen, és hogy tökéletesen élvezd a pároddal? Nem akarsz vitatkozni, megoldani semmilyen felesleges problémát, vagy bármit, ami veszélyeztetheti a kapcsolatodat? Ezután rendszeresen gondoskodnia kell a párkapcsolatáról. Csak így kerülheti el a potenciális válságot, amely előbb-utóbb minden kapcsolatot elér. Próbálj meg inspirálódni tippjeinkből, talán újra fellendül a kapcsolatod!

Nincs univerzális recept a boldog élethez vagy a tökéletes szerelemhez. Minden attól függ, hogy a szóban forgó partnerek hogyan bánnak egymással, és milyen erős a partnerségük. Ha a kapcsolat szilárd alapokon áll, még egy válság sem rázhatja meg. Ha a kapcsolatodnak nincs szilárd alapja, kártyavárként omolhat össze. Ezért próbálja meg időnként boldoggá tenni partnerét. Látni fogod, hogy minden bizonnyal visszaadja neked a jó hangulatát.

Mindig boldog leszel a forró szextől

Mi az első dolog, ami eszedbe jut, amikor felteszed a kérdést : "Hogyan legyünk kedvesek egy férfinak"? Szex által! A férfiak és a nők valószínűleg egyformán válaszolnának erre a kérdésre. A legtöbb férfi számára a szex az, ami a legnagyobb örömet okozza. De vigyázz, a szex nem olyan, mint a szex. A férfit nem vonzza a szex, amit a partnerétől kell könyörögnie. A férfiak olyan forró szexet szeretnének megtapasztalni, ahol a nő erőfeszítéseket tesz. Tehát használd a fantáziádat, és lepd meg kedvesedet egy szép erotikus fehérneművel vagy egy új játékkal a hálószobába. Elevenítse fel klasszikus romantikáját valami szokatlan dologgal. Adtál már neki sztriptízt? Nem, próbáld ki! Próbáltál már máshol is szeretkezni, mint a házadban/lakásodban? Foglaljon szállodát valahol, és töltsön el együtt néhány kellemes órát. Ha több időd van, maradj egy szállodai ágyban egész hétvégén. Az interneten számtalan tippet találhatsz egy romantikus wellness hétvégéhez.

A szerelem a gyomron keresztül jár

Nem hiába mondják, hogy a szerelem a gyomron át. Nem sok srác néz le egy jó darab "sajtot". Tehát, ha a partnere kedvében akar járni, főzze meg neki a kedvenc ételét. Vacsorázzunk együtt, igyunk meg egy pohár jó bort vagy sört, és töltsünk el egy pihentető estét kettesben. Hogy mi történik egy jó vacsora után, az csak kettőtökön múlik. De nem csak otthon kell átélni a gasztronómiai élményt. Ha rendszeresen főz, és nincs este főzni vagy gondolkodni, hívja el kedvesét egy jó étterembe. Az sem kizárt, hogy elmegy vacsorázni, majd valahova kulturális helyre.

Apróságok

Ha van otthon édesszájú, biztosan örülni fog valaminek. édes élvezet. Ha van otthon "húsevő", vegyél neki például minőségi házi kolbászt és sört. Ha tudja, hogy alig várja a futballt, szerezzen neki jegyet a meccsre. Ha kedvenc bandája a városodban fog játszani, foglalj jegyet a koncertre. Ha irodában dolgozik, biztosan elégedett lesz egy szép tollal vagy egy eredeti kávésbögrével. Ezek olyan apróságok, amelyeket könnyen beszerezhetsz. Természetesen a férfiaknak ajándékot vásárolni kicsit bonyolultabb, mint a nőknek. Virágot adsz egy nőnek, és a problémád megoldódik. Kicsit jobban át kell gondolnod a férfiaknak szánt ajándékokat. Ha azonban jól ismeri a férfit, még ez sem tud felzaklatni.

