Szerelem vagy szex?

Találkozol új szerelmeddel, élvezed a nagyszerű szexet, de még mindig van egy nagy, de? Milyen? Elönt az érzés, hogy nem igazán tudod, hogy a partnered csak azért van-e veled, mert élvezni akarja az alkalmi szexet, vagy azért, mert veled tervezi a jövőt? Tudjuk, hogyan tudhatjuk, hol vagy éppen!


Nagyon fontos jele annak, hogy tudd, hogyan állsz most a kapcsolatodban, hogy el kell kezdened észrevenned, hogyan bánnak veled a partner viselkedése szex előtt és után. Nem közben. A szex nagyszerű lehet a kapcsolatod mindkét formájában, akár komoly vagy, akár olyan kapcsolatban, amelynek fő célja a közös szerelem.

Minden időt együtt töltitek az ágyban?

Először is gondolja át, hol és hogyan zajlanak a találkozók. Hetente csak néhányszor találkoztok az ágyban? A szex az egyetlen közös tevékenységetek? Ha igen, akkor az első sejtésed van arról, hogy a partnered miért van veled a legvalószínűbb.

Komoly kapcsolatokban bevett szokás, hogy a partnerek a hálószobán kívül töltenek együtt időt. Együtt járnak vacsorázni, kultúrázni, szórakozni a városban, egy italra a barátokkal, sportolni vagy kirándulni. Ha csak néhány hete vagytok együtt, még nem vonhattok le elhamarkodott következtetéseket. Lehet, hogy párod egyszerűen nem tud betelni veled, és egyelőre minden szabadidejét veled szeretné tölteni. Ha néhány hónapja így látjátok egymást, és az egyetlen közös tevékenység továbbra is a szex, akkor valószínűleg nem lesz klasszikus párkapcsolat.

A partnerét csak az érdekli, hogy hogyan nézel ki vagy hogy érzed magad?< /h2>

A szerelem egyben azt is jelenti, hogy megpróbálod a lehető legjobban megismerni egymást. Szeretné tudni, hogy a partnere mit szeret és mit nem. Kérdezed a hobbijairól, munkájáról, családjáról, barátairól. Érdekel, min ment keresztül életében. Tudni akarod, mit csinál, amikor nem vagytok együtt. Együtt tervezitek a jövőt. Te is így csinálod? Vagy csak a szexről, a szexjátékokról kommunikálsz, és hogy hol fogsz legközelebb szeretkezni?

Ha a partnered nem törődik azzal, hogy most vagy, hogy érzed magad, vagy nem emlékszik semmire, amit legutóbb meséltél magadról, kivéve, hogy csipkés volt rajtad fehérneműt , akkor nyilvánvaló, hogy őt csak a tested és a megjelenésed érdekli, nem te mint ember. Sokkal több van az életben, mint az ágyban való boldogulás. Ha a kommunikációd csak a szex témájában akad meg, akkor ideje beismerni, hogy ez valószínűleg nem vezet komoly párkapcsolathoz.

Kölcsönösen szükséged van érzéseid megosztására?

Figyeljen az érzéseire is. Akár napközben a párodra gondolsz, hiányzik-e, és vajon ő is átél-e ugyanezt. Hogy érzed magad a szerelem után? Boldog és elégedett a párod karjaiba gömbölyödve, vagy szomorú, mert arra gondolsz, hogy pár perc múlva a párod újra elmegy, és éjszaka egyedül leszel?

Tapasztalt meg valami szépet, és nem akar mást, mint megbízni a párjában? Vagy éppen ellenkezőleg, sírj a vállán, és csillapítsd szomorúságodat a karjaiban? Úgy érzed, hogy a párodnak ugyanazok az igényei, mint neked? Olyan személyként kezel téged, akit értékel, vagy inkább olyan dologként, amit "használ", majd "félre fog tenni", amíg újra nem akarja élvezni magát?

Legyél tisztában minden jelek körülötted. Lehet, hogy bonyolultnak tűnik, de nem az. A partnered viselkedéséből meglehetősen könnyű kiolvasni, hogy valójában mit érez irántad.


Hasonló cikkek

Több mint valószínű, hogy a szenvedély minden kapcsolatban előbb-utóbb elhalványul. Semmi sem tart örökké, és ez így van a szerelemmel is. Ha el akarod kerülni a partnerelidegenedést, és egészséges párkapcsolatra vágysz, akkor ebbe kell befektetned. Mit tehetsz tehát annak érdekében, hogy újra fellángoljon a szenvedély a kapcsolatodban, vagy ami még jobb, hogy soha ne hagyd meghalni?

Hány női beszédszótár jelent meg, hogy az urak is megértsék! De mi a helyzet a nőkkel? Vallják be hölgyeim, néha ti sem értitek a párotokat. Számos tippet adunk, hogyan kommunikálj világosan a férfiakkal. És hogyan kerüljük el a leggyakoribb hibákat.

Amint az első szerelem elmúlt, sok pár kezdi észrevenni a másik személy hibáit a kapcsolatában. Különösen a hosszú távú kapcsolatok szenvednek gyakran attól, hogy a partnerek kissé hétköznapiakká váltak. És így egy egyszerűnek tűnő megoldás kínálkozik. Hűtlenség. De vajon ez a megfelelő megoldás?

Sok nő azt feltételezi, hogy a férfiak féltékenyek barátnőjük barátaira, hírességekre, akiket a lány csodál, vagy esetleg egy kollégájára, akivel állítólag mindig olyan jókat beszélget. Logikus érvelés. Meg fogunk lepni, de ezek az okok elég mélyen benne vannak a „versenytársak” listáján. Ki, vagy inkább mi okozza a legnagyobb ráncokat a homlokán?

Randiznak, vagy tényleg csak jó barátok vagytok? Mindannyian feltettünk már ilyen kérdést életében legalább egyszer. És ennek nem feltétlenül az ő fiatalkorukban kellett történnie, amikor mindenki egyformán babrált a kapcsolatokban. Még ma is egyfajta légüres térben ragadhattál te és egy hozzád közel álló személy, amikor nem vagytok barátok, és egyáltalán nem randiztok. Tekintse meg, hogyan teljesít, és ennek megfelelően tegye meg a következő lépéseket.

Szeretnél kedveskedni a feleségednek? Szeretné meglepni őt valamivel, amitől izgatott lesz? Néhány tippet és trükköt adunk párjának ajándékba, amit biztosan nem fog megvetni.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.