Honnan tudod, hogy ő is le akar telepedni?

Szeretnél megöregedni ezzel a férfival az oldalán? De nem félsz elsőként felhozni a témát: közös lakás, esküvő és gyerekek? Röviden: normális családi élet? Összeírtunk neked 5 jelet, ami alapján elmondhatod, hogy a férfid le akar telepedni.

Egyedi vagy

Minden barátod, aki valaha volt, azt súgta a füledbe, hogy szeret. Kivéve, hogy ez gyakran ismétli neked, milyen egyedi vagy neki. Soha nem érzett úgy, ahogy most érez irántad. Úgy tűnik neki, hogy egész életében ismer téged, csak benned bízhat. Ön is kap hasonló vallomást? Igen? Nos, gratulálunk!

Neked vezetheti az autóját

Valószínűleg azon tűnődsz, hogy ez hogyan befolyásolja a házasságkötési vágyát. Több mint gondolnád! Az urak érzékenyek a technikai játékaikra. A szerszámoktól a repülőgépmodelleken át a szeretett autóig. Ha habozás nélkül átadja neked az autó kulcsát, gratulálhatsz magadnak. Ez a férfi az élete részeként vesz téged! És ezt értékeld.

Családi ünnepségek

Régóta ismered a szüleit és a testvéreit, és egy kézben vagy a barátaiddal. De az esküvői harangokra csak akkor figyelhet, ha magával viszi családi ünnepségekre és nagyobb rendezvényekre. Minden évben nagy születésnapi bulit rendeznek? Vagy akár a legjobb barátja is megnősül, és természetesen téged hívott meg kísérőnek? Így ebben az esetben lassan elkezdheti az esküvői ruha kiválasztását. Nem szégyell téged, és mindenhol büszkén számol be neked!

Együttélés

Egy nap rád nézett és azt javasolta: „Költözz hozzám!” Még ha nem is tette volna azonnal meg akar házasodni, biztosan nem fog csak úgy lemondani rólad. Nem számít, hogy magához akar költöztetni, vagy három szabad lakásajánlatot adott neked, válasszatok, és együtt költözzetek oda. Mindenben meg akarja osztani veled az életét, és hajlandó feladni kényelmét az együttélésért! És ez sokat mond.

Van közös házi kedvencetek

Azt javasolta, hogy vegyetek együtt egy kutyát? Vagy még azt is megemlítette, milyen csendes a lakása, és szeretné valahogy felpezsdíteni? Itt nem kell semmit hozzáfűzni. Egy közös kisállat nagyobb felelősség, mint a közös lakás kifizetése miatti aggódás. Kezdje el keresni a legközelebbi virágüzleteket és ruhaüzleteket. Biztosan eljön a megfelelő pillanat!


Hasonló cikkek

Bár szeretitek egymást, és meglehetősen jól működnek, valami hiányzik a kapcsolatodból. Vagy fordítva, mindened megvan, de nem vagytok elégedettek egymással. A környezeted meggyőzi, milyen szerencsés vagy. Ön azonban nem osztja a véleményüket. Felírtuk neked azokat a mutatókat, amelyek alapján tudni fogod, hogy ez nem "igaz szerelem".

Szeretnél kedveskedni a feleségednek? Szeretné meglepni őt valamivel, amitől izgatott lesz? Néhány tippet és trükköt adunk párjának ajándékba, amit biztosan nem fog megvetni.

Sajnos a szerelem nem úgy működik, mint a filmben. Csak egy igazi tragédia pusztíthatja el. A valóságban azonban bármilyen apróság tönkreteheti a kapcsolatot. Ezért kell vele állandóan törődni. Ahhoz, hogy boldog és harmonikus legyen, építeni kell, és folyamatosan fejleszteni kell. Összeírtunk neked 5 dolgot, ami garantáltan tönkretesz egy partnerséget!

Mindannyian tudjuk, hogy a minőségi partnerkommunikáció minden jól működő kapcsolat alapja. Hogyan nézzen ki a megfelelő kommunikáció, hogy elkerüljük a felesleges nézeteltéréseket, vitákat, félreértéseket, és egyben partnerünk pontosan tudja, mit vár el tőle? Csak bizonyos kommunikációs szabályok betartásával. Hiszen közületek kevesen olyan tisztánlátók, akik pontosan tudják, mit akar a másik. Ha világossá teszed párod számára, hogy mit vársz el tőle, mit szeretsz és mit nem, sokkal elégedettebb lesz az életed.

Az önzés meglehetősen gyakran megjelenik a kapcsolatokban. A probléma az, hogy nehéz beismerni. Valószínűleg nem is tud róla, de nagyon valószínű, hogy viselkedésével meglehetősen kellemetlenné teszi partnere életét. Olvass el néhány bizonyítékot, amelyek megmondják, hogy szerelmednek biztosan nem lesz könnyű élete veled.

A csók a két ember kapcsolatának egyfajta megerősítése, és alapvetően ez az első dolog, amit szexuális életünkben megtudunk. Elfoglaltságot, szeretetet, összetartozást és együttérzést fejez ki. És ez az egyetlen meghitt dolog, amit szeretünk az utcán is futni. Röviden: a csókok teljesen normális részei az életünknek. Van még valami, amit nem tudsz a csókolózásról? Biztos vagyok benne!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.