Szerelem vagy szex?

Találkozol új szerelmeddel, élvezed a nagyszerű szexet, de még mindig van egy nagy, de? Milyen? Elönt az érzés, hogy nem igazán tudod, hogy a partnered csak azért van-e veled, mert élvezni akarja az alkalmi szexet, vagy azért, mert veled tervezi a jövőt? Tudjuk, hogyan tudhatjuk, hol vagy éppen!


Nagyon fontos jele annak, hogy tudd, hogyan állsz most a kapcsolatodban, hogy el kell kezdened észrevenned, hogyan bánnak veled a partner viselkedése szex előtt és után. Nem közben. A szex nagyszerű lehet a kapcsolatod mindkét formájában, akár komoly vagy, akár olyan kapcsolatban, amelynek fő célja a közös szerelem.

Minden időt együtt töltitek az ágyban?

Először is gondolja át, hol és hogyan zajlanak a találkozók. Hetente csak néhányszor találkoztok az ágyban? A szex az egyetlen közös tevékenységetek? Ha igen, akkor az első sejtésed van arról, hogy a partnered miért van veled a legvalószínűbb.

Komoly kapcsolatokban bevett szokás, hogy a partnerek a hálószobán kívül töltenek együtt időt. Együtt járnak vacsorázni, kultúrázni, szórakozni a városban, egy italra a barátokkal, sportolni vagy kirándulni. Ha csak néhány hete vagytok együtt, még nem vonhattok le elhamarkodott következtetéseket. Lehet, hogy párod egyszerűen nem tud betelni veled, és egyelőre minden szabadidejét veled szeretné tölteni. Ha néhány hónapja így látjátok egymást, és az egyetlen közös tevékenység továbbra is a szex, akkor valószínűleg nem lesz klasszikus párkapcsolat.

A partnerét csak az érdekli, hogy hogyan nézel ki vagy hogy érzed magad?< /h2>

A szerelem egyben azt is jelenti, hogy megpróbálod a lehető legjobban megismerni egymást. Szeretné tudni, hogy a partnere mit szeret és mit nem. Kérdezed a hobbijairól, munkájáról, családjáról, barátairól. Érdekel, min ment keresztül életében. Tudni akarod, mit csinál, amikor nem vagytok együtt. Együtt tervezitek a jövőt. Te is így csinálod? Vagy csak a szexről, a szexjátékokról kommunikálsz, és hogy hol fogsz legközelebb szeretkezni?

Ha a partnered nem törődik azzal, hogy most vagy, hogy érzed magad, vagy nem emlékszik semmire, amit legutóbb meséltél magadról, kivéve, hogy csipkés volt rajtad fehérneműt , akkor nyilvánvaló, hogy őt csak a tested és a megjelenésed érdekli, nem te mint ember. Sokkal több van az életben, mint az ágyban való boldogulás. Ha a kommunikációd csak a szex témájában akad meg, akkor ideje beismerni, hogy ez valószínűleg nem vezet komoly párkapcsolathoz.

Kölcsönösen szükséged van érzéseid megosztására?

Figyeljen az érzéseire is. Akár napközben a párodra gondolsz, hiányzik-e, és vajon ő is átél-e ugyanezt. Hogy érzed magad a szerelem után? Boldog és elégedett a párod karjaiba gömbölyödve, vagy szomorú, mert arra gondolsz, hogy pár perc múlva a párod újra elmegy, és éjszaka egyedül leszel?

Tapasztalt meg valami szépet, és nem akar mást, mint megbízni a párjában? Vagy éppen ellenkezőleg, sírj a vállán, és csillapítsd szomorúságodat a karjaiban? Úgy érzed, hogy a párodnak ugyanazok az igényei, mint neked? Olyan személyként kezel téged, akit értékel, vagy inkább olyan dologként, amit "használ", majd "félre fog tenni", amíg újra nem akarja élvezni magát?

Legyél tisztában minden jelek körülötted. Lehet, hogy bonyolultnak tűnik, de nem az. A partnered viselkedéséből meglehetősen könnyű kiolvasni, hogy valójában mit érez irántad.


Hasonló cikkek

A nők és a férfiak különböző okokból hűtlenek. A férfiak néha pusztán szórakozásból vagy szexuális igényből, a nők gyakrabban hűtlenek egy nem működő kapcsolat miatt. A jó hír az, hogy ezt meglehetősen egyszerűen és időben megjavíthatja. Még mielőtt a szerelmed tényleg találna valakit. Tanácsot adunk, hogyan kell ezt csinálni!

A szakítás teljesen normális dolog. De még mindig sok olyan pár van, akik nem tudnak megbirkózni a kapcsolat végével. Különösen olyan helyzetekben adódnak nehéz idők, amikor a pár egyike megtudja, hogy hosszú idő telt el a kapcsolat vége felé. De honnan tudhatod, ha még mindig rajtad van a rózsaszín szemüveged, és nem tudsz semmi problémáról? Néha a szakítás megelőzhető. Máskor legalább érzelmileg készülj fel a szakításra. Szóval honnan tudod, hogy a párodnak nyúlagyú szándékai vannak?

A mai modern technológia nagyon egyszerűvé teszi a randevúzást. Nem kell aggódnia a bárokban vagy az utcán, ha félénk vagy. Az online társkereső időt takarít meg. Már abból is képet kaphatsz potenciális partneredről, hogy mit tett fel a profiljába, vagy abból, hogyan fejezi ki magát az üzenetekben. És azonnal tudni fogja, hogy érdemes-e randizni egy ilyen emberrel vagy sem. Minden tökéletesnek tűnik, miért nem bírják sokáig a párok?

Szeretné magasabb szintre emelni kapcsolatát, és elkezdeni együtt élni? Alig várjátok, hogy minden nap elaludjatok egymás karjában és együtt reggelizzetek? Te is várod, hogy amikor hazaérsz a munkából, szeretett embered karjai várjanak rád? Ennek ellenére az együttélés megzavarhatja a kapcsolatot. Mit kell még figyelembe vennie, mielőtt megtenné ezt a lépést?

Maga a boldogság meghatározása gyakorlatilag lehetetlen. Mindenkinek mást jelent. Valaki békés együttélésre vágyik, másik a párkapcsolatban a szórakozást, egy másik kalandot keres. Hogy mit keres, az az Ön szükségleteitől, elvárásaitól, szükségleteitől és vágyaitól függ. És bármikor változhatnak. Tehát használja a következő öt kulcsot, hogy feltárja az utat egy boldogabb, teljesebb kapcsolat felé.

A válás az egyik legnagyobb kihívást jelentő élethelyzet, amelyet az ember egy kapcsolatban élhet át. A gyermekfelügyeleti jog, vagyonmegosztás és mindkettőtök jövőjének megoldása ügyében bírósághoz fordulni szintén nem sokat tesz a jó hangulathoz és a jó közérzethez. Hogyan kezeljük tehát az életbiztonság elvesztését és a szomorúság, az árulás vagy a gyűlölet érzését? Tanácsot adunk Önnek!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.