Honnan tudod, hogy ő is le akar telepedni?

Szeretnél megöregedni ezzel a férfival az oldalán? De nem félsz elsőként felhozni a témát: közös lakás, esküvő és gyerekek? Röviden: normális családi élet? Összeírtunk neked 5 jelet, ami alapján elmondhatod, hogy a férfid le akar telepedni.

Egyedi vagy

Minden barátod, aki valaha volt, azt súgta a füledbe, hogy szeret. Kivéve, hogy ez gyakran ismétli neked, milyen egyedi vagy neki. Soha nem érzett úgy, ahogy most érez irántad. Úgy tűnik neki, hogy egész életében ismer téged, csak benned bízhat. Ön is kap hasonló vallomást? Igen? Nos, gratulálunk!

Neked vezetheti az autóját

Valószínűleg azon tűnődsz, hogy ez hogyan befolyásolja a házasságkötési vágyát. Több mint gondolnád! Az urak érzékenyek a technikai játékaikra. A szerszámoktól a repülőgépmodelleken át a szeretett autóig. Ha habozás nélkül átadja neked az autó kulcsát, gratulálhatsz magadnak. Ez a férfi az élete részeként vesz téged! És ezt értékeld.

Családi ünnepségek

Régóta ismered a szüleit és a testvéreit, és egy kézben vagy a barátaiddal. De az esküvői harangokra csak akkor figyelhet, ha magával viszi családi ünnepségekre és nagyobb rendezvényekre. Minden évben nagy születésnapi bulit rendeznek? Vagy akár a legjobb barátja is megnősül, és természetesen téged hívott meg kísérőnek? Így ebben az esetben lassan elkezdheti az esküvői ruha kiválasztását. Nem szégyell téged, és mindenhol büszkén számol be neked!

Együttélés

Egy nap rád nézett és azt javasolta: „Költözz hozzám!” Még ha nem is tette volna azonnal meg akar házasodni, biztosan nem fog csak úgy lemondani rólad. Nem számít, hogy magához akar költöztetni, vagy három szabad lakásajánlatot adott neked, válasszatok, és együtt költözzetek oda. Mindenben meg akarja osztani veled az életét, és hajlandó feladni kényelmét az együttélésért! És ez sokat mond.

Van közös házi kedvencetek

Azt javasolta, hogy vegyetek együtt egy kutyát? Vagy még azt is megemlítette, milyen csendes a lakása, és szeretné valahogy felpezsdíteni? Itt nem kell semmit hozzáfűzni. Egy közös kisállat nagyobb felelősség, mint a közös lakás kifizetése miatti aggódás. Kezdje el keresni a legközelebbi virágüzleteket és ruhaüzleteket. Biztosan eljön a megfelelő pillanat!


Hasonló cikkek

Nemrég írtunk arról, hogy a férfiak mit nem várhatnak el partnereiktől. De mi a helyzet az urakkal? Mit követelnek meg néha tőlük társaik, és mit soha nem teljesítenek? Vagy a puszta lehetetlenség miatt, vagy azért, mert soha nem vennék át a szívükön. Mik ezek a "dolgok"?

A szakítás általában derült égből villámcsapásként jön. Kevesen várnak rá. Ennek ellenére bizonyos jelek mindig megelőzik őt. Ha észreveszed őket, akkor is megmentheted a kapcsolatot. Sajnos a legtöbben a munkahelyi stressznek vagy a jelenlegi válságnak tulajdonítják ezeket. Honnan tudhatod, hogy párod valóban szakítani akar veled, és hogyan előzheted meg?

Az első szerelme alatt órákig tudtok ülni és egymás szemébe nézni. De néhány hónapnyi kapcsolat után valószínűleg még ez a szórakozási forma sem fog többé szórakozni. Bár még mindig szerelmesek vagytok egymásba, ehhez valami más kellene. Valami érdekesebb, izgalmasabb, több akció, stb. Küzdj le az unalom ellen, és kezdj el együtt csinálni valamit. Mindenekelőtt ne essen pánikba, ha nem tudja, mit és hol kezdjen. Merítsen ihletet tippjeinkből.

Szeretné tudni, hogy partnere foglalkozott-e már a szakítással volt élettársával (volt élettársa volt élettársával)? Aggódsz amiatt, hogy nem akarnak-e újra együtt lenni a jövőben, vagy hogy mit éreznek egymás iránt? Hogyan állapítható meg, milyen ember a párod abból, ahogy egykori szerelméről beszél? Tartsa hámozva a fülét. A szavak elárulják őt!

Szeretsz nyaralni? Félsz, hogy pihenés helyett újra csak stresszt fogsz tapasztalni? Ne aggódj. Tanácsot adunk, mit tegyen, hogy ezúttal elkerülje a kellemetlen nyaralást.

Nem tud új partnert megtartani? Ez nem véletlen. Valamit biztosan rosszul csinálsz. A hiba valószínűleg valahol a te végén lesz. Tudja meg, milyen probléma akadályozza meg abban, hogy megtalálja és megtartsa új kapcsolatát.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.