Honnan tudod, hogy ő is le akar telepedni?

Szeretnél megöregedni ezzel a férfival az oldalán? De nem félsz elsőként felhozni a témát: közös lakás, esküvő és gyerekek? Röviden: normális családi élet? Összeírtunk neked 5 jelet, ami alapján elmondhatod, hogy a férfid le akar telepedni.

Egyedi vagy

Minden barátod, aki valaha volt, azt súgta a füledbe, hogy szeret. Kivéve, hogy ez gyakran ismétli neked, milyen egyedi vagy neki. Soha nem érzett úgy, ahogy most érez irántad. Úgy tűnik neki, hogy egész életében ismer téged, csak benned bízhat. Ön is kap hasonló vallomást? Igen? Nos, gratulálunk!

Neked vezetheti az autóját

Valószínűleg azon tűnődsz, hogy ez hogyan befolyásolja a házasságkötési vágyát. Több mint gondolnád! Az urak érzékenyek a technikai játékaikra. A szerszámoktól a repülőgépmodelleken át a szeretett autóig. Ha habozás nélkül átadja neked az autó kulcsát, gratulálhatsz magadnak. Ez a férfi az élete részeként vesz téged! És ezt értékeld.

Családi ünnepségek

Régóta ismered a szüleit és a testvéreit, és egy kézben vagy a barátaiddal. De az esküvői harangokra csak akkor figyelhet, ha magával viszi családi ünnepségekre és nagyobb rendezvényekre. Minden évben nagy születésnapi bulit rendeznek? Vagy akár a legjobb barátja is megnősül, és természetesen téged hívott meg kísérőnek? Így ebben az esetben lassan elkezdheti az esküvői ruha kiválasztását. Nem szégyell téged, és mindenhol büszkén számol be neked!

Együttélés

Egy nap rád nézett és azt javasolta: „Költözz hozzám!” Még ha nem is tette volna azonnal meg akar házasodni, biztosan nem fog csak úgy lemondani rólad. Nem számít, hogy magához akar költöztetni, vagy három szabad lakásajánlatot adott neked, válasszatok, és együtt költözzetek oda. Mindenben meg akarja osztani veled az életét, és hajlandó feladni kényelmét az együttélésért! És ez sokat mond.

Van közös házi kedvencetek

Azt javasolta, hogy vegyetek együtt egy kutyát? Vagy még azt is megemlítette, milyen csendes a lakása, és szeretné valahogy felpezsdíteni? Itt nem kell semmit hozzáfűzni. Egy közös kisállat nagyobb felelősség, mint a közös lakás kifizetése miatti aggódás. Kezdje el keresni a legközelebbi virágüzleteket és ruhaüzleteket. Biztosan eljön a megfelelő pillanat!


Hasonló cikkek

A megfelelően kezelt vitákra szükség van egy egészséges kapcsolatban. Az ilyen érvelést közvetlenül követő időszak azonban ugyanolyan fontos lehet.

A férfiaknak is megvannak a napjaik, és nem akarnak beszélni a partnereikkel. Ilyen helyzetekben inkább csendben maradnak. Soha nem csinálják ok nélkül. Olvassa el, mi készteti őket leggyakrabban arra, hogy megtagadják a nőkkel való kommunikációt.

Az élet nem séta a parkban. Mindennapi feladatok, folyamatosan visszatérő kisebb-nagyobb bajok. Emellett mindannyian megtapasztalunk olyan időszakokat, amikor nem érezzük magunkat a legjobban. Klasszikus tavaszi fáradtság vagy őszi depresszió. Te is szenvedsz tőlük? Vagy már régóta küszködik egy kapcsolatban? Ne ess kétségbe! A kapcsolat javítása nem nehéz. Csak egy másik nézőpontra van szüksége az életről, és azonnal jobban fog menni. Tudjuk, hogyan kell!

A romantikus filmek hatására a nők gyakran azt feltételezik, hogy a kapcsolatok pontosan így működnek a valóságban. Még az egyébként logikusan gondolkodó, rendkívül intelligens nők is ezt teszik. Sajnos ezek a feltételezések tudat alatt működnek. Te is "szenvedsz" tőlük?

A harmincadik év után az urak fokozatosan "megnyugszanak". Negyven után már semmit sem kell bizonyítaniuk, ötven után pedig általában a libidójuk csökkenését észlelik. A férfiak néha attól tartanak, hogy elveszítik „férfiasságukat”. Hogy fizikailag már nem bírod? Kezd aggódni?

Fiatalon könnyű szerelmes lenni, új kapcsolatokat kialakítani és elhagyni őket. A húszas éveik elején járó fiatalok nem félnek szakítani valakivel, akivel ez már nem megy, és új szerelmet keresnek. A huszonötök sztrájkjával azonban egyre jobban aggódunk, hogy többé nem fogunk találkozni senkivel, aki érdekes lenne, és így továbbra is árnyas kapcsolatokban maradunk. Nem tudja elhagyni jelenlegi partnerét, és nem tudja miért? Mitől félsz a legjobban?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.