Hagyja, hogy párja lélegezzen

Azzal is boldoggá teheti a férfit, ha magára hagyja egy időre. Amikor hazajössz a munkából, elég megcsókolni és köszönni. Ha valami nem "ég el" valahol, annak van ideje. Hagyd lélegezni egy kicsit, tedd le a táskáját, ülj le a kanapéra és egyél. Csak ezután lehet elindítani azt, ami új, és amit feltétlenül meg kell oldani és meg kell tenni. A többi információt fokozatosan adagolja. A párodnak nem kell tudnia, mit mondott a barátod, mit vett a nővéred az első fél órában. Egy pillanatnyi békesség minden bizonnyal olyasmi lesz, amit a partnere értékelni fog, miután hazajött a munkából.

Adjon neki életteret

Minden embernek legyen helye arra, hogy azt csinálja, amit élvez. Ahogy a nők el akarnak menni a barátaikkal egy italra vagy kávéra, szeretnének vásárolni, sportolni, néha kultúrára járni stb., úgy a férfiak is magukra és hobbijaikra akarják fordítani az idejüket. Ha a délutánt a garázsban akarja tölteni szeretett két- vagy négykerekűjével, ne tiltsa el. Akar horgászni? Készíts neki uzsonnát, kívánj neki sok szerencsét és engedd el. Szereti a golfot? Hadd menjen játszani. Elégedetten tér vissza hozzád, és sokkal könnyebb lesz vele az élet.

Gyönyörködj a párod egójában

És végül, de nem utolsósorban, a férfiaknak, mint a nőknek érezniük kell, hogy valakinek fontos. Tehát adjon egy kis csodálatot partnerének. Tudassa vele, hogy ő az Ön számára Isteni úr. Köszönd meg neki, ha tesz érted, értékeld az erőfeszítéseit, mondd el neki, hogy kedveled és mennyire értékeled őt. A férfiak nem olyan kemény fickók, akiknek kiállítják magukat. Egy kedves szó minden bizonnyal nekik is tetszeni fog!Hasonló cikkek

Kétségtelenül kellemes dolog megosztani valakivel az életét. Van kihez visszatérned, kivel megoszthatod örömeidet és bánataidat, kivel beszélhetsz. De magán a szerelemen kívül a kapcsolat az egészségedre is előnyös! Melyek a párkapcsolat legjelentősebb hatásai az egészségedre?

Nem tud új partnert megtartani? Ez nem véletlen. Valamit biztosan rosszul csinálsz. A hiba valószínűleg valahol a te végén lesz. Tudja meg, milyen probléma akadályozza meg abban, hogy megtalálja és megtartsa új kapcsolatát.

Ti is rózsás jövőt festettek együtt? Hitted, hogy szép és boldog életet fogtok élni együtt halálig? Ám ekkor megtörtént a végzetes fordulópont, és úgy döntöttél, hogy elválsz. Hogyan kezeljük az életet a válás után?

Egy ideje együtt vagytok, és hirtelen az unalom jeleit érezte a kapcsolatában? Mielőtt elhamarkodott következtetéseket vonna le, ez teljesen normális! Röviden: a másik fél "pusztán" jelenléte már nem elég számodra. A szerelem azt üzeni, hogy ideje elkezdeni aktívan létrehozni a közös értékeket. Hogyan kell csinálni? Tanácsot adunk.

Nem akarjuk lekicsinyelni a hűtlenség következményeit. Vannak azonban más negatív tények is egy kapcsolatban, amik sokkal jobban fájnak, mint ha megcsal a "szerelmed". Melyek ezek?

A mai modern technológia nagyon egyszerűvé teszi a randevúzást. Nem kell aggódnia a bárokban vagy az utcán, ha félénk vagy. Az online társkereső időt takarít meg. Már abból is képet kaphatsz potenciális partneredről, hogy mit tett fel a profiljába, vagy abból, hogyan fejezi ki magát az üzenetekben. És azonnal tudni fogja, hogy érdemes-e randizni egy ilyen emberrel vagy sem. Minden tökéletesnek tűnik, miért nem bírják sokáig a párok?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.